Ben bir zararı var demedim !Neden öyle diyosunuz insanlar ilk öğrendiğinde düşünmeye başlıyo, k.v. bile üzerine vazife görüyo, nolcak ki fikir alsam, kime ne zararı var
Kv yi karıştırma. Kendin koyNeden öyle diyosunuz insanlar ilk öğrendiğinde düşünmeye başlıyo, k.v. bile üzerine vazife görüyo, nolcak ki fikir alsam, kime ne zararı var
Ediz anlamı çok hoşuma gitmişti, kıymetli, değerli olan anlamında
Amin, benim bahanem evet hamilelik hormonları, ama sizin nedir, masum bir soruya, doğmamış çocuğa don biçmek falan, sizin cevabınız değişik geldi, teşekkür ederim.Ben bir zararı var demedim !
Cinsiyeti belli olunca secenek azalcak daha rahat olur baabında dedim.
Gebeligin asabiyetimi var ?üzerinizde
Relax papatya cayı icin efenim.
Allah size bagıslasin kuzunuzu
Sevgiler.
Burda açmamın bu soruyu, belki farklı fikirlerinizde olabilir anlamında idi. Teşekkür ederim.iyi de daha doğuma çok var fikrin değişir belki daha güzellerini hoşuna gidenlerini bulursun
Aman aman orda dursun, kendi heveslensin dursun.Kv yi karıştırma. Kendin koy
Amin çok teşekkür ederim.Ediz ismini çok severim kıza bir şey diyemeyeceğim farklı seçenekler olabilir ama güzel iki isim de ismi gibi bahtı da güzel olur inşallah
Önemli olan sizinle eşinizin içinize sinmesi bebeğinize baktığınızda onu hissetmeniz gerisi insanların düşüncesi falan boş bana göreAmin çok teşekkür ederim.
Haklısınız güzel bi bakış açısı, yapıcı ve güzel yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederimÖnemli olan sizinle eşinizin içinize sinmesi bebeğinize baktığınızda onu hissetmeniz gerisi insanların düşüncesi falan boş bana göre
Meraba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim, bu aralar isim mevzusu konuşuyoruz, haliyle cinsiyet henüz belirgin değil.benim ve eşimin düşüncesi kız: Yağmur, erkek: Ediz ; sizce nasıl, farklı fikri olan da verebilir
Allah tamamını erdirsin:) ismi de bahtı da güzel olur inşallah.Yağmur çok hoş ama Ediz güzel değil bence. Erkekte yiğit ismini seviyorum bende kız bebek bekliyorum bakalım Ben ne koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?