- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Yeni bebegi oldu.Sence gidim mi beklim mi aramasinigerçek dostluk bu del boşuna yıpratmasına izin vermeyin
Hep onun dertleri onun hayati.Benden para yemek falan sakinmaz bak amaa gelmez yanima. Bekarkende bu boyleydi simdide böyle. Ben calisiyorum kpssye hazirlaniyorum ee bi de beni cagiriyo hep.annesi bizim burda oturuyo annesine geliyodu hamileyken bile bana hiç gelmedi.Çok bencil.Onun icin taksitle faizle utu alcakmisim daaGerçek dostluk farklı bir şeydir.
Kendini düşündüğün kadar arkadaşını da düşünürsün.
Eğer bir derdi varsa, kendi derdinden basit dahi olsa, oturur dinlersin.
"Bana taksitle şunu al" demezsin, bencil davranmazsın.
O yüzden boşverin gitsin.
Belli ki bencil bir yapıya sahip birisi.
Yokuşta veya babasını sevmiyor diye arkadaşının evine gitmemezlik yapmazsın.
Hep takma kafana bu da dert mi der.Hep kendini anlatiyo kaynanasi falan.Ben anlatinca diyo ay sende herseyi kafaya takiyon da hep bu kafadaHayır zaten sen dert anlatırken senin derdini dinlemeyip kendi derdini anlatan insan bile gerçek dost değildir ki seni önemsemediğini gösterir.
Benim de öyle uzun seneli bir arkadaşım vardı kestim arkadaşlığımı yeter valla.
Para falan sakinmaz amaa bu konularda öyle.Siz bu arkadaşlığı bitirmek için çok geç bile kalmışsınız..
onun ki dertse sizinki de dert münasebetsiz o da takmasın o zaman dertleriniHep takma kafana bu da dert mi der.Hep kendini anlatiyo kaynanasi falan.Ben anlatinca diyo ay sende herseyi kafaya takiyon da hep bu kafada
Yok artık, evlenmiş barklanmış.Hep onun dertleri onun hayati.Benden para yemek falan sakinmaz bak amaa gelmez yanima. Bekarkende bu boyleydi simdide böyle. Ben calisiyorum kpssye hazirlaniyorum ee bi de beni cagiriyo hep.annesi bizim burda oturuyo annesine geliyodu hamileyken bile bana hiç gelmedi.Çok bencil.Onun icin taksitle faizle utu alcakmisim daa
Para falan sakinmaz amaa bu konularda öyle.
Durumum yok on yuzden diyo ki utu al şu marka.Bi de marka soyluyo buharli.Ayda 20 20 odersin.bebek icin de iste mesaj atmisti.iki paket bebek bezi şu şu özellikli olani al diye.Cevap vermemistim o mesajina.Dusun artikbebek olayını anlarım kalabalık vs.dir rahat edemezsiniz diye sizi hemen çağıramamış olabilir, telefonunuza bakamamış olabilir
ama sizin durumunuzun olup olmadığını muhakkak biliyordur buna rağmen maddi beklentilere girerse ki durumunuz olsa dahi size maddi hediyesi olmadan maddi birşeyler beklemesi çıkarcılığa giriyor
Benimkilerde kendime göre dert işte anlamıyo.Kendini hep benden dahaa akilli goruyo.onun ki dertse sizinki de dert münasebetsiz o da takmasın o zaman dertlerini
herkesin derdi kendine fazladır
Evet yaa.O bana gel gör bebegi demişti.Ama baktim Whatsapa girmiş yani.giriyo cevap atmiyo.Ben kpssye girdim hic sormadi bile basarilar dilemedisadece bebek olayında haklı arkadaşınız.. daha 1 hafta olmuş doğum yapalı normal geri dönmemesi..
ancak bana taksitle şu hediyeyi al diyeni de ilk defa gördüm..
sizin seçimleriniz yanlış..
sürekli size birşeyler kitlemeye çalışan insanları hayatınızdan çıkarın..
Durumum yok on yuzden diyo ki utu al şu marka.Bi de marka soyluyo buharli.Ayda 20 20 odersin.bebek icin de iste mesaj atmisti.iki paket bebek bezi şu şu özellikli olani al diye.Cevap vermemistim o mesajina.Dusun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?