Sizce bu isimler nasıl arkadaşlar

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Meraba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim, bu aralar isim mevzusu konuşuyoruz, haliyle cinsiyet henüz belirgin değil.benim ve eşimin düşüncesi kız: Yağmur, erkek: Ediz ; sizce nasıl, farklı fikri olan da verebilir

tesaduf olabilir ama yagmur ve edız adında kımı tanısam hepsı yaramaz
ayrıca ben begenmıyorum bu ısımleri ama :)

Gerçekten mi( benim bu isimde tanıdıklarım yok, o sebeple anlamlarına ve söylenişine göre beğendim

Ediz güzel bence,
Yağmur uniseks bir isim olduğundan ben pek beğenmiyorum.

bir de isim konusu çok kişisel ya, ben mesela geleneksel isimleri beğeniyorum, bir başkası modern beğenir, benim çok beğendiğime iğğğ der. zor yani böyle isim seçmek

Çocuğa verilen ismin anlamı karakterine nüfuz ediyor. O yüzden dikkat edilmeli.
Mesela Efe ismindeki kişiler genelde efelenen yaramaz çocuklar oluyor kimi tanıdıysam.
1taneye bulmak zor 2tane daha zordur. Kolay gelsin

Allah sana dert gostermesin. Amin.
Dert çok canım, takarsam oo. Mesela bu konuda isim konusunda k.v. Dert sahibi yapmaya çalışıyor. Kocasının ismi olcakmış, erkek olursa, ben de: öyle bi derdim olsa rahmetli babamın ismini koyardım dedim. Bana dediği; biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, öyle mi ozaman kızın bi daha doğursun o koysun dedim, al sana dert

İkisi de güzel

Kimseye bir şey sormayın, kafanızı karıştırmayın.

Vakti zamanında hikaye bu ya, tabi ki gerçekte olmaz, herkesin kafasını kesip pazarda tezgaha koymuşlar. Seçin beğenin alın demişler. Herkes yine gidip kendi kafasını beğenmiş.

Siz eşinizle beğendiyseniz yeter.

:)))teşekkür ederim, hikaye de güzelmiş

Bence cinsiyeti bir belli olsun, sağlıkla doğsun.
Daha kac ay var

Doğmamış çocuğa don bicmek gibi

Bence cinsiyeti bir belli olsun, sağlıkla doğsun.
Daha kac ay var

Doğmamış çocuğa don bicmek gibi
Neden öyle diyosunuz insanlar ilk öğrendiğinde düşünmeye başlıyo, k.v. bile üzerine vazife görüyo, nolcak ki fikir alsam, kime ne zararı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…