sizce bu durum normal mi?

nişanlından eminsin ama rüyaları sıkıntı oluyor
neden bu güzel günlerin tadını çıkarmıyorsun
adam sadık seni seviyo daha ne istiyosun

nekadar gereksiz tel. konuşmaları başka işiniz gücünüz yokmu sizin
ayrıca sizden önce oldumu bilmem ama bence olmuştur
bırakında bu konuşmaları yapmayın cinselliği yaşıycağınız gün geldiiğinde konuşmayın anı yaşayın

Son düzenleme:
Yaa ben sizden sadece bana doğruyu göstermenizi istedim biz bununla 8 senedir beraberiz herşeyini biliyorum bana sadık olduğunuda. Kızkanç olduğumu söyledim hemde aşırı derecede.

fazla kıskançlık yapıyosun gercek bır aldatma yok ortada ilerde evleneceksın bak yapma bole hayatını cahenneme cevirirsin bole yapmaya devam edersen

arkadaşım şakamısın sen=)okurken güldürdün beni..tabikide normal bu..her erkek görür böyle rüyalar...çok abartmışsın hemde çok

tel konuşması değil tatlım.Hem benden öncesi yok yani o 14 yaşındayken başladık şimdi 22 yaşında

Son düzenleme:
canımm valla ilşkiniböyle basit şeyler yüzünden zedeleme derim....bu çok doğal bidurum bence her erkekte olan birşey sanırım...
bu rüya olayını mantıklı olarak düşünürsen nişanlınında elinde olmayan birşey olduğunu anlamannn lazım....

arkadaşım bi silkelen kendine gel,böyle gidersen çok problem yaşarsınız.bebişim olduğu için eşimle uzun zaman birlikte olamıyabiliyoruz ve ben bile rüya görüyorum
bunun kuranda bile bahsi var şeytan aldatmacası diye..saçma kıskançlıklarla ne kendini ne de nişanlını yıpratmamanı tavsiye ederim.
şimdi bunun önlemini almazsan evlendikten sonra çok problem yaşarsın..mutluluklar dilerim...

kusura bakmada bence sen evlenicek olgunluga gelmemissin..
adamin rüyasina giren kadini sorguluyorsun, bu sebepten hic küsülürmü yaa
bu cok normal her erkekte oluyor. suan seninle iliski yasayamiyor, baskasinada gidemiyor bi sekilde haletmesi gerek,
erkekler bizim gibi evleninceye kadar bekleyip ilk orgazm olmuyorlar, onlarin sistemi degisik..
ister istemez etkilenip o isi haletmesi gerekiyor, rüyasinada girmesi cok normal..
sende böyle cocukca tavirlar yapiyosun..

kendine gel biraz adam seninle iliskiye giremiyorsa napsin duvarami tirmansin yani.. baska kadina gitmiyor rüya görüyor!! evlenince cok sorun yasarsin böyle devam edersen..

kac yasindasin bilmiyorum ama bence biraz olgunlas.. ve görüsünü degistir yoksa evlenince cok sorun yasarsin..

Son düzenleme:
ilişkinizi sağlıklı bir boyutta yürütmeye çalışın..olur olmaz kıskançlıklar hastalıklı bir ilişkiye yol açar..

gece gece güldüm
her erkekte oluyor bunlar doğal şeyler

Rüyalanmak erkeğin rüyasında cinsel bir uyaran ile tahrik olması ve istem dışı boşalmasıdır. Bu boşalma vücudun sağlığı için gereklidir. Aksi durumda fazla üretilen meni ağrıya neden olabilir.

bende 9 yıllık evliyim rüyamda alpacinoyu gördüm..lise yıllarında benim çıktığım kişiymiş..şimdi eşimin beni kıskanması gerekiyo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…