- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Hamileyim kızım olursa adını *Mihriban *koymayi düşünüyorumama sizin fikirlerinizi de merak ettim...buarada bu yeni isimleri sevmiyorum ben ya şimdi örnek de vermek istemiyorum burda ama daha yöresel isimlere taktım sanki buara..ama ilerde kızım begenmez diyede düşünmüyor değilim ...fikir verirmisiniz lutfen
Yani ha Mihriban ha mihribaMihriban değil de Mihriba ismini daha çok beğeniyorum Nurbanu ismini de öneririm
İki isimde ben sevmiyorum işte soyadida uzun zaten:)Ben yeni neslin bu tarz isimleri beğeneceğini düşünmüyorum. En azından yanına bir isim daha koyabilirsiniz. Tabi ki siz bilirsiniz :)
İki isimde ben sevmiyorum işte soyadida uzun zaten:)
Yani olabilir zevk meselesiYani ha Mihriban ha mihribayarım kalmış gibi
Siz bilirsiniz ama yeni nesil bu isimleri gercekten sevmiyor ilerde niye bu ismi koydun diyebilir işinize karışmış gibi olmayayım ama şimdi ki gençlerde böyleHamileyim kızım olursa adını *Mihriban *koymayi düşünüyorumama sizin fikirlerinizi de merak ettim...buarada bu yeni isimleri sevmiyorum ben ya şimdi örnek de vermek istemiyorum burda ama daha yöresel isimlere taktım sanki buara..ama ilerde kızım begenmez diyede düşünmüyor değilim ...fikir verirmisiniz lutfen
İşte kafamı karıştıran bu aslındaSiz bilirsiniz ama yeni nesil bu isimleri gercekten sevmiyor ilerde niye bu ismi koydun diyebilir işinize karışmış gibi olmayayım ama şimdi ki gençlerde böyle
Bence harika bir isim. Kardeşlerimden birinin ismi bu ama kendi hiç sevmiyor maalesef. Diğer adını kullanıyor hepHamileyim kızım olursa adını *Mihriban *koymayi düşünüyorumama sizin fikirlerinizi de merak ettim...buarada bu yeni isimleri sevmiyorum ben ya şimdi örnek de vermek istemiyorum burda ama daha yöresel isimlere taktım sanki buara..ama ilerde kızım begenmez diyede düşünmüyor değilim ...fikir verirmisiniz lutfen
Birazda düşünün isterseniz hem dine uygun hem de istediginiz guzel isimler bulabilirsinizİşte kafamı karıştıran bu aslında
Aslında ben taa gecen sene Mihran adını duyup aşık olmuştum sonradan mihribana atladımMihriban yerine Mihran da çok güzel bir isim. Hayat veren akarsu demek. Yeni neslin de sevebileceği bir isim hem. Hem yeni hem şiir gibi
Aaa işte korktuğum şeyBence harika bir isim. Kardeşlerimden birinin ismi bu ama kendi hiç sevmiyor maalesef. Diğer adını kullanıyor hep
Yenı ısım sevmiyorsanız Zeynep, Asya önerırım. Deren ismide çok hoş.Hamileyim kızım olursa adını *Mihriban *koymayi düşünüyorumama sizin fikirlerinizi de merak ettim...buarada bu yeni isimleri sevmiyorum ben ya şimdi örnek de vermek istemiyorum burda ama daha yöresel isimlere taktım sanki buara..ama ilerde kızım begenmez diyede düşünmüyor değilim ...fikir verirmisiniz lutfen
Yaa kesinlikleee bende böyle düşünüyorum adına türkü yazılan isim ya şu yeni isimleri cidden sevmiyorum kedi işimi gibi çok isimler türedi valla asıl bunlar kötü geliyor banaYeni nesile konan isimler hep aynı şeyler. Büyüyünce sınıfında 85 tane Maya, Duru, Asel olacağı için bu tarz isimlerin bir özelliği kalmayacak. Öyle bir ortamda Mihriban daha orijinal ve güzel duracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?