• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu aldatmak sayilirmi

[QUOTE="CatlakB, post: 38690451, member: 500237…
anım kızımızın sevdiceği vardı artık yok ama şöylede bi durum var bu hanım kızımız eskiden konuştuğu çocukla sinemeya gitmeyi düşünüyordu sevdiceği uzakta diye..
Sonra gitti heradde orasını anlamadım..
neyse ardındannn sevdiceğine söylemiş böyle böyle diye ayrılmışlar..
Şimdide biz terbiyesiz olduk :KK43:[/QUOTE]
Ahahah ok guzel ozetledin canim tesekkur ederim. .

ohhhhhhhh iyiii olmuşşşş senin gibi kadını kim ne yapsın tabi kadınmısın o bile belli degil. bu kadar halt karıştıranı bırak bi erkek travesti bile olsa sevgilin yol verir.. hala dalga geçer gibi konuşuyosun. yok siz kendınıze bakın. evet haklısınız aldattım. ben düzgün bi insanım sevgilimi hiç aldatmadım.sevgilim benden ayrıldı ne yapıcam şimdi. aman ayrıldıysa aglıcammı bana erkek çok. kzıım sen şizofrenmısın git bi doktora kendini kontrol ettir

ohhhhhhhh iyiii olmuşşşş senin gibi kadını kim ne yapsın tabi kadınmısın o bile belli degil. bu kadar halt karıştıranı bırak bi erkek travesti bile olsa sevgilin yol verir.. hala dalga geçer gibi konuşuyosun. yok siz kendınıze bakın. evet haklısınız aldattım. ben düzgün bi insanım sevgilimi hiç aldatmadım.sevgilim benden ayrıldı ne yapıcam şimdi. aman ayrıldıysa aglıcammı bana erkek çok. kzıım sen şizofrenmısın git bi doktora kendini kontrol ettir
sanane benim hayatim dan ben normal olarak görüyorsam normaldir sen ilgilendirmez

içinizi kemirdiğine göre iyi bir şey yapmıyorsunuz demek..vicdanınız rahat değil ki böyle bi konu açtınız..kısacası yanlış şeyler yapıyorsunuz..

sırf muhabbet olsn diye açmış konuyu. empati kurarak bile sorduğu sorunun cevabını alabilirdi.

istemem yan cebime koy diye bi laf vardır işte seninki ondan olmuş

Yok tatlım yaptıkların aldatma sayılmaz çok ama çok mahsumsun.
Aldatma yatakta başlar,yarın sevgilinde başka kısla bu yaptıklarını yaparsa kızma ona tamam mı?
Bazı insanlara Allah akıl dağıtırken nerdeydiler acaba?

İnsanın düşünme yeteneğinin bukadarda olmadığına inanamıyorum.

erkek arkadaşın da gittiği ilde aynısını yapsa sence ne olurdu?
aldatmak sayılır mıydı?

masallah ne kadar dürüstlük abidesi insan varmış yaa ülkem be kadar temiz insanlarla doluymuş ta benim haberim yokmus bir kötü ben mism vay vay vay gözlerim yasardi doğrusu önüne gelen klavye kabadayigi yapıyor kaçınizn evliligi mükemmel kacinizzkn sevgilisi mükemmel bana yorum yapanların bir yaraları olduğu apacik belli çoğu terk edilmiş aldatilmis şiddet görmüş insanlar konularınizdan belli ben mağdur değilim gayet te temiz ve düzenli bir hayatim var kendinizi inceleyin

Back
X