sizce bu aldatmak sayilirmi

Erkek arkadasin aynisini yapsa sana? Bence erkek arkadasin da yaparsa aynisini ona; "hmmm afferim hayatim kizla mesajlas tanis hatta basbasa SİNEMAya git" dersin boylece hem karsilikli da olursa icin daha rahat eder ;)
Heyy buyuk Allahim ya sen akil fikir ihsan eyle bu tip insanlara..

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim

Sevginizden emin misiniz, bence bulamadiginz bi ilgi bişeyler eksikki başkasıyla konuşma ihtiyaci hissediyorsunz aldatmak veya değil, siz duygularınızi bi gözden geçirin derim

teşekkür ediyorum yazdıklarınız için hatalıyım
Rica ederim canım.Belli ki daha çok gençsin.Güzel bir evlilik yapmak,asil ve zarif bir kadın olmak senin de hakkın ama bu dünyada ne ekersen onu biçersin biliyorsun.
Eğer seni seven ve sadık bir eş istiyorsan önce sen öyle olmalısın.
Günümüzde artık değerlerimizi kaybetmeye başladık,diziler,filmler bizi mahvetti.
Anlık heyecanlar için karekterini sorgulanır hale getirme.
Her zaman başının dik olması için bu konularda hata yapmamalısın.
Ve eğer sevgilin evlenmeyi düşünebileceğin bir erkek değilse bence bir daha düşün.

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
Şayet erkek arkadaşınız sizin icinizdeki hissiyatla bir kız ile buluşsa ve sinemaya gitse, sizden gizli saklı sizin için aldatmak mıdır bu?
Cevabını verdiğinizde aldatmak sayılıp sayılmayacağı hakkında fikir sahibi olursunuz diye umuyorum.

Ya bacılar yazmayın yorum filan buna gelmiş dalga geçiyor resmen okuyup okuyup egleniyodur.burası bir derdim var sayfası senin bu yazdigin dert mi?

Rica ederim canım.Belli ki daha çok gençsin.Güzel bir evlilik yapmak,asil ve zarif bir kadın olmak senin de hakkın ama bu dünyada ne ekersen onu biçersin biliyorsun.
Eğer seni seven ve sadık bir eş istiyorsan önce sen öyle olmalısın.
Günümüzde artık değerlerimizi kaybetmeye başladık,diziler,filmler bizi mahvetti.
Anlık heyecanlar için karekterini sorgulanır hale getirme.
Her zaman başının dik olması için bu konularda hata yapmamalısın.
Ve eğer sevgilin evlenmeyi düşünebileceğin bir erkek değilse bence bir daha düşün.
sizi tanımıyorum ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla asil bir bayansınız evet gencim haklısıznız sevgilimde sizin gibi ince düşünen olgun birisi ve ben belkide onun bu kadar olgunluğunu kaldıramadığım için böyle birşey yapma gereksiniminde bulundum tesekkürler

Ya bacılar yazmayın yorum filan buna gelmiş dalga geçiyor resmen okuyup okuyup egleniyodur.burası bir derdim var sayfası senin bu yazdigin dert mi?
bu derken biraz kibar ollurmusunuz dalga geçmek için burayı kullancak kadar düşmedim ve hata bendeki buraya konu açıyorum senin gibileri bana yorum yapsa ne yapmasa ne

aaaaa bu kadarınada pess yahu ben sevgilimi aldatmadım aldatmadımmmmmmmmmmmmm sanki 40 tanesiyle görüşen ve bunu sevgilisinden gizleyen biri yaptınız beni

Back
X