- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
bir tanede sana alayımmı ben cocuğum olduğunda kullanacağımdaDürüstlüğü bastan yapacaktin en sonunda bir halt yedikten sonra değil.
Çocuk nasıl yetiştirilir kitapları edin kendine ... En bastan başla kendini yetiştirmeye. Çok fazla şey eksik çünkü..
işte seç beğen al
Gitme şart değil ki. Konuşmak hatta niyetin o olması da aynı şey .aldatma egilimin var. Konuşmakta aldatmaktir. Bu seni kötü insan yapar mı ? Bence yapmaz . Ama hatani kabul etmemek , sanki siz çok iyisiniz demek başkalarına bu tarz şeyler seni itici insan yaparyaaa anlamıyorsunuz beni yapmadım gitmedim size sordum depresyondayım dedim sonunu böyle tahmin ederek acöadım konuyu benim karekterime kadar indiniz
karakterin nasıl peki o önemli çünküAyyy off ama çokşey oldum şimdi sinemada ne var ki güzel off tamam ya bowlingli sevgili bakayım
Kız sana şimdi kötü ne demiş.bir tanede sana alayımmı ben cocuğum olduğunda kullanacağımda
karakterin nasıl peki o önemli çünkü
Sen daha buyumemisin ne çocuğu aman diyim yazik edersin. Önce kendini büyüt sonra çocuk düşünürsünbir tanede sana alayımmı ben cocuğum olduğunda kullanacağımda
kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
BEN ne haltı yemişim pardon da sözlerinize dikkat edinDürüstlüğü bastan yapacaktin en sonunda bir halt yedikten sonra değil.
Çocuk nasıl yetiştirilir kitapları edin kendine ... En bastan başla kendini yetiştirmeye. Çok fazla şey eksik çünkü..
10 gun sende böyle boşluk olusturduysa ........ tövbe yarab agzimi bozacam simdilütfen yanlış anlamayın beni Bn sevgilimle iki yıldır gorusuyorm fakat o süre içinde hiç bir erkekle yan yana gelmdim. konuşmadım yazismadim hiç sadakatsizlik yapmadim karşı tarafta yapmadi ilk defa böyle Bisey oldu Suan ki çocuğa karşı icimde hiç bir duygu yok sadece bosluktan gelen bir saçmalama olabilir ve ben bunu yapmadan önce de size sorayım dedm
sen neyin kafasını yaşıyorsun allasenSen simdi neyap biliyomusun, butun bu olanlari annene babana buyuk kardeslerin varsa onlara bi anlat, bakalim ne diyecekler
On gun erkeksiz kalamayip da aylar once tanistigi sari cizmeli memet agayla msjlasan kiz yarin anne olcak da cocuk yetistircek de vatana millete hayirli nesiller olacak da ............
Sevgilisi bir an yanindan ayrildi diye aylar once tanistigi kizla sinemaya giden adam da yarin baba olacak, cocuk yetistircek de vatana millete hayirli nesiller olacak da ..........
Kac yasindasin sen allasen
BEN ne haltı yemişim pardon da sözlerinize dikkat edin
BEN ne haltı yemişim pardon da sözlerinize dikkat edin
hepiniz çok güzel yorumlar yaptınızda çok anlayışlısınız ya hani o yuzden olmuş olamazmıBir şey soracağım neden akıl almak için konu açtıktan sonra insanları suçlar gibi tartışmaya başladınız.Konuyu açarken alacağınız yorumları az çok tahmin edemiyor muydunuz? Hem suçluyum diyip hem pişmanım diyorsunuz hem napıcam diyorsunuz hem sanki bu saygısızlığı diğerleri yapmış gibi konuşuyorsunuz.İlk başta yazılan yorumları dikkate alsaydınız bu konuma düşmezdiniz zaten. Valla akıl ermez size.
Ne söyledigimi anlamadin mi gercektensen neyin kafasını yaşıyorsun allasen
yorma zaten gerek yok çünküNe söyledigimi anlamadin mi gercekten
Aman allahim nasil bir nesil geliyo
Tmm arkdasim ben daha da parmaklarimi yoramam senn icin
Kavga amacı gütmeden okusaydınız normal yorumları da gözleriniz görürdü diye düşünüyorum.hepiniz çok güzel yorumlar yaptınızda çok anlayışlısınız ya hani o yuzden olmuş olamazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?