- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 33
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Esim biz bunlari yasarken zaten yanimizdaydi canim herseye bizaat sahit oldu o en basindan beri benim hakli oldugumu biliyorIste ayni biz gibi olmussunuz sizde ama senin uzerine yurudgnu fln anlat mtlaka esine hergun geliyor agir hakaret kufur merdvnlerde bagryor esimn hatrina susuyorm arada kaliyor erkekler
Cok acaip ya ben kesinlikle byle bi durum yasadigim insanla ayni ortamda kalmam ama bunlar arsiz yuzune tukurmye bile degmiycek insanlarSenin kaynanada ayni bnmki gbi yuzsuz canm yuzune tukursen yrabbi sükür derler !
Vallahi o.kadar olaydan sonra yuzunu gormeye tahammulum yok kesinlikle evime gelmesinide istemiyorum esimede bu durumu anlattm sirf sen uzulme diye sesimi cikarmiyorum ama benim uzuldugumun yoprandigimin farkina var dedim simdi kahvalti hazrliyorum esimde evde ben o kadinla ayni masaya oturmak istemiyorum sizce ne yapmaliyim hic oturmayim sonrami yiyim yoksa oturuyumu hic bisey olmamis gibi kendime yediremiyorum hic bisey olmamis gibi ayni ortamda bulunmayiEsine annene hizmet etmek istemedigini söylemen sadece aranizi bozar. Zaten bir günlügüne kalmaya gelmis. Baktin daha geliyor görüsmek zorunda kaliyorsunuz sende ona göre tavrini koy ama esini karistirma.
Çocuğunuza ve eşinize zaten süt ısıtıyosunuz bi bardakta ona koyuverin nolucak.
Eşinizin annesi en azından eşiniz için biraz sabredin
Vallahi oturmadim esimde bisey soylemedi yani sonuna kadar benim hakli oldugumu biliyo egerki otursaydim bugunde kalirdj ben yuzunu gormeye bile tahammul edemiyorum Allahtan esim goturdu simdi gitti insallah bi daha gelmez yani gercekten yasananlari unutmak cok zorBelli ki cok cekmissiniz istememenizi anliyorum ama bence oturun hic bir sey olmamis gibi yapin orasi sizin eviniz.
Canim.daha oncesinde her turlu hizmetini yaptim saygida kusur etmedim ama kadinin derdi baska bana yapmadigini birakmadi simdide bi bardak su bile vermek istemiyorum ayni ortamda bulunmak cok fazla geriyo beni Allahtan goturdu esim biraz onceEsine annene hizmet etmek istemedigini söylemen sadece aranizi bozar. Zaten bir günlügüne kalmaya gelmis. Baktin daha geliyor görüsmek zorunda kaliyorsunuz sende ona göre tavrini koy ama esini karistirma.
Kavga gurultu cikarmadim esimin annesi oldugu icin ses cikarmiyorm zaten baska biri olsa kapidan iceri bile sokmam ama byle hicbisey yokmus gibide devam etmek bana gore degil kendi saygimi yitiriyorumInsan bazen öyle seyler yasiyorki degil bir bardak süt vermeyi yüzünü bile görmek istemiyor. Bu konuda konu sahibini anliyorum. Yinede evine gelmis bir günlügüne seslenmeyip o günün gecmesini beklemeli sonucta esinin annesi ve esi kendisine hak vermis.
Kav
Kavga gurultu cikarmadim esimin annesi oldugu icin ses cikarmiyorm zaten baska biri olsa kapidan iceri bile sokmam ama byle hicbisey yokmus gibide devam etmek bana gore degil kendi saygimi yitiriyorum
Bende anlamiyorum ki ben o kadar lafi soyledigim ustune yurudugum insanin evine gitcem bide getirdiklerini arsiz arsiz yicem Allahim sana geliyom bu nasil bi gurursuzluk ben anlamis degilim zamaninda kendi kaynanasininda evini falan taslamis kadina neler yapmis Allah bunlarin utanma duygusunu almis sanirimTabii ki hic bir sey olmamis gibi yapamazsin. Ne diye geliyor ki daha size bu kadin? Bir türlü kafam basmiyor böyle kaynanalara. Hem gecinmez gelinle hemde daha yüzsüz yüzsüz gelir.
COk sukur ki gitti simdi tek duam insallah bi daha gelmez cunku arsiz o kadar olaydan sonra bile geldi oturduayyy bende sinir olurum buna hem kendi sorar hem sen kalk getir der ,
o tepsiyi kafasına vursaydın kocanın ,
neyse neyse sabırlı ol bir gun kalmış
Hayir canim kalktim goturdum zaten benim derdim bi bardak sut degil ki ben zamaninda meyve tabaklati hszirlayip gotururdum ama iyilikten anlayan insanlar degiller bana yapmadigi kalmadi bnde artik bi bardak su bile vermek istemiyorum onun bu rahat tavirlarindan rahatsizimEvine gelmis insana sana yok süt dememen gerekir bence,zaten taşıncakmis gereksiz yere esinle aranızı bozma.
Hayir canim kalktim goturdum zaten benim derdim bi bardak sut degil ki ben zamaninda meyve tabaklati hszirlayip gotururdum ama iyilikten anlayan insanlar degiller bana yapmadigi kalmadi bnde artik bi bardak su bile vermek istemiyorum onun bu rahat tavirlarindan rahatsizim
Kotu biri hic olmadim cok sukur ama artik onlara karsida iyi olmak istemiyorum yani notr oldum tepkisizm artik ama yinede bi saygisizlik yapmadim kotu davranmadm evime ndden geldin demedimIyilik bilinsin diye yapilmaz zaten,insan kendini iyi hisseder iyilik yaptiginda simdi içindeki öfken gececekse kötü biri ol (yada sana gore k.v nin hakettigi gibi davran)ama onunda sana baska getirileri olacaktır o yuzden mesafeni ve saygini koru huzurunu bozmamak amaciyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?