• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu aldatmak sayilirmi

lütfen yanlış anlamayın beni Bn sevgilimle iki yıldır gorusuyorm fakat o süre içinde hiç bir erkekle yan yana gelmdim. konuşmadım yazismadim hiç sadakatsizlik yapmadim karşı tarafta yapmadi ilk defa böyle Bisey oldu Suan ki çocuğa karşı icimde hiç bir duygu yok sadece bosluktan gelen bir saçmalama olabilir ve ben bunu yapmadan önce de size sorayım dedm

Ne boslugu ???
zaten sevgilin var kalbin boslukta degilse e o zaman nnere boslukta. 10 gun sevgilisiz duramiyormusun. Asker gurbet yolu bekleyenler 2452696 kere aldatsn o zaman ? Te allam ya

Daha ne olması lazım aldatma olması için?
Bunları erkek arkadaşın yapsaydı "kızlar aldatıldııımm:(" diye konu açmıştın burada, naber?

Demek ki sevgiliniz 2 yıldır hiç yanınızdan ayrılmamış ki başkasına yer açmamış ama ilk fırsatta siz boş durmamışsınız.
Boşluktayım,saçmalıyorum,duygum yok,zaten çok sadığımdır ama bir sinemaya gitsem olur mu demişsiniz.
Bunun devamı bir sinemaya gitmiştik zaten ben çok sadığımdır ama nasıl oldu anlamadım kızlaaar şimdi ne yapmalıyım size bir sormak istedim olur.
Hepsine ben tek bir yanıt vereyim önce biraz ahlaklı olun.

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
Hani marjinal bizdik!!!

2 yıldır erkek arkadaşın var. 5 ay öce tanıma amaçlı bir başka erkekle görüştün. (telefon ya da yüz yüze ne fark eder) Ne kendini ne bizi kandır. Aldatıyorsun resmen. Birde size sormak istedim demişsin. Nesini soruyorsun Allah aşkına? Onay mı bekliyorsun yaptığına?

Bunun aldatılma olup olmadığını bilmiyosun ama görüştükten sonra çocugu her yerden engelledin ki sevgilin görmesin diye kusura bakma ama adın gibide biliyosun aldatma olduğunu. 2 Yıldır hayatında biri olan insanda boşluk duygusu oluşmaz arkadaşım on gün uzaktayken bu çocuğu da aradan çıkarıverıyım diyosun yani başka bişey değil madem sevgilini aldatmaya meyillisin başkasıyla görüşeceksin ayrıl çocuktanda boş yere bide aldatılma acısı çekmesin çocuk.

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
allah ıslah eylesin çocukla sevgilin varken konuşmayı biliyorsun ama bunun aldatma olduğunu bilmiyor musun dalga geçmek için soruyorsun herhalde pes.sevgilinin arkasından iş çevirmeyi biliyorsun onu da sen bul

Allahım bir de bayansın yaa. yapma böyle şeyler. hayatında bir erkek varken neden bir başka erkekle konuşyosun. bu aldatmaktır tabikiiii....... ama yokk böylelerine müstehak valla. sonra erkek arkadaşm benden ayrıldııı başkasıyla görüşmüşş blaa blaaaa.......

gitmedim sinemaya yaa toplasan 2 kez telde birazda mesajlaştık ne var bunda sanki siz sevgiiniz varken hiç böyle birşey yapmamışsınızdır

hayır gitmedim sevgilim yapmaz öyle Bisey sanmam zaten tam emin değilim gidip.gitmemek konsunda beceremem de çünkü çocuk bilmiyor sevgilim olduğunu ve benimki de sürekli mesaj atar cevap gelemezse arar kararsiz kaldım
çocuk neden bir sevgilin olduğunu bilmiyor? söylemiyor olman bile aldatmaya gönlün olduğunu gösterir bana göre

senin iş hepsi benim olsuna dönmüş gibi geldi bana :cool:

Back
X