Sizce bu erkekler neden romantik değil?

Bende hediye alırım o almaz parasını verir sen al der şunu beğeniyorum desemde almaz birşeyi beğenmiyormuşum.
Oda ilginç, ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum, hediyeyi benim için düşünüp seçmeli..Ne o öyle kendi hediyemi kendim aldıktan sonra ne anlamı kalıyor ben kendi paramla da alırım onun parasına ne gerek var.. inşalah çabalarının karşılığını alırsın

Oda ilginç, ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum, hediyeyi benim için düşünüp seçmeli..Ne o öyle kendi hediyemi kendim aldıktan sonra ne anlamı kalıyor ben kendi paramla da alırım onun parasına ne gerek var.. inşalah çabalarının karşılığını alırsın
Yani beğensemde büyük tepkiler veremiyorum açıkçası abartmamı istiyor sanırım valla alsa onada razıyım nişanlıyken çiçek alırdı hep düğün oldu oda kesildi :))hayırlısı umarım herkes mutlu olur :))

Sen üst üste bir şeyler yap, ben öyle yapıyorum, mecbur eşim de altta kalamıyor.

Erkeklerin hepsi mi ya? Dikkatimi cekti..esim evlenmeden gayet romantikti evlenince bi sey oluyo tobe estafirullah :)

Valla benim esimde oyle cok romantik degildir hatta hic degildir!!bende bazen icerlerim arada neden bana denk geldi diye ama erkek iste dogustan odunlar :duduk:

bizim Türk erkekleri biraz odun canım bu doğru ama sen ona bolca sürprizler yapıyor musun??? ben eşime yapıyorum mesela. ben yaptıkça o da yapıyor :)

Ben kadınım romantik değilim. Herkes romantik olmak zorunda değil ki..

Şükür et kimin ki özel günleri bile kutlamıyor :işsiz:

Allah başka dert vermesin bu mu derdiniz? Özel günleri de unutmuyormuş ekstra ne istiyorsunuz? :sinirli:

yok söylüyorum bişeyde değişmiyor insanın yapacağı varsa da hevesini kaçırıyorsun diyor bide
Benimki de böyle diyordu. Hatta e sen beklersen süpriz olmaz diyordu. Ben de vazgeçtim artık söylemiyorum. Yıllardır da bir şey yaptığı yok. Beklentim de yok. Ben zaten pek romantik bir insan değilimdir. İlişkinin başında kendisi ben çok romantiğimdir diye atıp tutmuştu. Ama gördük :D

Bir insanı değiştiremezsiniz ki sırf siz istiyorsunuz diye ya yapmış olmak için yapsa iyi mi yani. Özel günlerinizi unutmaması bence yeterli sürekli hediye çiçek almasına gerek yok sevgiyi bu gibi şeylerle ölçmeye de gerek yok. İlgiliyse sürekli görüşüyorsanız size değer veriyorsa yeterli eğer ilişkinizi başkaları ile kıyaslarsanız asla mutlu olamazsınız çiçekle hediyeyle mutluluk olmaz

kesınlıkle asırı muzdarıp oldugum konu ya bunların yemeklerıne ne koyuyorlar bazı öküz erkekler kac senelık ılıskı olursa olsun asla degısmez asla odunlugundan tavız vermez mılletın sevgılılerı onları gullere bogarken sen anca onların fotograflarına bakarsın sonra da der kı hadı sevıselımm saglam kufredıceksın boylesıne

Yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var, fakat sevgilim okadar odun okadar düşüncesiz ki bazen beni çileden çıkarıyor evet özel günleri unutmuyor ama ben istiyorum ki arada bi sürpriz yapsın benim diğerlerinden eksiğim nedir özellikle bu durumu bu aralar fazlasıyla takar oldum:KK43:
var mıdır ki öyle bir erkek acaba.5 yıl bitecek nerdeyse evliliğimde aynı dertten bende de var.neymiş eline çiçek alıp gelemezmiş utanırmış insan bu durumdan utanır mı.bende netten sipariş ver diyorum pahalı geliyor.dedim bir gün nete giricem eve senin adına sipariş verip kendime hediye göndericem artık dedim başka seçenek kalmadı belki tatmin olurum biraz.he hediyeler alır bişey diyemem arada süpriz de yapar ama bende özel günlerde isterim o günlerde tık yok adamda.

Back
X