Sizce Bu Hayat Yaşamaya Değer mi?

Valla bence hayat yaşamaya değer ve gerçekten çok keyifli.
En azından ben aldığım nefesten, sevdiğim kediden, yaptığım sohbetten , gittiğim şehirlerden zevk alıyorum.
Hayat suprizlerle ve iyi insanlarla dolu bence...
Film değil de kitap onereyim ben sana. Poulo coelho'dan Simyacı''yi oku mutlaka
Ama cok hizli geciyor zaman daha gecen 17 yasindaydim şimdi 18 biticek.. Sudan daha hizli bu zaman hahah bi büyük tavsiyesi aldim sizlerden iyi geldi...

Ama cok hizli geciyor zaman daha gecen 17 yasindaydim şimdi 18 biticek.. Sudan daha hizli bu zaman hahah bi büyük tavsiyesi aldim sizlerden iyi geldi...
Geçsin, ben de 27 yaşındayım.
Ne var ki bundan?
Artık kendimi daha iyi tanıyorum, neleri sevip sevmedigimi farkındayım...
Beni mutsuz eden şeyleri denemiyorum bile artık... Bu bakımdan eskisinden daha mutluyum... Her yaşın insana kattıkları var. Eminim otuzlarım da çok güzel olacak, ellilerim de.
Birseyin bitiyor olması güzel oldugu gerçeğini değiştirmez. İzlediğiniz film bitince '90 dakikam boşa geçti, püfff, ne anlamsız?' mi diyorsunuz :)

Geçsin, ben de 27 yaşındayım.
Ne var ki bundan?
Artık kendimi daha iyi tanıyorum, neleri sevip sevmedigimi farkındayım...
Beni mutsuz eden şeyleri denemiyorum bile artık... Bu bakımdan eskisinden daha mutluyum... Her yaşın insana kattıkları var. Eminim otuzlarım da çok güzel olacak, ellilerim de.
Birseyin bitiyor olması güzel oldugu gerçeğini değiştirmez. İzlediğiniz film bitince '90 dakikam boşa geçti, püfff, ne anlamsız?' mi diyorsunuz :)
Sevmezsem filmi öyle soyluyorum Bilmiyorum daha yolun basinda bile degilsin diyolar.. Belki benim bu uzulduklerim incir cekirdegini bile doldurmaz ama toparlanmaya çalışıyorum. Arkadasim var cok yakin arkadaşım hic olmadi belkide ondan kaynaklaniyorumdur. :/

Hepinize cok tesekkur ederim. Yani sizin söylediklerinizle birlikte yasadigim seyler aklimdan şöyle film seridi gecti. Cok cok haklisiniz. Ben zaten elime para geçer geçmez psikologa gitmeyi düşünüyorum artik. Hani niye psikolog cunku antidepresan yazip yazıp yolluyolarmis.
Kanimca;
Hayatım boyunca okulda hep ezildim. Kendimi pek savunamadim ama genede hayata boyun eğmek istemiyorum. Bu karamsarliktan bu kötü düşüncelerden kurtulmak istiyorum. Kendimi kimseyle kiyaslamak istemiyorum. Bu benim hayatim, bu benim kendime ait dünyam, bu yaşlarımı bu düşüncelerle heba etmek yerine tek başıma bile güzel zaman geçirmenin ne kadar keyifli oldugunun farkindayim. Kimselere muhtac olmadigimi hissetmeden, sırf yalniz kalmamak icin yada baska menfaatleri yüzünden kullanan insanlardan uzak kaldigim icin cok cok sansliyim. Evet lise hayatim çok kötü geçti fakat bu geriye kalan hayatiminda cok kotu gececegini gostermez. Hayatin ne getirecegi, bir saat iki saat sonra başımıza ne gelecegi bellisiz. Hayatta bana iyi gelen şeyler var bide en çok yapmak istediklerim.. İngilizce hikaye kitaplar okumayi cok seviyorum, kuşumla vakit geçirmeyi cok seviyorum, toplumla alakali arastirmalar yapmayi, tıbbi resimler videolar izlemeyi cok seviyorum. İçime sıkıntı düşünce ayetel kursi ve nas suresi okumayi rahatlamayi cok seviyorum. Kendimi bana kötü hissettiren insanlari liseyi bitirerek geride bıraktım. Okul bitirmek ne başlangıç ne son benim için. Denemeyi cok istedigim şeylerden bitanesi bungee jumping yapmak ve tabiki yurtdisi tatili. Yasitlarim arasinda pasif olduguma yada vucudumun kusurlu yada kusursuz oldugu icin kendimi aşağılayp küçümsemenin insani ne kadar dibe çökertir onu öğrendim.
Bayramda cocuklara şeker verip onlari öpmeyi de cok seviyorum. Kimse beni istemiyo diye kötü kalplide degilim, o beni sevmiyor diye ben kötü bir insanda değilim.. Herkesin yolu ve rotası farklı. Artık silkelenip kendime gelmenin zamanı. Hayatta herseyi kafaya takmak psikolojik olarak insani 10 yaş yaslandirdigini gördüm. Bazi seylerde dalga geçip gulmenin ve anın tadını cikartmanin ne kadar önemli oldugunu ve pismanliklarla dolu bi genclik yillarim olsun istemem. Liseden kalan bu izler yuzunden böyle hissediyorum.Artik kötü degilde iyi taraflarinida gormem lazim onuda onuda ogrendim

