sizce bu aldatmak sayilirmi

Dürüstlüğü bastan yapacaktin en sonunda bir halt yedikten sonra değil.

Çocuk nasıl yetiştirilir kitapları edin kendine ... En bastan başla kendini yetiştirmeye. Çok fazla şey eksik çünkü..
bir tanede sana alayımmı ben cocuğum olduğunda kullanacağımda

yaaa anlamıyorsunuz beni yapmadım gitmedim size sordum depresyondayım dedim sonunu böyle tahmin ederek acöadım konuyu benim karekterime kadar indiniz
Gitme şart değil ki. Konuşmak hatta niyetin o olması da aynı şey .aldatma egilimin var. Konuşmakta aldatmaktir. Bu seni kötü insan yapar mı ? Bence yapmaz . Ama hatani kabul etmemek , sanki siz çok iyisiniz demek başkalarına bu tarz şeyler seni itici insan yapar

Sen simdi neyap biliyomusun, butun bu olanlari annene babana buyuk kardeslerin varsa onlara bi anlat, bakalim ne diyecekler

On gun erkeksiz kalamayip da aylar once tanistigi sari cizmeli memet agayla msjlasan kiz yarin anne olcak da cocuk yetistircek de vatana millete hayirli nesiller olacak da ............

Sevgilisi bir an yanindan ayrildi diye aylar once tanistigi kizla sinemaya giden adam da yarin baba olacak, cocuk yetistircek de vatana millete hayirli nesiller olacak da ..........

Kac yasindasin sen allasen

Nerede fazla smile içeren yorum.görsem o kişi kesin cibik:))))

Yorumlarini okumadan sadece smilelara bakarak ne demeye calistgni anliyorum artik:)) goooglee

Dürüstlüğü bastan yapacaktin en sonunda bir halt yedikten sonra değil.

Çocuk nasıl yetiştirilir kitapları edin kendine ... En bastan başla kendini yetiştirmeye. Çok fazla şey eksik çünkü..
BEN ne haltı yemişim pardon da sözlerinize dikkat edin

10 gun sende böyle boşluk olusturduysa ........ tövbe yarab agzimi bozacam simdi

sen neyin kafasını yaşıyorsun allasen

Bir şey soracağım neden akıl almak için konu açtıktan sonra insanları suçlar gibi tartışmaya başladınız.Konuyu açarken alacağınız yorumları az çok tahmin edemiyor muydunuz? Hem suçluyum diyip hem pişmanım diyorsunuz hem napıcam diyorsunuz hem sanki bu saygısızlığı diğerleri yapmış gibi konuşuyorsunuz.İlk başta yazılan yorumları dikkate alsaydınız bu konuma düşmezdiniz zaten. Valla akıl ermez size.

BEN ne haltı yemişim pardon da sözlerinize dikkat edin

Çocuğa sevgiliniz olduğunu söyleseydiniz, sevgilinize de böyle bir arkadaşınız olduğunu, sevgiliniz sizin bir halt yediğinizi düşünüp size küfrü basıp terketmeyecekti sizi.

Çocuk gelişimi + mantığa giriş kitabı da benden olsun, neden sonuç ilişkilerinde bu kadar zayıfsanız hayatta zorluk çekersiniz çok, biz sıcacık klavyelerimizle yazmayı sürdürürken.

hepiniz çok güzel yorumlar yaptınızda çok anlayışlısınız ya hani o yuzden olmuş olamazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…