sizce bu konuyu esime acmaliyim bi akil verin bu kv beni sinir hastasi etti resmen yoksa ben mi abar

+1

kendini aptal yerine koyma, boşver, düşünme geçmişte olanalrı, gidecek nasılsa eşinle aranı bozma.

Vallahi senin kocan ayniii bnm koca herseyi bliyor ama yalakaligi eksk etmiyor cok gucune gdyor insanin
Ewt aynen oyle ya hani acikcasi ailesiyle kotu olmasini istemem nede olsa annesi atamaz hayatindan cikaramaz ama daha niye eve getiriyosun o kadar yasanandan sonra kendisine dun gece soyledm acik acik ayni seyleri benim ailem sana yapmis olsaydi ben bu sekilde bi araya getirmezdm send3n cok ben gerilirdim dedim

Bence susma ki zaten aleni bi durum var bence. Eşin fark ediyordur zaten sonuçta ayrı yemek pişiyor başka tabak kullanılıyor. Bence söyle konuş yani annesinden önce konuşki rahatlıkla dolduramasın oğlunu

Aynen canm diyorumki bnm anam sana bunlari yapacak onu red ederim anamda olsa bnm huzurumu bozmaya hakki yok kii benm annem açligindan olse gelip kapimi calmaz huzurum bozlmasn dye 1 senedr evime gelmiyor onun yuzsuz anasida gelirim benm cocugmun evi istedgm zman grer ckarm b....k kahyasi olamazsn sen dyordu birde utanmadan kac defa evmin anahtarini istedi esime dedm hele bir ver bosarm seni dedm ben cocugumu ankaraya tedavye gturuyorm gder gtmez evimi karistryor yiyeceklerimi aliyor sen nasil musaade ediyorsn dyordm kavga ckariyordu oda grdu anasini ama is isten gecti

Bizimkid3 gordu anasinin nasil bi insan oldugunu ama hala g.. lernden ayrilmiyo valla benim anam olsa gelmeyi kalmayi birak bi daha aramaz bile bunlarda nasil bi yuz var ben anlamadm gittj ogullari var diye sanki biz onlarin kolesiyiz onu ben dogurdum diyo sen dogurduysan hergun benim koynuma giriyo dedm yeter etti artik

Cok ozur dleyerek syluyorum s....ini yerken yiyosun onu ben dogurdm cok dedm bndan hayir ckmaz diye cek cezani boşa şunu dyor yanmda ne olacak cnm hakkimizi helal etcek halmz yok onca yapilanlardan snra en azndan seninki gelip merdvenlerde bagirabagira hakaret kfur edemiyor cope gtmeye korkar oldm karsilaşrm dye gencligim eyvahhhh

Valla o kadarda dese sac bas girerim herlde ben o kadar da sabirli degilim o bnce bi guzel sopa istiyo

Sizin kayinvalideniz ne biçim konuşuyor öyle Eşiniz sizinle bu sekilde konuşmasına bir şey demiyor mu?

sustukca daha coook sinir olursun. onlar seni kirmamak icin susuyormu ? sende susma . her ikisinede gerektigi yerde ver cevaplarini .

Valla o kadarda dese sac bas girerim herlde ben o kadar da sabirli degilim o bnce bi guzel sopa istiyo
Inan elimi kaldiramiyorm dyorm şunun agzni kiriyim ama bsey tutuyo beni hem doversrm hemen polise sikayet eder zaten dovmesemde onu bunu kandriyormus bogazimi yirtti dvdu beni diye

Inan elimi kaldiramiyorm dyorm şunun agzni kiriyim ama bsey tutuyo beni hem doversrm hemen polise sikayet eder zaten dovmesemde onu bunu kandriyormus bogazimi yirtti dvdu beni diye
Siz en iyisi o evden tasinin hani boyle hayat gecmez ben bi gun bile gormeye sabredemiyorum Allah yardim etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…