Ne guzel yazmissin. Cok sevindim boyle dusunmene.

Lise yıllarımda çok da pozitif bir insan degildim. Herkes suratımın hep asık oldugunu söylerdi. Bir gün matemetik hocamız sınıftan içeri girdi biz ayaga kalktık otururken gayri ihtiyari gozgoze geldik.
kocaman tahtanın ortasına kocaaa harflerle
"GÜLMEK İÇİN MUTLU OLMAYI BEKLERSEN KİM BİLİR BELKİDE BİR TEBESSÜM BİLE ETMEDEN ÖLEBİLİRSİN"
diye yazmıstı. demekki nasıl mutsuz gözüküyorsam.
Bu notu Seheryıldızı na yazdım dedi. iyicE oku demişti. Hiç unutmam. Aradan gecti neredeyse koca 20 yıl. Ah diyorum keske o gunler geri gelse.
Evet dogduk buyudük yaslanacagız ölecegiz zaten vagroluş dongusu bu degil mi .

Lise yıllarımda çok da pozitif bir insan degildim. Herkes suratımın hep asık oldugunu söylerdi. Bir gün matemetik hocamız sınıftan içeri girdi biz ayaga kalktık otururken gayri ihtiyari gozgoze geldik.
kocaman tahtanın ortasına kocaaa harflerle
"GÜLMEK İÇİN MUTLU OLMAYI BEKLERSEN KİM BİLİR BELKİDE BİR TEBESSÜM BİLE ETMEDEN ÖLEBİLİRSİN"
diye yazmıstı. demekki nasıl mutsuz gözüküyorsam.
Bu notu Seheryıldızı na yazdım dedi. iyicE oku demişti. Hiç unutmam. Aradan gecti neredeyse koca 20 yıl. Ah diyorum keske o gunler geri gelse.
Evet dogduk buyudük yaslanacagız ölecegiz zaten vagroluş dongusu bu degil mi .
Vaay güzel sozmus. Ben yeni çıktım lise yıllarımdan. Dört yilim tam bi faciaydi. Keske hastalansamda gitmesem derdim.Ozler misin derseniz HAYİR. :)

Ne guzel yazmissin. Cok sevindim boyle dusunmene.
Ya baktim şöyle bi kafamda derledim topladim. Hani incir cekirdegini doldurur mu? Lisedeki insanlari milyonda bir gorucem, gorsemde konusmucam. Daha yolun basinda bile degilsin diyolar daha 18 yeni biticek. Biraz benimde cevremden görüp onlara ozenip aceleci davrandigim icin boyle hissediyom galiba :/ Hani onlarin var benim neden yok. Kilo meselesi ise degistirebilcek bisey oldugu icin yürüyüş ve saglikli beslenmekle duzelebilir. Hani sanirim hersey kusursuz olsun istiyorum yada birine cok ozendigimde yada bende de olsun diye dusundugum icin bu haldeyim.

Back
X