Sizce bu gerçek arkadaşlık mı?

Ohaaa yaa.bak ben evlenim eminim gelmez bahane bulur.ben onun herseyine gittim. Nikah dugun kina hersey.simdi bebek var daha cok bahane bulucak.Yok ben cocukluyum cikamiyom sen gel.herhafta annesine gidiyo ama.Evlenim evime de gelmez.sen gel der

Ohaa yani.Evet bi tane alcam alirsam bebek bezi.bi de siparis veriyi ya

Benim de zaten fazla arkadaşım yok. Bir tane senin gibi çocukluk arkadaşım var.
Derdi olduğu zaman yada sevgilisiyle kavga edince sürekli arıyor anlatıyor ediyor ama barışınca yok.
Ben bir şey anlatcak olsam hemen kendi konuyu çeviiriyor kendine.

Benimkinin aynisi iste bu da yalniz kalinca arar beni.simdi annesi yanunda ya ihtiyaci yok bana

Benimkinin aynisi iste bu da yalniz kalinca arar beni.simdi annesi yanunda ya ihtiyaci yok bana

Zaten bir o arkadaşım. Beraber büyüdük evler karşı karşıyaydı. Onunla ipleri tamamen koparamam belki ama bilmiyorum neden böyle hiç ona söylemedim bu derrdiimi.

taksile şunu bunu al diyebilen biri gerçek dost değildir.
ee hep sen mi ona böyle hediyeler filan alırsın.
eğer öyleyse zaten mesafe koymakta çok geç kalmışssın.
bebeğini hayırlamak için kısa bir ziyaret yap ama araya da mesafe koy

Koyucam.Bayramdan uzun sure sonra gidicem.Çok kısa durucam zaten.Anlar o zaman noldu der.Onun hep bahanesi var o hep bunalimda hep o hep.O benden kiyafet falan esirgemez ama ben ona desem boyle almaz

Senin de sevgilin de arkadasin da garip be guzelim. Hep seni bulmus bu uyuz benciller. Kusura bakma kirmak icin soylemiyorum ama kendine bu haksizligi yapma.

Ohaaa yaa.bak ben evlenim eminim gelmez bahane bulur.ben onun herseyine gittim. Nikah dugun kina hersey.simdi bebek var daha cok bahane bulucak.Yok ben cocukluyum cikamiyom sen gel.herhafta annesine gidiyo ama.Evlenim evime de gelmez.sen gel der
banada öle derdi sen gel diye.. sonra bardagimin son taşimasi olunca bitirdim. boşver böle arkadaşlık olmaz bahane arar eminim.

iyiniyetimi kullananlardan nefret ediyorum..
bilmiyorum işte hepsi ayni iş arkadaş da öle
sinir oluyorum insana da sinir edesim oluyor napayim..
sinirleniyor gülüp geçiyorum.. oh olsun..
gerçek arkadaşı baştan çözmeli demi ben çözüyorum artık..
en kötü sey iyi niyetimi kullanılmak. art niyetli kişilerle arkadaş olmak..
uzak duruyorum işde..

ben buna benzer konu açtim dediler ki arkadaşini sattin!!!!
niye miş evlenince arkadaşa bay bay demişim...
hayır onlar beni sattı.. evlendiler onlarda aradilar mi yooo....
ben mi sattim..evet çünkü beni satana bende onlari satarim hiç de umrumda olmaz aramam hiç bile..
arama bitir diyende oldu.. iyi oldu tabi..
ben bi kalemle silerim böle bi arkadaşlıklariii...

Evlenmeden cok arardi simdi tabi kocasi var aerik

Senin de sevgilin de arkadasin da garip be guzelim. Hep seni bulmus bu uyuz benciller. Kusura bakma kirmak icin soylemiyorum ama kendine bu haksizligi yapma.
Hep menfaatçiler.Bu kiz arkadaşim hayati boyunca sadece 6ay calisti rahaataa aliskin.para kazanmak ne demek bilmiyo.herseyin pahalisini bekliyo.bak bebek gormuyo gdiicem şunu al diyo.ben oyle dmeeye utanirim ayiptir yaa.bi de işte marka bisey almazsak kullanmazmis

seni kullaniyor almayiver.. şunu al ne demek ya..
sende en kötüsünü al da bak noluyormuş. bi daha istemez:)

çıkarcı arkadaşlıklar dostluk gibi görünür hep yanında olduğunu düşündürür sana sonrası fosss... bence yavas yavas cıkar hayatından ve etrafındaki insanlarla zaman geçirmeye bak.

çıkarcı arkadaşlıklar dostluk gibi görünür hep yanında olduğunu düşündürür sana sonrası fosss... bence yavas yavas cıkar hayatından ve etrafındaki insanlarla zaman geçirmeye bak.
Ben zaten artik onun yanina skldikca gidiyorum artik.Amaa bak aramicam uzun sure bakalim ne zman fark etcek yoklugumu.sonucta kac kez aradim ben onu acablrdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…