• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu aldatmak sayilirmi

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim

Yani burada tanıma amaçlı derken sevgilinizden daha iyi çıksaydı onu tercih edecektiniz o zaman? Diğer yorumları okuyamadım ama bana göre aldatma sayılıyor.Burada amaç arkadaş edinmek değil.

ben şuan pişmanım ne yapacağm artık hayatımda birisi yok benim hayatımdaki tek erkekti o gerçekten pişmanım sizler işin dalgasındasınız belki ama

sevgilin terk etmiş, pişmanım diyosun üzülüp ağlayacağına hala milllete laf yetiştirmeye çalışıyosun
2 saat yoktum kaç sayfa olmuş konu baya sürükleyici olmuş : )

ben şuan pişmanım ne yapacağm artık hayatımda birisi yok benim hayatımdaki tek erkekti o gerçekten pişmanım sizler işin dalgasındasınız belki ama

Bir süre kafanı dinle, yok ya vazgeçtim kendininkini dinleme..

Bir süre bu aşk meşk işleri ile ilgili kendini geliştir yeter, sonrasında zaten doğru ve uygun hareketler ile yeni bir sayfa açar pişmanlık da yaşamazsın ama öncelikle fikir ve düşünce temel prensipleri bir oturt, bankaya, kariyere çok takılma beyin bedava. Kendi prensiplerin olursa ve bunları da temellendirebiliyorsan, kimse seni kınayamaz. Olur da dalga geçseler bile sen daha fazla gülersin hayatına kaldığın yerden devam edersin.

sen şaşırmıssın ya utanmadan yaşca senden büyük insanlarla dalga geçiyosun terbiyesiz. sus daha yazma bu kadarda olmaz pesssssssssss!!!!

Back
X