- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
- Konu Sahibi zorlusevdamm
Arayıştasın. Sırf karşı taraftan bir ilgi geldi diye acaba gitsem mi gitmesem mi diye düşünmeye vardıysa iş ilişki çıkmaza girmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk defa gelmiyor o ilgiler hep vardıArayıştasın. Sırf karşı taraftan bir ilgi geldi diye acaba gitsem mi gitmesem mi diye düşünmeye vardıysa iş ilişki çıkmaza girmiştir.
masallah ne kadar dürüstlük abidesi insan varmış yaa ülkem be kadar temiz insanlarla doluymuş ta benim haberim yokmus bir kötü ben mism vay vay vay gözlerim yasardi doğrusu önüne gelen klavye kabadayigi yapıyor kaçınizn evliligi mükemmel kacinizzkn sevgilisi mükemmel bana yorum yapanların bir yaraları olduğu apacik belli çoğu terk edilmiş aldatilmis şiddet görmüş insanlar konularınizdan belli ben mağdur değilim gayet te temiz ve düzenli bir hayatim var kendinizi inceleyin
bana erkek mi yok
Harbi senin algilarda ciddi sıkıntı var ya da hepimizle bi guzel dalga geciyorsun.. O ne demek be bu kadarcik dedigin sey aldatma farkinda misin bizi mi siniyosun ya bi git az otede oyna Allah Allahhhh sinir ettin hademk ki sevmiyor muş beni ki bu kadarcık şeyde terkedebiliyor
hayır gitmedim sevgilim yapmaz öyle Bisey sanmam zaten tam emin değilim gidip.gitmemek konsunda beceremem de çünkü çocuk bilmiyor sevgilim olduğunu ve benimki de sürekli mesaj atar cevap gelemezse arar kararsiz kaldım
yorum yapmazsan sevinecegimHarbi senin algilarda ciddi sıkıntı var ya da hepimizle bi guzel dalga geciyorsun.. O ne demek be bu kadarcik dedigin sey aldatma farkinda misin bizi mi siniyosun ya bi git az otede oyna Allah Allahhhh sinir ettin ha
zorlamamı okutturuyorlar sanaHarbi senin algilarda ciddi sıkıntı var ya da hepimizle bi guzel dalga geciyorsun.. O ne demek be bu kadarcik dedigin sey aldatma farkinda misin bizi mi siniyosun ya bi git az otede oyna Allah Allahhhh sinir ettin ha
masallah ne kadar dürüstlük abidesi insan varmış yaa ülkem be kadar temiz insanlarla doluymuş ta benim haberim yokmus bir kötü ben mism vay vay vay gözlerim yasardi doğrusu önüne gelen klavye kabadayigi yapıyor kaçınizn evliligi mükemmel kacinizzkn sevgilisi mükemmel bana yorum yapanların bir yaraları olduğu apacik belli çoğu terk edilmiş aldatilmis şiddet görmüş insanlar konularınizdan belli ben mağdur değilim gayet te temiz ve düzenli bir hayatim var kendinizi inceleyin
Seni sevindiremem kusura bakmayorum yapmazsan sevinecegim
tabiki de hayır :)Ben erkeğim desene![]()
yazmabebeğim zorla mı git işine gücüne bak spor yap kitap oku başka konulara yorum yap bu liste böyle uzayıp giderbide yalancısın sevgilime anlattım dedin hepimizi kandırdın
başta seni gerçek sanıp ciddi ciddi yorum yaptım ama sen herkesi kandırıyosun dalga geçmeye gelmişsin buraya
bi öyle bi böyle konuşuyosun anlattıklarının hiç birinin gerçek olduğuna inanmıyorum zaten yaşında belirsiz kk ajanları hemen çıkarmış ortaya : ) parmaklarıma klavyeme yazık