• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu aldatmak sayilirmi

ve gerçekten üzgünüm bunları düşündüğüm için bakınız bundan 4 ay önce bir çocuk arkadasımın samimi olduğu bir erkek benim evime geldiler yemek yemeğe ben bunu sevgilime söylemedim ve onun bile pişmanlığı varken bende sizler beni çok yanlış anladınız
şu kadar insan aynı anda aynı şekilde yanlış anlamışsak hadi bize doğrusunu anlat.

tamam hanımlar haklısınız ben kendimi masum olarak göremedim empati yaptım ve asla böyle birşeyi kaldıramazdım

bana oturduğunz yerden ahlak dersi vermeyinz ahlakı sizden öğrenecek değilim ve ben kendimi yeterince masum görüyorum çünkü bana göre insanın hayatında biri varken diğerlerini hayatından çıkarması gayette saçma bulmuşumdur örneğin bir arkadsım sevgilim var diye bizlerle konuşmaması gibi ve bende onun gibi yaptım o var diye o istemedi diye kimseyle görüşmedim sonuçta biraz yalnız kaldım ve sıkıldım
iyi de sana SADECE arkadaşın olan birini hayatından çıkar demiyoruz ki, bi arkadaş daha sormuş ben de soracağım sen neyin kafasını yaşıyorsun da bi de atarlanıyorsun? sen tanışmak amaçlı görüştüğünü söylemedin mi söyledin? bu ne demek, öteki adam hoşuna giden bi tip olsa sevgilini defedecektin başından, ya da eldekini kaybetmemek adına azıcık değişiklik yaratacaktın hayatında ya da yaratıyorsun yalan mı?

yok aldatma sayılmaz, eğer sinemaya gitseydin aldatmış sayılırdın için rahat olsun :KK53: diğeri biliyomu bi sevgilin olduğunu

kendi yaptığını normal bişey gibi görüp bide sevgiliniz varken sizde yapmışsınızdır deyip iftira atıyosun herkese farkındamısın
tabi canım ne var bunda
iftira atmadım olayı büyütmeyin sizde yapmışsınızdır dedim belki ne yani

Baska arayis icine girmek tabiki aldatmaktir

iyi de sana SADECE arkadaşın olan birini hayatından çıkar demiyoruz ki, bi arkadaş daha sormuş ben de soracağım sen neyin kafasını yaşıyorsun da bi de atarlanıyorsun? sen tanışmak amaçlı görüştüğünü söylemedin mi söyledin? bu ne demek, öteki adam hoşuna giden bi tip olsa sevgilini defedecektin başından, ya da eldekini kaybetmemek adına azıcık değişiklik yaratacaktın hayatında ya da yaratıyorsun yalan mı?
sen benim ahlakımı sorgulayamazsın o bi gerçek

gitmedim sinemaya yaa toplasan 2 kez telde birazda mesajlaştık ne var bunda sanki siz sevgiiniz varken hiç böyle birşey yapmamışsınızdır

5 yillik iliskim var 6 ay ayrilik sureci gecirdik ben kafami kkaldirip bir erkege bakmadim. Herkesi kendin gibi sanma ! Gec aynaya bak. Bu islerin dinle de alakasi yok vicdani ahlaki olan yapmaz . Haddini bil sen su kucuk durumdayken kimseye iftira atamazsin !

empati yaptın keşke daha önce yapaydın neyse bundan sonra aldatma girişiminde bulunmazsın

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
Bal gibi de aldatiyorsun aldatma illa el ele tutusunca öpüşunce olmuyor insan sevgilisi varken niye hiç tanımadığı bir erkeği ekler whatsapp dan konuşur, bir ilişkiyi devam ettirme olgunlugunda degilseniz sevgiliniz olacak kişiye söyleyin de sizi boşa beklemesin ihanet ediyorsunuz çünkü o insana

aynı şeyi sevgilin yapsa bu aldatmak mı diye sormazdın
buraya açtıgın konuyu sevgilim beni aldatıyor olurdu degil mi konu sahibi

tamam hanımlar haklısınız ben kendimi masum olarak göremedim empati yaptım ve asla böyle birşeyi kaldıramazdım
Bu iyiye işaret.
Nasıl bir çevrede yaşadığını merak ettim.
Eğer senin arkadaşların sevgilileri varken başka erkeler ile de görüşmeyi normal kabul ediyorlarsa onlardan uzaklaşmalısın.
Aldatma önce düşüncede başlar.Masum bir mesajdı dersin,merak ettim bir buluştum olur sonrası zaten malum.
Eğer hayatta sağlam durmayı bilemezsen kayarsın.Bu yaşta yaptığın hatalar da geleceğini karartır.

gitmedim sinemaya yaa toplasan 2 kez telde birazda mesajlaştık ne var bunda sanki siz sevgiiniz varken hiç böyle birşey yapmamışsınızdır
Ohoo, ben sürekli giderim kimse evli olduğumu bilmez mesela. Sinemaya giderim, sırf sıkıldığımdan. Evli olduğumu söyleyememe nedenim kesinlikle aldatma değil. Nedenini ben bile bilmiyorum aslında, öğrenince yazarım.

Bu iyiye işaret.
Nasıl bir çevrede yaşadığını merak ettim.
Eğer senin arkadaşların sevgilileri varken başka erkeler ile de görüşmeyi normal kabul ediyorlarsa onlardan uzaklaşmalısın.
Aldatma önce düşüncede başlar.Masum bir mesajdı dersin,merak ettim bir buluştum olur sonrası zaten malum.
Eğer hayatta sağlam durmayı bilemezsen kayarsın.Bu yaşta yaptığın hatalar da geleceğini karartır.
teşekkür ediyorum yazdıklarınız için hatalıyım

Back
X