- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi alonedark18
-
Eski kaynanamın adı evlerden ırakHamileyim kızım olursa adını *Mihriban *koymayi düşünüyorumama sizin fikirlerinizi de merak ettim...buarada bu yeni isimleri sevmiyorum ben ya şimdi örnek de vermek istemiyorum burda ama daha yöresel isimlere taktım sanki buara..ama ilerde kızım begenmez diyede düşünmüyor değilim ...fikir verirmisiniz lutfen
Ismin cok eski olmasiyla alakasi yok. Kizimin bir adi Ayse benim de.. Ayse, Elif vb bazi eski isimleri severim.. Fakat Mihriban yaşli teyze ismi gibi geliyor.. Tercih meselesi..Neden sevmiyorsunuz mesela ?
Ay neguzel demişsiniz inanın kedi ismi gibi su nesilin isimleri asla sevemiyorum öğğ geldi bana...Mihriban da kesin karar kilarsam zaten fikir bile sormayacak kimseye artık...benim tek korkum kızım.ilerde ismini begenirmi ?Bence güzel bir isim.
Eğer sizin ve eşinizin icine sindiyse tamamdır.
Kreş şu son 6 senedir ceylin,ecrin,mia,lia,lina,su, isimleriyle doldu taştı resmen. Sınıfımda her sene en az 3-4 tane lina, ecrin,ceylin var
Hasret kaldık şöyle oturaklı, söylerken sanki kedi çağırır gibi cocuklara seslenilmeyen isimlere.
Elif ve Zeynep ten de gına geldi artık yaYani biraz zor bir isim soylemeside zor ben acikcasi pek koymayin derim mihri derken kiziniza yada baska birsey onun yerine eski isim olarak Elif Zeynep isimleri daha guzel
Hadi yaaEski kaynanamın adı evlerden ırak
Canım benim niye sevmesin ki?Ay neguzel demişsiniz inanın kedi ismi gibi su nesilin isimleri asla sevemiyorum öğğ geldi bana...Mihriban da kesin karar kilarsam zaten fikir bile sormayacak kimseye artık...benim tek korkum kızım.ilerde ismini begenirmi ?
Doğru ya kim ismini begeniyorki zaten gerçekten çoğu insanın tercih edebileceği bişey degilmi bu zaten bebekken konulduğu için ..biraz daha düşüncem cnm hayırlısı olsunCanım benim niye sevmesin ki?
Ona bu ismi neden koyduğunu küçük yaştan itibaren güzel bir hikayeyle anlatırsan ismini çok sevmesine sebep olursun. Bende bir dönem ismimi sevmiyordum bence bu nerdeyse her insanda görülen birşey. Heleki ergenlik döneminde. Ama şimdi gayet de beğeniyorum yani, annem bana ismimin hikayesini anlattı çünkü ve benim için çok değerli. O yüzden kimseye kulak verme içinden nasıl geliyorsa öyle davran
Oda doğru aslindaElif ve Zeynep ten de gına geldi artık ya
Doğru ya kim ismini begeniyorki zaten gerçekten çoğu insanın tercih edebileceği bişey degilmi bu zaten bebekken konulduğu için ..biraz daha düşüncem cnm hayırlısı olsun
Ahh ben de pek beğenirim kızıma koymak isterim büyüdükçe güzelleşen anlamlaşan bir isim. Hele ki uzun ipek gibi saçları olursa.. unutursun mihribanım ı dinledikten sonra daha da beğenmiştim ismi.Hamileyim kızım olursa adını *Mihriban *koymayi düşünüyorumama sizin fikirlerinizi de merak ettim...buarada bu yeni isimleri sevmiyorum ben ya şimdi örnek de vermek istemiyorum burda ama daha yöresel isimlere taktım sanki buara..ama ilerde kızım begenmez diyede düşünmüyor değilim ...fikir verirmisiniz lutfen
Elif ve Zeynep ten de gına geldi artık ya
Ay neguzel biryorum yeniden anlamlandi gözümde..beğenmeye Keri anlayamiyorum...o dediğiniz şarkıyı hiç duymadım dinleyecehimAhh ben de pek beğenirim kızıma koymak isterim büyüdükçe güzelleşen anlamlaşan bir isim. Hele ki uzun ipek gibi saçları olursa.. unutursun mihribanım ı dinledikten sonra daha da beğenmiştim ismi.
Aaa hadi yaa Mihriban peki etrafta beğeniliyor mu bilginiz varmiMihriban gayet guzel bir tanidigimizin kizinin adi. Ablasida şehriban:)
Evet ya banada öyle geliyor hatta aşık olunasi güzellikte bir genç kız geliyor gözüme ..miniklerde şirin bir kız çocuğu:)Bence güzel bir isim. Mihriban bende hiç yaşlı ismini cagristirmadi. Aksine kıpır kıpır cilveli bir genç kız canlandi gözümde
Hikayesi var türkünün ona da bakın. Beğenmeyenler aleyna, alara, esila, almila, lila, gibi popüler isim tayfası. Yirmi yıl sonra çocuğun karakteri oluşunca asıl onu beğenmeyecek haberleri yok. Popüler isimlerin havası çabuk geçiyor bir ara herkes ecrin, ceylin, buğlem koymadı mı..Ay neguzel biryorum yeniden anlamlandi gözümde..beğenmeye Keri anlayamiyorum...o dediğiniz şarkıyı hiç duymadım dinleyecehim
Aslında bu yeni yabancı ve kedi ismi tarzı isim koyacagima valla yöresel koyarım daha iyi o derece sevmiyorum ..Hikayesi var türkünün ona da bakın. Beğenmeyenler aleyna, alara, esila, almila, lila, gibi popüler isim tayfası. Yirmi yıl sonra çocuğun karakteri oluşunca asıl onu beğenmeyecek haberleri yok. Popüler isimlerin havası çabuk geçiyor bir ara herkes ecrin, ceylin, buğlem koymadı mı..
Begenilir tabiki niye begenilmesin bence cok sık olmamasindan mutevellit kisiye bir ozellik farklilik katiyor. Akilda kalici ve uzerine sarkilar yazilmis kisileri yansitiyor.Aaa hadi yaa Mihriban peki etrafta beğeniliyor mu bilginiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?