Sizce bu gerçek arkadaşlık mı?

Yok yok dostluk boyle olmaz
Valla canım mesajların tamamını okuyamadim ama arkadaşın seni kullaniyor resmen.hep senden istiyor.ben kimseden bisey isteyemem.bak nr okur çok amimisindir sorarsin ne alım diye en fazla ürün yok denir.marka model söylenip birde şöyle şöyle ode denmez.yani cocuu olmuş bebeği girmeye gel iki pakette su marka bez al denmez.sen gönlünden ne koparsa en iyisini alırsın zaten.kendim için söylüyorum.benimde durumum iyi değil.calisan bi kardeşim vr.o nr alım yegnime der o zaman söylerim ondada en ucuzunu almasını tembihlerim.bide kardeşim yani dusun.

gerçek mi değil mi falandan ziyade, bu kişi seni geriyor belli ki. ben gerildiğim bir insanla arkadaşlığımı devam ettirmezdim. mecbur değilsin ne gitmeye ne devam ettirmeye. örnek vereyim, 10 yıldan fazladır tanıştığım bir arkadaşım vardı. geçen yıl incir çekirdiğini doldurmayacak bir sebepten benden uzaklaştı, facebooktan bile sildi. öyle mi dedim içimden. tamam yolu açık olsun. bu kadar kolay giden insan için kılımı kıpırdatmam. şimdi aradan bir sene sonra geçen gün mesaj atmış facebooktan hiçbir şey olmamış gibi napıyosun nasılsın diyo. bi de eklemiş beni. mesajına cevap verdim gayet sitemsiz, ama eklemedim mesela. zaten konuşmada üç cümleyle sınırlı kaldı. benim için o arkadaşlık zaten bitti, bu saatten sonra onunla paylaşacak şeyim kalmadı. demem o ki, arkadaşlıklar bitebiliyor. çok da kafaya takılacak bir durum değil.

ayrıca evet o arkadaşın som derece işini bilen bır kızmış. bebek görmeye gitmeye kendini mecbur hissettme. içinden gelmeyen hiçbir şeyi yapma.

Canim bana yeni evlendiginde utum yok dedi.ama bu marka duskunu.özşanalda buharli utu varmis fiyat hatirlamiyom.ee senet yapat ödersin her at diyo ve ciddi.Ben evlensem onun evime gelceginden supheliyim dedigine Bak. bende gttim fincan takimi aldim ama marka aldim.cunku laf yapar biliyom.Hep ben verici tarafim.Hep ben gitcem izin gununde niye gelmedin laf yapar ee benim okulum isim sinavim var ee özel hayatim var.hem yorgun oluyom anlamiyo

Benim taa ilkokuldan arkadasim dusun yani.O baska arkadasi icin evi cok uzakta olsada gitmiyo.ama ben annesiyle ayni semtteyim.annesine gelsede beni ayagina cagriiyo.o hastanede dogum yaptiginda kocasini falan arafim onu aradim.kac gun oldu dogum yapali.hergun mu misafir var hic mi eline tel almiyo.Bebek hep mi uyanik sanki insan bi arar

Bende onu soracaktim utuyu aldın mı diye.almadim deyince içim soğudu valla.bemce çocuğunu gormeyede mecbur değilsin.ama illa gidicem diyorsan bez falan alma.icinden geçen hediyeyi al ver.zaten senin kazancın neki.calisip maaş alıyorsunuz diye zengin olmadin

O bana iki paket bez al dedi.bi de marka soyledi unuttum. Simdi kullaaz cocuguna oyle biri. Kiyafeti var bebegin dedi.e ben ne alcam bez alim da bezinde mi markasi olur yaa kullanmazsa versin birine bu ne.Kendimi asiri mecbur hissediyom.annesi bile sen niye gelmiyon kziimin yanina diyo

Hep bu zamana kadar onun sevgilsi onun ailesi.bana gelince işte sen duzgun bulamadin takma birak.baban boyle alis artik.ee ben alisamiyom ki anlatiyom.

çok ayıp etmiş. resmen densizlik. herkes gücü yettiğince gönlünden kopanı alır. ben mecbur muyum arkadaşıma ütü almaya. iyi yapmışsın tabiki almamakla. fincan takımı bile çok böylesine. eminim ona da memnun olmamıştır zaten.
Kendimi mecbur hissediyorum.ama ondan cidden sogudum ben

eğer diyorsan ki arkadaşlığıma devam edicem, o zaman gidersin. uygun fiyatlı bir bebek kıyafeti alırsın. sakın kendini de paralama öyle ne alsam ne alsam diye. ben bir arkadaşıma oturmaya giderken çocuğuna şapka almıştım( bebek değildi) evlerine ilk defa gidiyodum. inanır mısın o kadar da tatlı bir şapka ki böyle çiçeklerle bezeli, paketi açtı ayy sağol ne zahmet ettin dedi şapkayı bi kenara attı. çocuğuna takmadı bile. çok bozulmuştum ve çok pişman olmuştum aldığıma.

Bebek bezi de almim kiyafet alim.Amaa o der kiyafet vardi niye aldin dusun yani oyle biri.Zaten uzaklascam iyice ondanda

Aklıma kendi çocukluk arkadaşım geldi.bir iki tl lik yiyeceğin lafını eden sürekli küçük düşüren.işi düşünce arayan.şimdi şehir dışında evli buraya ailesinin yanına geldiğinde uğramıyor bile.baska arkadasları ile buluşabildiği halde.ben artık görüşmüyorum.arkadaşlık şans işi ve ben hiç şanslı değilim.sizin arkadaşınız da gerçek arkadaş değil.

Benimki de sivri dilli dusuncesizce konusur.Aşiri bencil biri.Uzaklascam bende amaa sorsun bakalim duusncelerimi de soylicem

Patavatsız ne demek babanı sevmyrum

Hayır kınse kınseyı sevmek zrunda degıl ama byle patavatsızca da sylrnmez bence bırak gtsın bence adımını dahı atma

ayyy ne bilmiş kız yüzsüzlüğün böylesi. iki paket bez ne kadarmış haberi var mı? var tabii. ne kadar ayıp bişey ya. arkadaşım senin yerınde olsam asla gitmem. eğer çok mecbursam giderken bir patik alırım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…