Sizce bu isimler nasıl arkadaşlar

bizde eşimle kız olursa ESLEM erkek olursa EMİR veya ERDEM diye düşündük ama tabi ki bu sana bağlı bişey sana o isimler güzel degil konu sahibi sen filan ismi koy diyip koymuyacagına göre kendi zevkinize kalmış bişey ve evet bi kaç yorum da okudugunuz gibi isimler gercekten karakteri üzerinde etki edbiliyor o yuzden ismi iyi düşünmek lazım

Ediz söyleniş olarak zor.
Yağmuru erkek olursa ona dusunebilirsin erkekte daha çok begeniyorum ben..
Ama eski isimleri daha çok begenirim.
Herkesin beğenisi farklı tabi..

Neden öyle diyosunuz insanlar ilk öğrendiğinde düşünmeye başlıyo, k.v. bile üzerine vazife görüyo, nolcak ki fikir alsam, kime ne zararı var
Ben bir zararı var demedim !
Cinsiyeti belli olunca secenek azalcak daha rahat olur baabında dedim.

Gebeligin asabiyetimi var ?üzerinizde

Relax papatya cayı icin efenim.

Allah size bagıslasin kuzunuzu
Sevgiler.

iyi de daha doğuma çok var fikrin değişir belki daha güzellerini hoşuna gidenlerini bulursun

Ben bir zararı var demedim !
Cinsiyeti belli olunca secenek azalcak daha rahat olur baabında dedim.

Gebeligin asabiyetimi var ?üzerinizde

Relax papatya cayı icin efenim.

Allah size bagıslasin kuzunuzu
Sevgiler.
Amin, benim bahanem evet hamilelik hormonları, ama sizin nedir, masum bir soruya, doğmamış çocuğa don biçmek falan, sizin cevabınız değişik geldi, teşekkür ederim.

bence son ana kadar 100 tane isim gelip gider.. biz de öyle olmuştu. özellikle erkek ismi bulmak daha zorlamıştı bizi.
oğlum doğdu 2 gün isimsiz gezdi..
sonra eşimle ikimiz tektik evde koyduk adını eşimde okudu kulağına oldu bitti.
yeter ki sağlıkla gelsin ve çocuğu zorlamayan isimler olsun..

Ediz ismini çok severim kıza bir şey diyemeyeceğim farklı seçenekler olabilir ama güzel iki isim de ismi gibi bahtı da güzel olur inşallah

Ediz kulaga hos gelmiyor bence yagmur olabilir amaben eski osmanli isumlerini seviyorum mesela...mahidevran ya da ne bilim murathan gibi agirligi olacak ismin ya

Meraba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim, bu aralar isim mevzusu konuşuyoruz, haliyle cinsiyet henüz belirgin değil.benim ve eşimin düşüncesi kız: Yağmur, erkek: Ediz ; sizce nasıl, farklı fikri olan da verebilir

Yağmur güzelmiş ama daha güzel manalı isimler koy bence ben öyle yaparım

Yağmur çok hoş ama Ediz güzel değil bence. Erkekte yiğit ismini seviyorum bende kız bebek bekliyorum bakalım Ben ne koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…