Sizce bu erkekler neden romantik değil?

Semacann_

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
41
10
6
32
Yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var, fakat sevgilim okadar odun okadar düşüncesiz ki bazen beni çileden çıkarıyor evet özel günleri unutmuyor ama ben istiyorum ki arada bi sürpriz yapsın benim diğerlerinden eksiğim nedir özellikle bu durumu bu aralar fazlasıyla takar oldum:(

Tersini yapin...Ne kadar Cok jest yaptini anlat :) misal gecen Bana ne guzel cicek aldin de, olmadi halde. Ve ya gecen Bana iltifat etmistin Bana Sunu demisdin vs vs olmayan seyleri olmus gibi Ona soyle. Aslinda yardimci olucaktir... Iki gun sonra cicekle gelir

Özel günleri unutmuyor yalnız bu
Sadece fazla düşüncesiz ve romantiklikten eser yok

Ya çevreme bakıyorum arkadaşlarıma hepsinin sevgilisi ya çiçek yolluyor ya küçük sürprizler yapıyor peki benim eksiğim ne yani bütün bunları ben niye yaşıyamıyorum

Acikcasi bana fazla geldi
d.gunu benim d.gunumden sonra oldugu halde
sen benim d.gunumu kutlamadin bende seninkini o yuzden kutlamadim
diyen kocam var benim:olamaz:

Tersini yapin...Ne kadar Cok jest yaptini anlat :) misal gecen Bana ne guzel cicek aldin de, olmadi halde. Ve ya gecen Bana iltifat etmistin Bana Sunu demisdin vs vs olmayan seyleri olmus gibi Ona soyle. Aslinda yardimci olucaktir... Iki gun sonra cicekle gelir

yok söylüyorum bişeyde değişmiyor insanın yapacağı varsa da hevesini kaçırıyorsun diyor bide

Acikcasi bana fazla geldi
d.gunu benim d.gunumden sonra oldugu halde
sen benim d.gunumu kutlamadin bende seninkini o yuzden kutlamadim
diyen kocam var benim:olamaz:

Her mesajina ayri guluyorum:))))) dogum gunumden bir hafta sonra canli cicek alip gelen nisanlim var, cicege kim bakiyor annem cunku farkli bir ulkede yasiyorum:))) yav diyorum niye aldin canli cicek, kim bakacak ona simdi ama anlamiyor ikidir eve canli cicekle geliyor:KK70::KK70:

Her mesajina ayri guluyorum:))))) dogum gunumden bir hafta sonra canli cicek alip gelen nisanlim var, cicege kim bakiyor annem cunku farkli bir ulkede yasiyorum:))) yav diyorum niye aldin canli cicek, kim bakacak ona simdi ama anlamiyor ikidir eve canli cicekle geliyor:KK70::KK70:
Iste milletimizin romantiklik seviyesi:KK12:
Ya artik guluyorum napim kendimi parcaladim yok yok
Artik kabullendim kocam varmi var
Eve geliyomu geliyo
Nefes aliyomu aliyo

yok söylüyorum bişeyde değişmiyor insanın yapacağı varsa da hevesini kaçırıyorsun diyor bide

Ilginc Siz nasil soyluyorsaniz trip yapar gibi soyluyorsaniz normaldir Oyle savunma Konusma gecer.

Siz yapin bi buyuk supriz Ama en gicik oldu seyi yapin...cunku soylemekle inan o bi sey yapmicak. Hosuna da girmez gonulsuz yapmis olucak icimden gelmicek Yahu istekli olmasi gerek konu Bu

Back
X