- 27 Ekim 2012
- 432
- 425
- 103
Yine mi ekşi ci üyeÇok seviyorum ve o affetti ama ben böyle bi hata yaptığım için ayrılmayı düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine mi ekşi ci üyeÇok seviyorum ve o affetti ama ben böyle bi hata yaptığım için ayrılmayı düşünüyorum
Biz Aaa ne insanlar var derken o keyiften kıs kıs gülüyor. Mastürbasyon yapmışmııymış, sevgilisine anlatmışmışmış mış mış mış ta Muş Muş Muş... Bizde yedikYa nasıl bir kafa yaşıyorsunuz Allah askina aynisindan bende istiyorumeski sevgilileriyle arkadaş kalabiliyomus da cinselliğe nasıl gelmiş konu anlamamis yapalım demiş ama sonra şaka yapıyorum biliyosun dimi demiş mis mis mis. Allah sizin gibilerden korusun kızlar erkekleri geçmiş anam mezhebin xxl herhalde yazık basitlik akiyor pacalarindan
Eskilerle niye böyle muhabbetler ediyorsunuz zaten önce burası yanlış. Görüşmeniz de hoş değil zaten. Gerisinin yanlışlık derecesini siz değerlendirin.Merhaba. Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Önceki sevgilimden ayrılalı 2.5 sene falan oluyor ve ben önceden ayrıldığım sevgililerimle arkadaş kalabiliyorum genelde. Her neyse şuan bir sevgilim var ve çok seviyorum ciddi düşünüyoruz. Bir gün eski sevgilimle konuşurken konu saçma sapan konulara gitti cinselliğe girdi yani. Şimdi bu dediğim belki saçma gelecek ama o kadar rahatım ki bişey hissetmediğim için normal konuştuk yani. İşte yapalım mı dedim ben şakasına o da olur falan dedi işte neyse böyle biraz konuştuk. Ben sanki ciddiye almış gibi hissettim ve dedim sen ciddi olduğumu düşünmüyosun dimi ben sevgilimi seviyorum olursa bitek onla olur falan dedim. İşte biliyorum saçmalama onu ne kadar çok sevdiğini sen de ben de biliyoruz dedi eğer gerçekten olsa aldatma olurdu falan dedi. Sevgilime aldattım falan anladı beni. Ama şeytan çok çeliyor aklımı. İşte acaba konuşurken masturbasyon yaptım mı? Acaba gerçekten istedim mi? Ama arkadaşlarım hem gerçekten istediysen bile konuşmayı durdurdun yani aldatma yok diyor hem de eğer gerçekten istesen hatırlarsın şeytan vesvese veriyor diyor. Çok kötü hissediyorum sizce napmalıyım Yorumlarınız nedir?
Vavvv geniş mezhepli erkek eğer seni affettiyse ya erkeklik diye bi gururu yok yada erkek değil evet ALDATMISSIN kardeşim aldatmak bi yatakta olmuyor eğer dediğin gerçekse şaka değilsen...Çok seviyorum ve o affetti ama ben böyle bi hata yaptığım için ayrılmayı düşünüyorum
Derken? Acılımı nedir? Hiç duymamıştım.
Bu eski sevgiliden ayrılıp arkadaş kalma modası da yeni çıktı.Madem konuşacaksınız,niye ayrılıyorsunuz?Merhaba. Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Önceki sevgilimden ayrılalı 2.5 sene falan oluyor ve ben önceden ayrıldığım sevgililerimle arkadaş kalabiliyorum genelde. Her neyse şuan bir sevgilim var ve çok seviyorum ciddi düşünüyoruz. Bir gün eski sevgilimle konuşurken konu saçma sapan konulara gitti cinselliğe girdi yani. Şimdi bu dediğim belki saçma gelecek ama o kadar rahatım ki bişey hissetmediğim için normal konuştuk yani. İşte yapalım mı dedim ben şakasına o da olur falan dedi işte neyse böyle biraz konuştuk. Ben sanki ciddiye almış gibi hissettim ve dedim sen ciddi olduğumu düşünmüyosun dimi ben sevgilimi seviyorum olursa bitek onla olur falan dedim. İşte biliyorum saçmalama onu ne kadar çok sevdiğini sen de ben de biliyoruz dedi eğer gerçekten olsa aldatma olurdu falan dedi. Sevgilime aldattım falan anladı beni. Ama şeytan çok çeliyor aklımı. İşte acaba konuşurken masturbasyon yaptım mı? Acaba gerçekten istedim mi? Ama arkadaşlarım hem gerçekten istediysen bile konuşmayı durdurdun yani aldatma yoBuk diyor hem de eğer gerçekten istesen hatırlarsın şeytan vesvese veriyor diyor. Çok kötü hissediyorum sizce napmalıyım Yorumlarınız nedir?