• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu aldatmak sayilirmi

lütfen yanlış anlamayın beni Bn sevgilimle iki yıldır gorusuyorm fakat o süre içinde hiç bir erkekle yan yana gelmdim. konuşmadım yazismadim hiç sadakatsizlik yapmadim karşı tarafta yapmadi ilk defa böyle Bisey oldu Suan ki çocuğa karşı icimde hiç bir duygu yok sadece bosluktan gelen bir saçmalama olabilir ve ben bunu yapmadan önce de size sorayım dedm
boşluk derken??? altı üstü bi on günlüğüne ayrı kalmışsınız. ya uzak mesafe ilişkisi yürütenler ne yapsın o zaman?

gitmedim sinemaya yaa toplasan 2 kez telde birazda mesajlaştık ne var bunda sanki siz sevgiiniz varken hiç böyle birşey yapmamışsınızdır
ben yapmadım, aksine bana yazmaya çalışanlara da cevap bile vermedim hatta ısrarla mesaj atıp arayanları sevgilime söylerdim olur da onun yanında falan abuk bir mesaj gelirse durumu bilsin diye.. altı üstü iki mesaj diyosan sevgilinin de bu hakkı var farkındasın di mi

yani birde soruyorsun pes ya... tabikide aldatmak sayılır ve belliki erkek arkadaşını çok sevmiyorsun gerçekten seven biri böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmez

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim

Sevgilini basbaya aldatıyorsun canım ..
Etme bulma dünyası demişler bunu da unutma .

bana oturduğunz yerden ahlak dersi vermeyinz ahlakı sizden öğrenecek değilim ve ben kendimi yeterince masum görüyorum çünkü bana göre insanın hayatında biri varken diğerlerini hayatından çıkarması gayette saçma bulmuşumdur örneğin bir arkadsım sevgilim var diye bizlerle konuşmaması gibi ve bende onun gibi yaptım o var diye o istemedi diye kimseyle görüşmedim sonuçta biraz yalnız kaldım ve sıkıldım

gitmedim sinemaya yaa toplasan 2 kez telde birazda mesajlaştık ne var bunda sanki siz sevgiiniz varken hiç böyle birşey yapmamışsınızdır

ve olay aldatmışsın işte cevaplarını beğenmeyen konu sahiplerinni klasik cümlesi olan kınamayın kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz kıvamına gelmek üzere

bana oturduğunz yerden ahlak dersi vermeyinz ahlakı sizden öğrenecek değilim ve ben kendimi yeterince masum görüyorum çünkü bana göre insanın hayatında biri varken diğerlerini hayatından çıkarması gayette saçma bulmuşumdur örneğin bir arkadsım sevgilim var diye bizlerle konuşmaması gibi ve bende onun gibi yaptım o var diye o istemedi diye kimseyle görüşmedim sonuçta biraz yalnız kaldım ve sıkıldım
ahlak dersi veren kim sen aldatmak mı diye sordun biz de cevap veriyoruz sakin ol biraz. arkadaşın sizlerle sevgilisi var diye konuşması saçma ama senin sevgilin varken başkasıyla duygusal bağlamda konuşmak çok başka.her yanlız kalıp sıkılan başkasıyla konuşup görüşecek olsaydı ohooooo:KK14:

Sevgilinizin olduğunu söyleyin bakalım sizin hakkınızda ne düşünecek
Aynı şeyi sevgiliniz yapsa ve size bosluktaydim dese...
Mideniz alır mıydı?
Unutup hiç bir şey olmamış gibi devam eder miydiniz?
Gözü, gönlü başkasına kaymis adamı...

ve gerçekten üzgünüm bunları düşündüğüm için bakınız bundan 4 ay önce bir çocuk arkadasımın samimi olduğu bir erkek benim evime geldiler yemek yemeğe ben bunu sevgilime söylemedim ve onun bile pişmanlığı varken bende sizler beni çok yanlış anladınız

Erkek arkadaşına söyleyebiliyorsan aldatma sayılmaz. Saklamak zorundaysan, söyleyemiyorsan aldatmadır.

Bir arkadaşımla sinmeye gideceğim dersin, cinsiyetini sorarsa söylersin, kızar köpürür git der demez bilemem ama söyleyebilmek önemli olan. Gizleme gereği duymamak gerekli değil mi?

ve gerçekten üzgünüm bunları düşündüğüm için bakınız bundan 4 ay önce bir çocuk arkadasımın samimi olduğu bir erkek benim evime geldiler yemek yemeğe ben bunu sevgilime söylemedim ve onun bile pişmanlığı varken bende sizler beni çok yanlış anladınız

sevgilin senden habersiz bir kız ile yazışıyor kız onu sinemaya davet ediyor falan filan..bunu da senden gizliyor.

ne düşünürsün?

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
Aldatmaya meyillenmek , 3. Dereceden aldatmaya girer. Opusursen 2, asik olursan 1. Dereceden aldatmis olursun. :KK53::KK53:

Size ahlak dersi vermek için henüz erken çünkü ağır kaçar.

Önce temel kavramlardan başlamak lazım,sadakat,masumluk,ilişki,aldatma nedir?Önce bunlar yerleşmeli ve birde kıyaslama nasıl yapılır başlangıç için o da gerekli.

Bir kızın sevgilisi varken diğer kızlar ile konuşmaması ile bir kızın sevgilisi varken daha önce kendisine ilgisi olan erkek ile sinemaya gitmesi kıyaslanmaz örneğin.Elma-armut misali çünkü...

yok aldatma sayılmaz, eğer sinemaya gitseydin aldatmış sayılırdın için rahat olsun :KK53: diğeri biliyomu bi sevgilin olduğunu

kendi yaptığını normal bişey gibi görüp bide sevgiliniz varken sizde yapmışsınızdır deyip iftira atıyosun herkese farkındamısın
tabi canım ne var bunda

Back
X