sizce bu durum normal mi??

ates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
38
0
86
Kocaeli
kızlar ara sıra sevgilimin evine gidip kalıyorum.ama her gittiğimde öpüşüyoruz cinsellik olarak tam anlamıyla olmasa da bir takım şeyler yaşıyoruz ama ileri boyutta bişey değil tabiki..ben o an istememe rağmen sonra bunu düşündükçe içim çok sıkılıyo sanki onun evine onun için gidiyomuşum gibi hissediyorum kendimi..ama onun dışında güzel vakit geçiriyoruz..işte bu durum benim aklımı çok karıştırıyo sizce o da o şekilde düşünüyo olabilir mi siz de sevgililerinizle bu ve benzeri şeyler yaşıyormusunuz bizde mi bi gariplik var???

İki tarafında istediği bir şeyi yaşıyorsanız ve mutluysanız problem yok.
Ve ilave olarak tek başınıza yapmıyorsunuz sevgiliniz niçin farklı bişey düşünsün.Kendi de dahil değil mi olaya.
Takılmayın bunlara neyi nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın

Her gıttıgınde mutlaka yakınlasıyormusunuz ?
dıkkatlı olmanı onerırım cnm ılerde pısman olacagın seyler yapma ...

Bakirelik gider sende sıradan biri olursun. Tabiki sana iyi gözle bakmaz. Bence biraz mantıklı düşün. Kendine hakim ol. Üzülür ve çok ağlarsın.

Gelecek adına pişman olmak istemezsen bence bu durum için bir değil bin defa düşün yabana atılacak önemsenmeyecek bir durum değil çünkü.

Bu kadarlık bir anlatımla yorumlayamayız ki hiç bir şey...
Sevgilinin tavırları, sana nasıl yaklaştığı önemli...

Bana göre normal...
Birbirini seven insanlar öpüşürler,koklaşırlar...
Ne güzeldir...:nazar:

kime gore neye gore normal oldugunu sorduguna baglı herkesin hayatı yasam tarzı bakıs acısı farklı biri cıkar derki bence cok yanlıs ben evlenmeden yakınlasmam biri der bence normal sevgilinle birseyler yasaman yani onemli olan senin ne hissettigin sonrasında pismanlık duyup duymadıgın egerki kendini kotu hissediyorsan yapma kafanda acabalar varsa yavasdan al sonrasında keske yapmasaydım dememek icin..

Kendini kötü hissetmene gerek yok.fakat ileri gidip gitmeme konususuna dıkkat et birde evlilik olursa erkekler bunları sonra silah olarak kullanıyorlar yanı basa kakınc diye bi tabirvar anladın mı

kızlar ara sıra sevgilimin evine gidip kalıyorum.ama her gittiğimde öpüşüyoruz cinsellik olarak tam anlamıyla olmasa da bir takım şeyler yaşıyoruz ama ileri boyutta bişey değil tabiki..ben o an istememe rağmen sonra bunu düşündükçe içim çok sıkılıyo sanki onun evine onun için gidiyomuşum gibi hissediyorum kendimi..ama onun dışında güzel vakit geçiriyoruz..işte bu durum benim aklımı çok karıştırıyo sizce o da o şekilde düşünüyo olabilir mi siz de sevgililerinizle bu ve benzeri şeyler yaşıyormusunuz bizde mi bi gariplik var???

bi gariplik oldugunu düsünmüyorum. ama yinede dikkat et derim. yani duygularina engel olamayabilirsin ve istemedigin seyler yasayabilirsin. her gittiginde yakinlasmayin bakalim belki iyi hissedersin. yemek yiyin, tv izleyin, sohbet edin dicem ama anliyorum seni ;) insan askina engel olamiyor degilmi :)

Sadece öpüşmekte olsa ilerde koz olarak kullanılabilir.Kimin ne olduğu bilinmez sevdiğiniz için size her şeyi doğru gelebilir ama belli olmaz... kamera olur şu bu şekilde sizi kayıt eder ilerde şantaj olarak kullanır...birgün zorla emeline ulaşabilir... farklı bir amacı olur ne biliyim başka kişiler evde bulunabilir... yani evine gitmeniz her açıdan sakat zaten çokta ahlaki değil...öpüşmeniz bile değerini düşürür insanın evlilik dışı her yakınlaşma hoş değil...gayri ahlaki

İlişkinizin ciddiyetine ve ilişkinizin kaçıncı yılında olduğuna bağlı bu durum. eğer daha çok yeniyseniz korkarım sizin o amaçla evde bulunduğunuzu düşünebilir, yine de kendi içgüdülerinize güvenin derim siz onun davranışlarından nasıl bir hissiyata kapılıyorsanız o doğrultada bir tavır takınmanız doğru olur.

