sizce bu aldatmak sayilirmi

ben 23 yaşında güzel çekici kariyer sahibi bir insanım sevgilimi seviyorum fakat insan hiçmi sıkılmaz yani evli değilim eşimi aldatmadım evli birisyle konuşmaadım görüşmedim mesajlastığım insanda bekardı ayartmadım da onu kimsenin sevgilisine bakmadım benim yaptıklarım bu kadar yorumu hak etmiyor

2810.jpg

Aklıma geldi ya :D :D :D: D:D:

ben 23 yaşında güzel çekici kariyer sahibi bir insanım sevgilimi seviyorum fakat insan hiçmi sıkılmaz yani evli değilim eşimi aldatmadım evli birisyle konuşmaadım görüşmedim mesajlastığım insanda bekardı ayartmadım da onu kimsenin sevgilisine bakmadım benim yaptıklarım bu kadar yorumu hak etmiyor

76 yaşında çok güzel çekici bir hatunum,iyi bir kariyerim var,ev hanımıyım yeterlimi..
Sevdiğim adamıda sinemaya gidecem diye kızdırmadım..

Tamam veririm bebeğime en güzel öğütler onu bekliyor annesinin bi tanesi....

ee sevgilin terk ettiğine göre yedekte tuttuğuna gidebilirsin hani boşlukta kalma diye dedim boşluk sana yaramıyor :63:

Boşluğuna vurmasanaaa :KK12::KK12:

offf yaa bankaya gitmiyorum :) kredi çekecektm ama sizlere cevap vermk daha güzel

noldu şimdi fakemıymıs konu mesaj atan eskısı mı yenısı mı kım kımınle nasıl oldu şimdi

kafamda sorular :confused::confused::confused:

saçmalamayalım evet haksızım pişmanım üzgünüm keşke böyle olmasaydı suan ben yalnızm farkındamısnız

Back
X