Doğuma Hazırlık Sizce bu isim nasıl :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eski kaynanamın adı evlerden ırak

Hiç beğenmedim mihriban ismini.ne öyle Kezban koy istersen yada berivan? Iyyy
Bir sürü güzel ismimiz var bence.
Elif Ayşe Zeynep Zehra Didem ışıl ipek fulya ceren....

Ay neguzel demişsiniz inanın kedi ismi gibi su nesilin isimleri asla sevemiyorum öğğ geldi bana...Mihriban da kesin karar kilarsam zaten fikir bile sormayacak kimseye artık...benim tek korkum kızım.ilerde ismini begenirmi ?

Ay neguzel demişsiniz inanın kedi ismi gibi su nesilin isimleri asla sevemiyorum öğğ geldi bana...Mihriban da kesin karar kilarsam zaten fikir bile sormayacak kimseye artık...benim tek korkum kızım.ilerde ismini begenirmi ?
Canım benim niye sevmesin ki?
Ona bu ismi neden koyduğunu küçük yaştan itibaren güzel bir hikayeyle anlatırsan ismini çok sevmesine sebep olursun. Bende bir dönem ismimi sevmiyordum bence bu nerdeyse her insanda görülen birşey. Heleki ergenlik döneminde. Ama şimdi gayet de beğeniyorum yani, annem bana ismimin hikayesini anlattı çünkü ve benim için çok değerli. O yüzden kimseye kulak verme içinden nasıl geliyorsa öyle davran

Doğru ya kim ismini begeniyorki zaten gerçekten çoğu insanın tercih edebileceği bişey degilmi bu zaten bebekken konulduğu için ..biraz daha düşüncem cnm hayırlısı olsun

Bence güzel bir isim. Mihriban bende hiç yaşlı ismini cagristirmadi. Aksine kıpır kıpır cilveli bir genç kız canlandi gözümde
Doğru ya kim ismini begeniyorki zaten gerçekten çoğu insanın tercih edebileceği bişey degilmi bu zaten bebekken konulduğu için ..biraz daha düşüncem cnm hayırlısı olsun

Ahh ben de pek beğenirim kızıma koymak isterim büyüdükçe güzelleşen anlamlaşan bir isim. Hele ki uzun ipek gibi saçları olursa.. unutursun mihribanım ı dinledikten sonra daha da beğenmiştim ismi.

Ahh ben de pek beğenirim kızıma koymak isterim büyüdükçe güzelleşen anlamlaşan bir isim. Hele ki uzun ipek gibi saçları olursa.. unutursun mihribanım ı dinledikten sonra daha da beğenmiştim ismi.
Ay neguzel biryorum yeniden anlamlandi gözümde..beğenmeye Keri anlayamiyorum...o dediğiniz şarkıyı hiç duymadım dinleyecehim

Ay neguzel biryorum yeniden anlamlandi gözümde..beğenmeye Keri anlayamiyorum...o dediğiniz şarkıyı hiç duymadım dinleyecehim
Hikayesi var türkünün ona da bakın. Beğenmeyenler aleyna, alara, esila, almila, lila, gibi popüler isim tayfası. Yirmi yıl sonra çocuğun karakteri oluşunca asıl onu beğenmeyecek haberleri yok. Popüler isimlerin havası çabuk geçiyor bir ara herkes ecrin, ceylin, buğlem koymadı mı..

Aslında bu yeni yabancı ve kedi ismi tarzı isim koyacagima valla yöresel koyarım daha iyi o derece sevmiyorum ..

Aaa hadi yaa Mihriban peki etrafta beğeniliyor mu bilginiz varmi
Begenilir tabiki niye begenilmesin bence cok sık olmamasindan mutevellit kisiye bir ozellik farklilik katiyor. Akilda kalici ve uzerine sarkilar yazilmis kisileri yansitiyor.
Mihriban kelime kökeni itibariyle şefkatli, iyi huylu dost demektir. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…