Sizce bu epilasyon aleti nasil??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
yeni bi epilasyon aletine ihtiycim var,gecen almaya karar verdim bu modelde ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.............
bu alet nasil sizce,iyimi,guzel aliyomu..???????????

laelaelaelaelaeanlasilan kimse kullanmiyo bu markayi

bence hiç uğraşma başıma ne geldiyse bu epilasyon aleti yüzünden geldiiiiiiiii kıl dönmesi yapıyoo hepp kullanmıyorum ben daha

epilosyon aletini 9 sene önce almıştım ve bacağımı aldım yok denecek kadar az tüy vardı makinayı bi sürdüm çok fena tüy çıkardı çok acıtıyo uyuşana kadar canın çıkıyo.. en iyisi ağda yap sir ağda hem zamanla tüy azalıyo hem acımıyo okadar bak ben jiletten ağdaya döndüm..

bence hiç uğraşma başıma ne geldiyse bu epilasyon aleti yüzünden geldiiiiiiiii kıl dönmesi yapıyoo hepp kullanmıyorum ben daha

aynen yaa cok kotu bu epilasyon aletleri hep kildonmesi yapiyo onlari sikmaktan kahverengi lekeler olustu etek giymek hayal oldu benim icinsenağlama. artik hic kullanmiyorum sadece agda kullaniyorum

canım aynı markayı kullanıyorum.İyi alıyor ama ondan mıdır bilmem kıl dönmesi çok oluyor.Yine de kolay olduğundan epilasyon aletine devam.

size önerim epilasyon aleti almayın. ağda makinası alın.fıstık gibi valla....
en küçük tüyleri bile alıyor.. ne olduğunu burda yazmayayım reklam olabilir öğrenmek isteyen özelden sorabilir..öpüyorum hepinizi...

ay cok sagolun arkadaslar,iyi o zaman almiyorum,,,,,yeyim ben siziŞenizŞenizŞeniz

alma canım alma bak yıllladır kullanıyorum... memnun olanda olabilir ama boşver parana yazık al sir ağda seti mis gibi yap ağdanı ,sonra sür tüy azaltıcı kremini kurtul tüylerinden ..

benimde epilasyon aletim var. braunun. çok güzel alıyo herşey güzel ama kıl dönmesiyle acıması olmasa...........

hepiniz sagolun arkadaslar,almaya kararli idim ama sizin fikirlerinizde benim icin cok onemli oldugundan vazgectim almadima.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…