Dövme SİZCE BU DÖVMEYİ YAPTIRMALI MIYIM ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
La vita é bella (Hayat güzeldir) ve ya onun yerine L'amore é bella (sevmek/aşk güzeldir) hangisi daha güzel ?
Yazı yazdırmak istiyorum fakat türkçe ya da ingilizce çok basit geliyor..
Sizce bir Türk olarak İtalyanca bir söz yazdırmak abes kaçar mı ??

Son olarakta bu yazı en güzel nerede durur? Sutyen hizası altında mı, yoksa ilk resimdeki gibi küreklere mi veya karınla sırt arasına dik bir şekilde (yan bel oyuklarına dik) mi daha iyi olur? ? Fikirlerinizi bekliyorum, aydınlatın lütfen beni :15:

$555742_113306042151131_1875731185_n_large.webp $photo_12__large_large.webp $16cf44fbcc1feac997e6249474484340.webp

Son düzenleme:
bence kaçar dövme senin için bu kadar önemliyse senin için anlamı olan bir şey yap hayat güzeldir aşk sevmek güzeldir birde italyanca bence saçma ben dövme yaptırmam herhalde ama yaptırırsam büyük ihtimalle ya evleneceğim adamın yada doğacak çocuğumun adını yazdırırdım

bence kaçar dövme senin için bu kadar önemliyse senin için anlamı olan bir şey yap hayat güzeldir aşk sevmek güzeldir birde italyanca bence saçma ben dövme yaptırmam herhalde ama yaptırırsam büyük ihtimalle ya evleneceğim adamın yada doğacak çocuğumun adını yazdırırdım

Bence bu çok saçma. Hayatın boyunca yanında olacak insanlar ne gerek var ki isimlerini yazdırmaya çocuğun neyse de koca sevgili falan yok yani ne olacağı belli olmaz. Bence insanın kendi hayat felsefesi olmalı ve bu gerek şekil, gerek yazıyla dövme olarak tenine işlemeli diye düşünüyorum

ben eğer bi dövme yaptırılacaksa zaten türkçe yaptırma taraftarı değilim. ingilizce olacaksada basit hemen anlamı ortaya çıksın istemiyorum. bence dediğin gibi en güzeli farklı dillerde yazdırmak :) ben "hayat güzeldir" taraftarıyım bence küreklerde daha hoş durur :)

Vacudumde kalıcı bişey istemem. Hayat güzeldir güzelmiş ama illa yaptırcaksan. Ben pişman olurdum ve bıkılırdım herhelde..

bu dövmeler çok hoş duruyor gerçekten de, ikisininde anlamı güzel ama ileride sıkılırsan bu yazılardan:(

bence köprücük kemiğinizin altına yazdırın çok güzel duruyor

Bence "yaptırmalı mıyım" diye soruyorsan, tam olarak istemiyorsun demektir, pişman olma sonra canım.

Gereksiz her ikiside, hayat felsefen olabilir ama illa biyerine yazmana gerek yok, zaten haram kilinan birsey oldugu icin hemde bana sacma geldigi icin dovme yaptirmazdim. Kendin kisiligimi felsefemi herkese ifsa edecek kadar da belirgin tutmazdim. Ee madem illaki biseyler yazdirmak istediniz, o zaman gidin ananizin babanizin evlilik yildonumunu ya da dogum tarihini felan yazdirin, olmadi anlami guzel bir cumle yazdirin, hayat guzeldir, cicekler ozeldir bilmem ne felan, basit seylerden hoslanmam.

Back
X