Bakirelik gider sende sıradan biri olursun. Tabiki sana iyi gözle bakmaz. Bence biraz mantıklı düşün. Kendine hakim ol. Üzülür ve çok ağlarsın.

bakire olmayanlar sıradan mı oluyor :44:
o zaman şükür ki sizin görüşünüze göre ben sıradan değilim :46:

sevgilinin seni nası hissettirdiğine bağlı bence, çünkü insan kullanılıp kullanılmadığını anlar diye düşünüyorum.
eve girdiğiniz an üstüne atlıyorsa, sürekli eve gel diye tutturuyosa, sana bu yüzden baskı falan yapıyosa ya da aranızda bişey geçmediğinde surat asıyosa falan uzak dur.
Ama yaşadıklarınızdan sonra iyi hissediyosan bence bi sorun yok.

herkes bu kadarını yasıyor merak etme yapmam dıyen koca bır yalan söylerr:1: sınırlarını bıl . ben sevgılımle evlendım hiç de basıma kakmadı yaptıklarımıız sınrılı öpüş koklaş hersey kararında yanı:34:

yavrum evli değilsin barklı değilsin çocuğun evine gidiyorsun kalıyorsun ondan sonra çocuk sana çekiyor ayarı elliyor öpüyor mıncıklıyor sonra sen bu normal mı dıyorsun
??? mantığın neden böyle çalışıyor ne beklıyorsun ıkınız yalnızsınız karsılıklı şiir mi okuyacaksınız? tabi ki çocuk seni o iş için çağırıyor güzel gözlerine bakıp romantik dakikalar için mi, bakıyor tepkine ileri gitmiyor ürkütmüyor ceylanı...
ah be güzelim söylemeyim söylemeyim diyorum ama dayanamıyorum, yiyemeyeceğin yemeklerin önüne oturma, aklın karışmasın net ol, seni cinsellik için çağırıyor bu çok açık acabalara kapılma sen de bu heyecana sürükleniyorsan eşeğini sağlam kazığa bağla tufaya gelme...

allah allah olağanüstülük bacakarasından mı geçiyor?
bu nedir Allah aşkına?

güzelim senin yaşın kaç bilmiyorum reşit olduğun müddetçe tabi ki bir sorun yok normal küçük flörtler olabilir fakat ben derim ki sakın erkeklerin o kadar masum olduklarını düşünme küçük bir denemede bulun evine gittiğin bir gün onunla sadece sohbet et fiziki hiç bir yakınlaşmada bulunma o yaklaşırsa da bugün sadece sohbet etmek istediğini söyleyerek nazikçe red et gerisini yaşa ve gör ama dikkatli ve objektif bir bakış açısıyla

Bence erkek arkadaşının evine gitmen büyük bir hata erkekler asla %100 güvenilir değildir
olurda onunla cinselilişkiye girersen terkedilme ihtimalin oldukça artacak ve sen bunun yükünü hayatın boyunca üzerinde taşıyacaksın(helebirde hamilelik olursa)
malum anahaberlerde güngeçmiyorki bu tarz olaylar izlemiyelim
he burada bazı arkadaşlar olur çok normal öpüşün,koklaşın felan filan diyoda herkesin bir yaşam tarzı var bazıları hayatı gece alemlerinde yok eder
bazılarıda ibadetle ömrü meşk eder
yani bu sorduğun sorunun cevabını herkes yaşam basamağına göre cevaplar
bence bu yaptığın doğru değil hatanın neresinden dönülse kardır
birde kendine şunu sor ailem bunu bilse bana nasıl bir yaklaşımla yaklaşırlar

Back
X