Sizce bu çocuğu silmekle iyi mi yaptım kötü mü ? :/

İnternetten tanıştığın biri işte, neden bu kadar üstünde durdun ki? Bu ortamları fazla ciddiye alma. Üstelik ortam Swarm yani, emin ol sana attığı mesajlar gibi kaç kıza daha attı. Kaç kişiye daha yürüdü kim bilir kaba tabirle. Ben zamanında can sıkıntısına o tarz ortamlarda takıldım ve bu dediğim gibi yapan yığınla erkek var orada. Sana şimdi söyler söyler, iş ciddiye binince de değişiverir, pardon, kendini ortaya çıkarır yani. İnternetten mesaj atıp tanışmak isteyen tiplerle ben bizzat dalga geçiyordum. Ertesi gün buluşmak isteyen tipler olurdu, derdim ki internetten tanıştığım adamla neden buluşayım, hem de yarın? Neyin kafasındasın? :D Bizim ülkemizde saf kız çok var, bunlar da alışmışlar herhalde kandırmaya. Manyak manyak tipler cirit atıyor o tip ortamlarda, iki muhabbetten sonra yatak muhabbeti açmaya çalışanları söylemiyorum bile. Zamanında kendimce sosyal bir deney tarzı bi saçmalık yapmıştım, ergenken, oradan biliyorum yani. Bi düşünsene, insan internetten yazıştığı ve daha yüz yüze bile gelmediği birini ailesine neden anlatsın, neden "ciddiyim" ayakları yapsın? Hele ki bir erkek, imkansız gibi bişey bu. Erkeklerin çoğunun kafasının nasıl çalıştığı belli. Gül geç lütfen ve üzerinde daha fazla durma. Sil gitsin! :)

Nasıl bu kadar çabuk güvenebildiniz özelinizi açacak kadar. Karakter yaşam tarzı olarak farklısınız anladığım kadarıyla. Size bu çekici gelmiş olmasın.

normal sartlarda bıle erkekler ıkıyuzlu ıken, sosyal medyadan tanıstıgınız bırıne nasıl guveneceksiniz ya da guvenıyorsunuz? bence yuzde 90 ı rısk bu ısın..

Off kendini küçük gören ne kadar çok kadın varmış. Resmen demişler ki zor kabul edilir durumdasın nelere takılıyosun. Kınıyorum böyle düşünenleri. Bir de niye bakire olmadığınızı söyleme gereği duyuyorsunuz? Erkekler sevgililerine şu kadar kişiyle birlikte oldum vs diyor mu? Allah sanki zarı bize ezik erkekler egolarunı tatmin etsin diye vermiş. Kadınlar bile gelmiş burda seni böyle kabul etmiş diyor..ne kadar aşağılayıcı bir cümle. En çok da kendileri için. Konu Sahibi bu adamı boş verin. Bir dahaki adaya da bakire değilim demeyin..belirtilmesi gereken bişey değil. İş ciddiye binerse laf arasında söylersiniz
Belirtilmesi gereken bişey değil madem neden iş ciddiye biterse laf arasında söylesin?kendinizle çelişiyor sunuz..

Bu kadar tanımadan bakire olmadığınızı söylemeniz bence erken olmuş, yani ne bileyim tanımıyosunuz neticede gider ortak birine söyler dedikodu felan. Yüz yüze görüşüp tanımadan çok fazla sır vermeyin derim. Artık herşeyin cıvkı çıktı.

="yeterda, post: 45730439, member: 747074"]Belirtilmesi gereken bişey değil madem neden iş ciddiye biterse laf arasında söylesin?kendinizle çelişiyor sunuz..
çeliştiğümi düşünmüyorum. Kadınların erkeklere verdiği rahatlıkla erkekler kendine bakmadan bakire arıyor. Tabii ezik ve özgüvensüz olanları. Kadınlarınki de belli olabileceği için ilk gece sen beni kandırdın diye tatava yapmasın erkek diye söyle dedim. İkincisi söyler de mırın kırın ederse adam nişandan döner kadın da. Üyi olur ezik birinden kurtulur.

Back
X