Hepinize cok tesekkur ederim. Yani sizin söylediklerinizle birlikte yasadigim seyler aklimdan şöyle film seridi gecti. Cok cok haklisiniz. Ben zaten elime para geçer geçmez psikologa gitmeyi düşünüyorum artik. Hani niye psikolog cunku antidepresan yazip yazıp yolluyolarmis.
Kanimca;
Hayatım boyunca okulda hep ezildim. Kendimi pek savunamadim ama genede hayata boyun eğmek istemiyorum. Bu karamsarliktan bu kötü düşüncelerden kurtulmak istiyorum. Kendimi kimseyle kiyaslamak istemiyorum. Bu benim hayatim, bu benim kendime ait dünyam, bu yaşlarımı bu düşüncelerle heba etmek yerine tek başıma bile güzel zaman geçirmenin ne kadar keyifli oldugunun farkindayim. Kimselere muhtac olmadigimi hissetmeden, sırf yalniz kalmamak icin yada baska menfaatleri yüzünden kullanan insanlardan uzak kaldigim icin cok cok sansliyim. Evet lise hayatim çok kötü geçti fakat bu geriye kalan hayatiminda cok kotu gececegini gostermez. Hayatin ne getirecegi, bir saat iki saat sonra başımıza ne gelecegi bellisiz. Hayatta bana iyi gelen şeyler var bide en çok yapmak istediklerim.. İngilizce hikaye kitaplar okumayi cok seviyorum, kuşumla vakit geçirmeyi cok seviyorum, toplumla alakali arastirmalar yapmayi, tıbbi resimler videolar izlemeyi cok seviyorum. İçime sıkıntı düşünce ayetel kursi ve nas suresi okumayi rahatlamayi cok seviyorum. Kendimi bana kötü hissettiren insanlari liseyi bitirerek geride bıraktım. Okul bitirmek ne başlangıç ne son benim için. Denemeyi cok istedigim şeylerden bitanesi bungee jumping yapmak ve tabiki yurtdisi tatili. Yasitlarim arasinda pasif olduguma yada vucudumun kusurlu yada kusursuz oldugu icin kendimi aşağılayp küçümsemenin insani ne kadar dibe çökertir onu öğrendim.
Bayramda cocuklara şeker verip onlari öpmeyi de cok seviyorum. Kimse beni istemiyo diye kötü kalplide degilim, o beni sevmiyor diye ben kötü bir insanda değilim.. Herkesin yolu ve rotası farklı. Artık silkelenip kendime gelmenin zamanı. Hayatta herseyi kafaya takmak psikolojik olarak insani 10 yaş yaslandirdigini gördüm. Bazi seylerde dalga geçip gulmenin ve anın tadını cikartmanin ne kadar önemli oldugunu ve pismanliklarla dolu bi genclik yillarim olsun istemem. Liseden kalan bu izler yuzunden böyle hissediyorum.Artik kötü degilde iyi taraflarinida gormem lazim onuda onuda ogrendim