Sizce bu düşünce nasıl?

Ben karışmıyorum zaten. Adamı doğru dürüst tanımıyorum bile, dertleşirken bana anlattığı kadar işte.
Bence yanlış bı plan olmuş.tamam vazgeçemiyor olabilir.o zaman ya birbirlerine şans verecekler yada kendi iradesiyle tamamen ilişkiyi kesecek.baska kadın ayarlamak uzaklaşmak bunlar baHane ve saçma biraz bence.sizde arkadaşına bunları anlatıp arada kalmayın yıpranırsiniz

Bence yanlış bı plan olmuş.tamam vazgeçemiyor olabilir.o zaman ya birbirlerine şans verecekler yada kendi iradesiyle tamamen ilişkiyi kesecek.baska kadın ayarlamak uzaklaşmak bunlar banane ve saçma biraz bence.sizde arkadaşına bunları anlatıp arada kalmayın yıpranırsiniz
Ben de mantıksız bulduğumu söyledim zaten. Fikrin mantıksız olduğu ortada. Bir de konu açmamı rica etti, açtık. En azından değişik fikirleri görsün. Zaten görüyoruz ki aklın yolu bir.

Nedir bu derin engel

Dinsel ırksal mezhepsel yöresel farktır ya da bekaret alkol uyuşturucu vs dir

Bunlar aşılabilir şeyler

Evlensinler olmazsa boşanırlar tavsiyesi “adama başka kız ayarlasın, o zaman ilgilenmez”
tavsiyesinden daha makul

Ben de mantıksız bulduğumu söyledim zaten. Fikrin mantıksız olduğu ortada. Bir de konu açmamı rica etti, açtık. En azından değişik fikirleri görsün. Zaten görüyoruz ki aklın yolu bir.
Yani şimdi bu konuyu arkadaş ayarlamak yerine nasıl kurtulabiliriz diye acsaydiniz belli başka fikirler çıkardı.ama hep vurgulanan iradesine sahip çıksın kesip atsın derlerdi.yada şans versin madem zorlanıyorsa olurdu.

Nedir bu derin engel

Dinsel ırksal mezhepsel yöresel farktır ya da bekaret alkol uyuşturucu vs dir

Bunlar aşılabilir şeyler

Evlensinler olmazsa boşanırlar tavsiyesi “adama başka kız ayarlasın, o zaman ilgilenmez”
tavsiyesinden daha makul
Yani arkadaşımın ailesi rahat bir aile, adamın ailesi ise tam tersi, zamanında adamın annesi, arkadaşımı istemedi, ona kötü davrandı. Arkadaşım gururuna yedirip de o ailenin gelini olamaz mesela. Bu sorunlardan biri.

Kesin prensipleri olan bir insan aldığı kararın arkasında durur ve özlemden ölse bir daha görüşmez. Prensipli filan değil arkadaşınız, size öyle görünüyor. Kendi vazgeçemediği insana sevgili bulmak hem çok gereksiz bir şekilde insanların hayatına hadsizce müdahaledir. Hem de sosyal, kültürel ve insani anlamda hiç hoş ve doğru değil! İşin içinde kendi zayıflığı var, bu zayıflığı önlemek için bir başka insanı kullanmak var, insanların tercih ve kaderine müdahale var. Var da var. Durum anlaşılınca bulunan ikinci kadının kendini b.. k gibi hissedeceği gerçeği var. Hadsizlik var, ukalalık var! İnsanlar kendilerine kimseyi bulmaktan aciz de sen mi lütfedip buluyorsun derler insana! Üstelik kendine söz geçiremeyen insanın yine kendine söz geçirememe halinde yaşanacak olan aşk_ı memnu çirkinliğine hiç girmiyorum bile. Ha çok istiyorsa kendine birini bulmayı tercih eder, doğru veya yanlış böylece prensiplerini devreye sokar ve flörtüm varken eskisiyle görüşmem der! Böyle ergen hayalleri ile ortalığı karıştırmaktan daha dürüstçe olur en azından. :KK20:

Bir insan sevdiği insana kendi elleriyle birini bulup ona itebiliyorsa o insanı sevmiyordur. O sadece sizi kandırıyor. Ben sizin yerinizde olsam iradesini kontrol edemeyen bu arkadaşımı hayatımdan çıkarırım zira nefsini kontrol edemeyen biri yakın zamanda size de zarar verir.

Arkadaşım kendince şöyle bir çözüm düşündü. Bu adama bir şekilde, seveceği başka bir kadın bulup onunla bir ilişkisinin olmasını sağlamak istiyo
Yav alfjdlgjdlgkfkg
Prensip sahibiymis sevgilisi olan kisiyle asla gorusmezmis askından ölse bile...Ama ben bulmustum bir kereden birşey olmaz der prensip indirimi alir.
Fikir de mantık eksik🤷‍♀️
Arkadasınız kendine bir sevgili yapıpta bu kişiden uzak kalsın derim.Boyle iş olmaz.

Kızlar merhaba. Size bir şey sormak istiyorum. Benim bir arkadaşım var. Zamanında bir adamla sevgili oldular, birbirlerini de seviyorlardı. Ama hiç olmayacak bir ilişkiydi, o yüzden ayrıldılar. Ayrılmalarına rağmen hala birbirlerini unutabilmiş değiller, zaman zaman tekrar konuşup buluşuyorlar. Ama bir ilişki yürütmeleri imkansız, detaya girmek istemiyorum ama aralarında çok derin farklılıklar var. Yani aralarında çözülmeyecek kadar büyük uçurumlar var. Diyelim ki evlenseler bile boşanırlar, öyle diyeyim. Sevgi her şeye yetmiyor bu ilişkide maalesef. Ama birbirlerini hala unutamadıkları için birbirleriyle konuşup buluşmaktan kendilerini alıkoyamıyorlar. Arkadaşım kendine engel olamıyor. Bu sefer konuşmayacağım, buluşmayacağım diyor yine de yapamıyor. Arkadaşım kendince şöyle bir çözüm düşündü. Bu adama bir şekilde, seveceği başka bir kadın bulup onunla bir ilişkisinin olmasını sağlamak istiyor. İlk kez duyunca ben bunu mantıksız buldum. Arkadaşıma da söyledim hatta. Herkese sorulacak bir konu değil, o yüzden arkadaşım buraya sormamı rica etti. Bu düşünce size nasıl geldi bilmiyorum. Ama arkadaşım şu şekilde düşünüyor, bu adamın sevdiği bir kadın, bir ilişkisi olursa ben ancak onunla bir daha konuşup buluşmamayı bu şekilde başarabilirim, diyor. Çünkü arkadaşımın çok net prensipleri vardır, sevgilisi olan bir adamla bir daha asla konuşmaz, aşkından ölse bile. Bu şekilde olursa ben de bir daha onunla konuşmam, kendi irademle bunu yapamadığımı göre en iyi yol bu diyor. Bu adama, sevebileceği bir kadın bulmak istiyor. Ama bunu nasıl yapacağını bilmiyor. Sizin fikirleriniz nelerdir?
arkadaşınız adam yerine kendine başka bir sevgili bulsa. çok tuhaf geldi sevdiği birine sevgili ayarlama fikri. çok mu film izliyor acaba? hadi o buldu adamın kabul edeceği ne malum.

Back
X