Sizce bu kisi eski sevgilim olabilir mi ?

Sizi yoklamak için sordu kendisine lavuk dedi bilmiyorum ama beni yoklamak için böyle bir mesaj atan kişi hakkında iyi düşünmezdim...

bu işler doğrudan olmalı bence alinin beyni bendenfarklı çalışıyor..

ben olsam hiç cvp vermezdim engellerdim... gerek yok cvp vermeye bile değmes... bence engelleyin.. eski sevgilinizce cesaretli olup kendini ifşa ederek msj atsn

Bilmiyorum kafam çok karıştı ve benim hayatimda ki insan dedigimde hayatında değil artık diyecek kadar iyi biliyo aramızdaki şeyi cevremde böyle biri yok aliye mesaj atacaktım ekran görüntülerini ama cesaret edemedim

Hiç mi arkadaşlarınıza anlatmadınız gizli saklı mı yaşadınız???

O birsey değilde ben kendine sevgili yapacak kadar büyüyen insanların böyle saçma sapan şeylerle ugrasmasina takılıyorum

Sevgilinin memleketi bu olayı çözer.La bebe yi belli memleketler kullanır :)

Behzat c izlerken ne dolanmıştı dilime.
Âdeta içimde yıllardır ortaya çıkmayı bekleyen bir ankaralı nin ispatı gibi,
La saçma salak konuşma.
Ne diyo la bu bebe
Gibi cümlelerle yaşadım bir kac ay.
Ay hiç de Sevmem la falan, bildigin itici

Tabiki bende doğrudan olmasını tercih ediyorum ama karşıda ki insanlar böyle olunca ben ne yapabilirim ki
Bu tarz saçma şeyler yapan insanlarla ilişki kurmamaya çalış bence. Bunu sana bir ablan gibi tavsiye ediyorum. Bu yapıda insanların kendine güvenleri olmaz. İlişkileri sıkıntılı olur sürekli. Bir süre sonra ne yapacağını ne düşüneceğini bilemez hale getirirler seni, mutsuz olursun eğer yüz yüze ilişkiler isteyen biriysen.

Annem Ankaralı mütemadiyen bu kalıp cümleyi duyarız köye gidince .Herkesin dilinde .Sonra dönüşte 20 gün ugrasiriz "la bebe"dememek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…