ya beni hiç aldatmadı benden başka kimseye bakmıyo kimseylede olmadı hatta ilk aşık olduğu kişi de benim fakat ben aşırı kıskancım ikimizde birbirimizin ilkiyiz ama ben rüyamda onu görürken onun kızları görmesi beni çok kırdı
ya beni hiç aldatmadı benden başka kimseye bakmıyo kimseylede olmadı hatta ilk aşık olduğu kişi de benim fakat ben aşırı kıskancım ikimizde birbirimizin ilkiyiz ama ben rüyamda onu görürken onun kızları görmesi beni çok kırdı
haa rüyaya kırıldın yanii
bu da iyimişş
yaş kaç senin 13 falan mı?
Açıkcası sorunun son derece basit. Bu kadar abartmanı hiç anlamadım. Biraz dert ariyorsun gibi geldi bana. Evlendiğinde kapris yapman gereken çok konu olacak zaten kredini bu saçma olayla dusurme. Nişanlın bence çok iyi biri. Onu üzme. Erkekler öyle rüyalar görürler. Bu da onun normal biri olduğunu gösterir. Kısacası saçmalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?