• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu aldatmaya girer mi?

Çok seviyorum ve o affetti ama ben böyle bi hata yaptığım için ayrılmayı düşünüyorum

Ben arkadaşlarınıza hak verdim, bence gerçekten istedim mi şüphesi konuşmadan sonra gelmiş. Yani eski sevgilinizin ciddiye aldığını hissettikten sonra... ve evet bence durdurmaniz da önemli. Konuşmayı pek düşünerek yaptığınızı zannetmiyorum, sadece o kişinin eski sevgili olmasından bağımsız olarak biraz laubali olduğunuzu düşünüyorum. Bence herkesi kendi kuşağı, yaşı, baglami ve şartlarıyla değerlendirmek lazım. Annem bunu yapsa tuhaf karsilarim ama sizin yasitlariniz arkadaşlarıyla kız erkek ayrımı yapmadan ve cinsel içerikli şakalar yapabiliyor. Çok çirkin ve müstehcen olmadığı ve aldatma niyeti, girişimi olmadığı sürece ben bunda bir sorun görmüyorum. Sizin ikiniz arasındaki ilişkinin mahiyetine vs de çok bağlı. Bazı şeyler göreceli değildir ama bence gerçek niyetinizi değerlendirmek bakımından sizin arkadaşlarınız daha objektif bakabilirler size bu forumdaki bizlerden ziyade.

Bu arada ben konya ovası yorumlarına katılmıyorum, bence herkes farklıdır, her ilişki farklıdır, önemli olan kendinizi sorgulayarak dürüstlük ve iç disiplin olusturmaniz ama bence burda kendini mahkum ederek ayrılmak istemek saçma. Yine tekrarlıyorum bu benim görüşüm sadece muhtemelen çoğu kimse katılmayacak :)

Merhaba. Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Önceki sevgilimden ayrılalı 2.5 sene falan oluyor ve ben önceden ayrıldığım sevgililerimle arkadaş kalabiliyorum genelde. Her neyse şuan bir sevgilim var ve çok seviyorum ciddi düşünüyoruz. Bir gün eski sevgilimle konuşurken konu saçma sapan konulara gitti cinselliğe girdi yani. Şimdi bu dediğim belki saçma gelecek ama o kadar rahatım ki bişey hissetmediğim için normal konuştuk yani. İşte yapalım mı dedim ben şakasına o da olur falan dedi işte neyse böyle biraz konuştuk. Ben sanki ciddiye almış gibi hissettim ve dedim sen ciddi olduğumu düşünmüyosun dimi ben sevgilimi seviyorum olursa bitek onla olur falan dedim. İşte biliyorum saçmalama onu ne kadar çok sevdiğini sen de ben de biliyoruz dedi eğer gerçekten olsa aldatma olurdu falan dedi. Sevgilime aldattım falan anladı beni. Ama şeytan çok çeliyor aklımı. İşte acaba konuşurken masturbasyon yaptım mı? Acaba gerçekten istedim mi? Ama arkadaşlarım hem gerçekten istediysen bile konuşmayı durdurdun yani aldatma yok diyor hem de eğer gerçekten istesen hatırlarsın şeytan vesvese veriyor diyor. Çok kötü hissediyorum sizce napmalıyım Yorumlarınız nedir?
Evet bence aldatmaya girer. Senin eski sevgilinls konusman bile yanlis.Senin dusuncen de yanlis.Sevgilinin bunu normal karsilamasi da.Ciddi dusunuyoruz demissin.Ciddi dusunen bir erkek bunu kaldiramaz.Demekki sevgilinin ciddi bir niyeti yok.

Merhaba. Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Önceki sevgilimden ayrılalı 2.5 sene falan oluyor ve ben önceden ayrıldığım sevgililerimle arkadaş kalabiliyorum genelde. Her neyse şuan bir sevgilim var ve çok seviyorum ciddi düşünüyoruz. Bir gün eski sevgilimle konuşurken konu saçma sapan konulara gitti cinselliğe girdi yani. Şimdi bu dediğim belki saçma gelecek ama o kadar rahatım ki bişey hissetmediğim için normal konuştuk yani. İşte yapalım mı dedim ben şakasına o da olur falan dedi işte neyse böyle biraz konuştuk. Ben sanki ciddiye almış gibi hissettim ve dedim sen ciddi olduğumu düşünmüyosun dimi ben sevgilimi seviyorum olursa bitek onla olur falan dedim. İşte biliyorum saçmalama onu ne kadar çok sevdiğini sen de ben de biliyoruz dedi eğer gerçekten olsa aldatma olurdu falan dedi. Sevgilime aldattım falan anladı beni. Ama şeytan çok çeliyor aklımı. İşte acaba konuşurken masturbasyon yaptım mı? Acaba gerçekten istedim mi? Ama arkadaşlarım hem gerçekten istediysen bile konuşmayı durdurdun yani aldatma yok diyor hem de eğer gerçekten istesen hatırlarsın şeytan vesvese veriyor diyor. Çok kötü hissediyorum sizce napmalıyım Yorumlarınız nedir?
eski sevgililerle arkadas kalmak bence yanlıs bir fikir cunku yeni olan sevgiline bir ihanet olarak algılarım ben sonucta o kisiyle bir gecmisin var konusman bile hata bence

bi dakka ya şimdi sen konuştun ama mastürbasyon yapıp yapmadığını hatırlamıomusun ?
o kadar mı sarhoşdun ?

anlatınca tepki göstermeyen erkek yapınca da tepki göstermez merak etme :KK70:

Ooo oyle diyosun yani.
Yapinca tepki gostermezse hazir baslamisken bitireydiniz isi cicim?
Yapsaydiniz ne yapicaksaniz.

Bide bunu yaptigim icin kendim ayrilicam sevgilimden diyor yaa.
Kendinden kacamazsin yavrucum.

Bi bitmedi fakeler yav.

Gereksiz kişilerle gereksiz muhabbetler. Aldatma mı aldatma değil mi diyorsun. Olgunluğun beni benden aldı vallahi.

eski sevgilimle konuşmam ne gerek var bitmiş gitmiş şey. hadi konuştum diyelim. nasılsın işler nasıl yada okul nasıl dan öteye gitmez gitmemeli. yapalım mı nedir ya. :rolleyes:şakasına bile denmesi iğrenç . empati kur sevgilin yapsa sen ne düşünürsün. miden almazz ıyykkk.:KK57: ayrıca evet aldatmaya girer. :KK12:

Back
X