sizce bu aldatmak sayilirmi

özgürlüğü başka şeylerle karıştırıp özgürlüğün anlamını da kirletmeyin Allah aşkına ya. evli erkeklerle beraber olan insanların alacağı yorum aynıdır çünkü bu özgürlük değil ahlaksızlıktır.. aldatmak ta özgürlük değildir.. özgürlük kendine istediğini eş olarak seçebilmektir. eğer mevcut sevgilinden memnun değilsen onunla ilişkini bitirip kiminle ne istersen onu yaşamaktır.

E madem dogrusun kendi fikrin kendince doğru ne diye konu actin?

Madem senin hayatin sen iyisini bilirsin bu aldatmak sayilir mi diye sorma gereği niye duydun??

Git aldatir misin ne yaparsan yap bize ne? Sen geldin konu actin biz sana durduk yere yorum atmadik.

Vallahi kullandigin bir ilaç varsa sen onu doktora danış ve Bırak.. Halin hal değil çünkü...

Gayet samimi soruyorum, ne alakası var sizin konunuzla?
Buradaki üyelerin neleri anlayışla karşılayıp karşılamadığını tamamen bilecek kadar üstinsan falan mısınız?

Sizin durum sizin anlattıklarınız şartlarınızla değerlendirildi ve genel kanı, basit konularda bile başkasının fikrine ihtiyaç duymanızdı, yoksa sinemaya gitseniz haberimiz olmayacaktı, sevgilinizin de haberi olmayacaktı, çocuğun da sizin bir sevgiliniz olmasından haberi yoktu. Bu aldatma sayılır mı evet; sayılır.

başka senaryo;

- sevgilim şehir dışında, kendisinin de bildiği bir erkek arkadaşım var, bugün canım sıkıldı, sinemaya gitmek istedim onla, sizce hangisine gidelim?

- bu da dert mi? x filmi var güzel ona gidin, iyi seyirler.

Yalnız bişi diyim mi.
Feyk değil bu.
İki buçuk saattir 50 kişiye karşı tek başına saydırıyo hatun, bi özgüven var yani, bekliyom ben anlattıkları gerçekse de şaşmam artık yani.

sanırım senin bizden duymak istediklerin şu şekilde:
duymak istediğin 1. yorum: ya tatlım neden düşünüyorsun, ikinizde medeni insansınız, tabii ki gidersiniz sinemaya da pavyona da.
duymak istediğin 2. yorum : canım neden aldatmak olsun ki!!! siz arkadaşşsınız, senin duygusal ilişkin yok bu çocukla, hem bi sinemadan ne çıkar canım boşver eğlenmene bak
duymak istediğin 3. yorum : güzelim senin erkek arkadaşından başka artkadaşların da olabilir. sorun yok göbeğin bağlı değil sevgiline, kendine arkadaş edinebilirsin
ve liste böyle uzayıp gider...
gerçek yorumum şu şekilde
kimse arkadaş ayağına bir saat uzaklıktan kalkıp gelmez gül yüzün için, sinema için
sen de bunu adın gibi biliyorsun
üzgünüm duymak istediklerin bizde yok sanırım.

tamam artık bir sevgilimde yok onu aldattığımıda söyledim ne oldu şimdi bu dünyada tek dürüst insan benmiydim ne grek vardı

tamam artık bir sevgilimde yok onu aldattığımıda söyledim ne oldu şimdi bu dünyada tek dürüst insan benmiydim ne grek vardı

Sevgiliniz size küfür eden bir insanmış zaten, ayrılmanız iyi oldu

Erdemi, iyi özellikleri başkaları için değil kendimiz için yapıyoruz, iyi olmamın sebebi neydi ki? diye varoluşsal sorunlarınız varsa çözün biraz bugün sinemaya gitmek yerine, zor geliyorsa da yapmayın zaten. Kimi ilgilendirir ki?

Ayhhhhh hadiiiii.
Aşkım bak ciddi olarak son kez yazıyorum burdan sonra ayrilicam senden .bitanemmmmm caniminiciiii sen buraya böyle bir şey yaptım yanlış mı acaba desen seni taslasalar ben de tepki gosteririm .ama sen piskinlik yapıyorsun yaptığını savunuyorsun ondan insanlar sana sinir oldu

Dürüstlüğü bastan yapacaktin en sonunda bir halt yedikten sonra değil.

Çocuk nasıl yetiştirilir kitapları edin kendine ... En bastan başla kendini yetiştirmeye. Çok fazla şey eksik çünkü..

yaaa anlamıyorsunuz beni yapmadım gitmedim size sordum depresyondayım dedim sonunu böyle tahmin ederek acöadım konuyu benim karekterime kadar indiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…