Kızlar merhaba. Size bir şey sormak istiyorum. Benim bir arkadaşım var. Zamanında bir adamla sevgili oldular, birbirlerini de seviyorlardı. Ama hiç olmayacak bir ilişkiydi, o yüzden ayrıldılar. Ayrılmalarına rağmen hala birbirlerini unutabilmiş değiller, zaman zaman tekrar konuşup buluşuyorlar. Ama bir ilişki yürütmeleri imkansız, detaya girmek istemiyorum ama aralarında çok derin farklılıklar var. Yani aralarında çözülmeyecek kadar büyük uçurumlar var. Diyelim ki evlenseler bile boşanırlar, öyle diyeyim. Sevgi her şeye yetmiyor bu ilişkide maalesef. Ama birbirlerini hala unutamadıkları için birbirleriyle konuşup buluşmaktan kendilerini alıkoyamıyorlar. Arkadaşım kendine engel olamıyor. Bu sefer konuşmayacağım, buluşmayacağım diyor yine de yapamıyor. Arkadaşım kendince şöyle bir çözüm düşündü. Bu adama bir şekilde, seveceği başka bir kadın bulup onunla bir ilişkisinin olmasını sağlamak istiyor. İlk kez duyunca ben bunu mantıksız buldum. Arkadaşıma da söyledim hatta. Herkese sorulacak bir konu değil, o yüzden arkadaşım buraya sormamı rica etti. Bu düşünce size nasıl geldi bilmiyorum. Ama arkadaşım şu şekilde düşünüyor, bu adamın sevdiği bir kadın, bir ilişkisi olursa ben ancak onunla bir daha konuşup buluşmamayı bu şekilde başarabilirim, diyor. Çünkü arkadaşımın çok net prensipleri vardır, sevgilisi olan bir adamla bir daha asla konuşmaz, aşkından ölse bile. Bu şekilde olursa ben de bir daha onunla konuşmam, kendi irademle bunu yapamadığımı göre en iyi yol bu diyor. Bu adama, sevebileceği bir kadın bulmak istiyor. Ama bunu nasıl yapacağını bilmiyor. Sizin fikirleriniz nelerdir?