• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu aldatmaya girer mi?

Sevgilin var.
Eski sevgilinle muhabbet ediyorsun.
Cinsellik konuşuyorsun.
Sevgilin bu durumu kabulleniyor.
Bir de sen bunu arkadaşlarına anlatıyorsun.

Sen, sevgililerin, arkadaşların... Kafanız güzelmiş.

Şeytana uydum da şeytana uydum. Bu tip durumları yumuşatmanın ve kabul edilebilirliğini arttırmanın diğer adı şeytana uydum oluyor. İyiymiş :KK51:

Yapalım mı nasıl bir tabir ya:mad:

Birde şeytan dürtmesi var tabi asıl önemli mesele bu gibi geldi bana:KK70:

Bu şeytan ne kadar sıklıkta dürtüyor sizi?

• Beğen
Reactions: K_G
Yapalım mı nasıl bir tabir ya:mad:

Birde şeytan dürtmesi var tabi asıl önemli mesele bu gibi geldi bana:KK70:

Bu şeytan ne kadar sıklıkta dürtüyor sizi?
Sen arkadaşına seni seviyorum dediğinde gerçekten aşk manasında mı oluyor. Ben yapalım mı dedim ciddi misin dedi hayır şaka tabiki dedim. Ve en sonunda olursa sadece sevgilimle olur dedim.

Adama resmen yapalim mı demissiniz. Şakası bile hoş değil. Şimdiki sevgiliniz anlayışla mi karşıladı orayı tam anlamadım :KK12:

Sen arkadaşına seni seviyorum dediğinde gerçekten aşk manasında mı oluyor. Ben yapalım mı dedim ciddi misin dedi hayır şaka tabiki dedim. Ve en sonunda olursa sadece sevgilimle olur dedim.
Seni seviyorum ile hadi seviselim mi aynı şeyi mi çağrıştırıyor sana

pıçak var mı pıçak kendimi kesicem

Hmm. O zaman şakacıktan aldatmışsın sen.

Şakacıktan seks yapmak.

Sorumu genişletiyorum. Mastürbasyon yapmayı bildiğine ve 20 yaşında olduğuna emin misin?

Arkadaşı oğlumla kavga ediyor, ben balkondaysam "dea teyze şakasına yaptım ben şakasına, hiç de ciddi değildim" diyor. Şakasına da yapmış olsalar birbirlerini hırpalamış oluyorlar, değil mi? :)
Ah kendini kandırmanın dayanılmaz hafifliği. Yanlış olduğunu düşünmeseniz konu açmazdınız zaten.

Buna sanal sex sizinkide sanal aldatma oluyor

Bu konuyu acarken kafan güzeldi herhalde. Baska isin mi yok senin. Valla yazik! Eski sevgilileriyle arkadas kalabiliyormusss!!!!! Ve de yeni sevgili bunu normal karsiliyormus!!!! Bir sey diyeyim mi sana: sen bu kafayla ciddi bi iliski yasayamazsin cunku aklin onceki sevgililerinde kaliyo. Simdiki sevgilin hangi akli tasiyo bilmem ama seni boyle kabul etmis birini aldatsan da pek umursamaz herhalde. Pek rahatsiniz.

Şeytan aklıma getiriyor. ilk anlatırken mesela hiç bunlar aklıma gelmiyordu ama sonradan şeytan dürtmeye başladı.
şeytan dürttü meytan dürttü olum zaten senin dürttüysede dürttü sen neden dinliyon. şeytan dürttü beni diyip bunun arkasına saklanıyosun kusura bakma ama sende biraz aranmışsın

Back
X