- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Gidicem de bayramdan Sonra bayramda da aramicam o arasin.Hep onun hayati herseyde oHerkesle dost olunmaz herkestende dost olmaz, bu arkadaş ben merkezci birisi demekki... Hersey onun etrafında olsun istiyor.sen yinede bebek görmeye git biraz oturur kalkarsın mesafeni koyarsın
Ohaaa yaa.bak ben evlenim eminim gelmez bahane bulur.ben onun herseyine gittim. Nikah dugun kina hersey.simdi bebek var daha cok bahane bulucak.Yok ben cocukluyum cikamiyom sen gel.herhafta annesine gidiyo ama.Evlenim evime de gelmez.sen gel dersizin gerçek dost degil resmen ALIŞ-VERİŞ...
bende çok çektim böle arkadaşlardan...
ne olduu bi dahaa arkana dönüp bakmadim...
gittim beni birakma ne olurr deseler bile..
umrumda bile olmazdi...
çocukluk arkadaşlık hayal oldu..bebegimi kaybettim.. 10 ay sora aradi bize gelcekmişmiş... kabul etmedim...çünkü zor günümde yanimda olmadi ya mutlu günüm de yanimda olmadilar niye olsun ki...
bide 6 yıllık arkadaşim vardi.. oda evlenirken gelmedi düğünüme... bebegimi kaybettim üzüldü aramadi istemedi vermedim nurmarasini vedirtimedim...
bitti işte
GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR arkadaş.
hepsi ayni alışveriş işde gerçek dost göremiyorum artık güvenemiyorum.
Ohaa yani.Evet bi tane alcam alirsam bebek bezi.bi de siparis veriyi yahayır onun istediğini alma durumun neyi el veriyorsa onu al, ve götür hiçbirşey de deme onu alamadım falan diye...
benim de buna benzer bir arkadaşım vardı bunların işine yaradığın sürece varsın tecrübeyle sabit ben kullandırttım kendimi sen kullandırtma (arkadaşım çocuğu oldu işi oldu daha aramaz da sormazda taşındılar kim bilir nereye çağırmadı bile, 10 yıllık arkadaşımdı güya)
Benimkinin aynisi iste bu da yalniz kalinca arar beni.simdi annesi yanunda ya ihtiyaci yok banaBenim de zaten fazla arkadaşım yok. Bir tane senin gibi çocukluk arkadaşım var.
Derdi olduğu zaman yada sevgilisiyle kavga edince sürekli arıyor anlatıyor ediyor ama barışınca yok.
Ben bir şey anlatcak olsam hemen kendi konuyu çeviiriyor kendine.
Benimkinin aynisi iste bu da yalniz kalinca arar beni.simdi annesi yanunda ya ihtiyaci yok bana
taksile şunu bunu al diyebilen biri gerçek dost değildir.Benim bir çocukluk arladaşım var.Çocukluktan beri hep ben onlara giderim.Sebep olarakta neymiş benim babami sevmiyomuş evimiz tepedeymiş.Bir senedir evli o.Defalarca gittim ona.Bana gelirken şunu al taksitle bana ev hediyesi deme cesaretini bile buluyo.Yenu dogum yapti bir hafta oldu.Aradim açmadi geri donus yapmadi.Whatsapdan yazdim bende.Gel bebegi gormeye dedi.En son cevap atmadi.Bir haftayi gecmistir bebek dogali.Şunu sormak istiyorum.Yeni bebegi olan biri hic mi eline alamaz telefonu.Ben ona gideyim gitmesine amaa aradigimda bile açmadi.Bi de şoyle bisey var.gecen cok moralim bozuktu.Keyfim yok dedim.İşte onemsemiyo.Senink dertmi diye kendi derdini anlatiyo.hep onun kocasi onun babasi onun ev dertleri.Sizce o benim gercek arkadasim mi?
Koyucam.Bayramdan uzun sure sonra gidicem.Çok kısa durucam zaten.Anlar o zaman noldu der.Onun hep bahanesi var o hep bunalimda hep o hep.O benden kiyafet falan esirgemez ama ben ona desem boyle almaztaksile şunu bunu al diyebilen biri gerçek dost değildir.
ee hep sen mi ona böyle hediyeler filan alırsın.
eğer öyleyse zaten mesafe koymakta çok geç kalmışssın.
bebeğini hayırlamak için kısa bir ziyaret yap ama araya da mesafe koy
banada öle derdi sen gel diye.. sonra bardagimin son taşimasi olunca bitirdim. boşver böle arkadaşlık olmaz bahane arar eminim.Ohaaa yaa.bak ben evlenim eminim gelmez bahane bulur.ben onun herseyine gittim. Nikah dugun kina hersey.simdi bebek var daha cok bahane bulucak.Yok ben cocukluyum cikamiyom sen gel.herhafta annesine gidiyo ama.Evlenim evime de gelmez.sen gel der
Evlenmeden cok arardi simdi tabi kocasi var aerikben buna benzer konu açtim dediler ki arkadaşini sattin!!!!
niye miş evlenince arkadaşa bay bay demişim...
hayır onlar beni sattı.. evlendiler onlarda aradilar mi yooo....
ben mi sattim..evet çünkü beni satana bende onlari satarim hiç de umrumda olmaz aramam hiç bile..
arama bitir diyende oldu.. iyi oldu tabi..
ben bi kalemle silerim böle bi arkadaşlıklariii...
Hep gitmek zoruma gidiyo artikbanada öle derdi sen gel diye.. sonra bardagimin son taşimasi olunca bitirdim. boşver böle arkadaşlık olmaz bahane arar eminim.
Hep menfaatçiler.Bu kiz arkadaşim hayati boyunca sadece 6ay calisti rahaataa aliskin.para kazanmak ne demek bilmiyo.herseyin pahalisini bekliyo.bak bebek gormuyo gdiicem şunu al diyo.ben oyle dmeeye utanirim ayiptir yaa.bi de işte marka bisey almazsak kullanmazmisSenin de sevgilin de arkadasin da garip be guzelim. Hep seni bulmus bu uyuz benciller. Kusura bakma kirmak icin soylemiyorum ama kendine bu haksizligi yapma.
seni kullaniyor almayiver.. şunu al ne demek ya..Hep menfaatçiler.Bu kiz arkadaşim hayati boyunca sadece 6ay calisti rahaataa aliskin.para kazanmak ne demek bilmiyo.herseyin pahalisini bekliyo.bak bebek gormuyo gdiicem şunu al diyo.ben oyle dmeeye utanirim ayiptir yaa.bi de işte marka bisey almazsak kullanmazmis
İster o canim tanimiyon sen daha.Dogum gunu hediyesini bile siparis verirdi.alismis pohpohlanmayaa Amaa simdi kocasi burnundan getryoseni kullaniyor almayiver.. şunu al ne demek ya..
sende en kötüsünü al da bak noluyormuş. bi daha istemez:)
Ben zaten artik onun yanina skldikca gidiyorum artik.Amaa bak aramicam uzun sure bakalim ne zman fark etcek yoklugumu.sonucta kac kez aradim ben onu acablrdiçıkarcı arkadaşlıklar dostluk gibi görünür hep yanında olduğunu düşündürür sana sonrası fosss... bence yavas yavas cıkar hayatından ve etrafındaki insanlarla zaman geçirmeye bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?