- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi elifduru2101
-
+1Kadın taşınıcak zaten bence biraz daha sessiz kalın abartıyorsunuz gibime geldi
ne olursa olsun o eşinizin annesi belki kadın yaptıklarından dolayı pişman siz yine iyi davranın bir kaç gun daha
Ha baktınız aynı telden çalmaya devam ediyor değil eşinizle aranız açılsın isterse eşiniz sizi boşasın bu yüzden ! anlattığını gibi hayat geçmez.
Allah korusun yine üstünüze yürüse bebeğinize bişey olsa bu kez eşiniz size kızıcak niye söylemedin diye. Bir kaç gün için de davranışlarını gözetleyin ona göre karar verin. Ama süt olayında haksızsın vermek istemiyorsan açık açık söyle :|
Kizlar daha onceden kv olan durumu yazmistm okumayanlar icin bi tekrar geciyim kv bizim yasadigimz sehire tasinmak icin geldi ev tutup tasinana kadar bizde kalacakti ama bi suru problem yasadik bana yapmadigini birakmadi hamileyim ustume bile yurudu sonta tartismalardan anra bi kac gun daha bizim evde kaldi benim yaptigm yemekleri falan yemiyodu kendi ayri pisiriyodu kendi tabaklarini falan cikariyodu neyse simdi evi tutuldu tekrar geldi evi tasindi ama bu gece bizde kalmasi gerekiyomua yani bazi durumlardan dolayi bende bisey demedim geldi zaten konusmuyoruz ama bugun yaptigim yemekten yedi cayini icti rahaat rahat neyse ben esimle aram bozulmasin diye sustm ama esimin davranislari beni sinir etmeye basladi oturuyoruz kizim sut istedi neyse hemen esim atildi anne sut icermisin diye o da yok demedi bana soyledi isit getirdw icelim diye ya ben o kadina bi bardak su bile vermek istemiyorum neyse kalktm getirdim ama icim icimi yiyo o kadar yaptiklarindan sonra sizc3 ben mi abartiyorum yoksa bu durumu esimle konusmaliyim konusursam ne soyleyim nasil anlatiyim bu rahatsizligimi cunku esimlede aram bozulsun istemiyorum
Vallahi senin kocan ayniii bnm koca herseyi bliyor ama yalakaligi eksk etmiyor cok gucune gdyor insaninEsim biz bunlari yasarken zaten yanimizdaydi canim herseye bizaat sahit oldu o en basindan beri benim hakli oldugumu biliyor
Ewt aynen oyle ya hani acikcasi ailesiyle kotu olmasini istemem nede olsa annesi atamaz hayatindan cikaramaz ama daha niye eve getiriyosun o kadar yasanandan sonra kendisine dun gece soyledm acik acik ayni seyleri benim ailem sana yapmis olsaydi ben bu sekilde bi araya getirmezdm send3n cok ben gerilirdim dedimVallahi senin kocan ayniii bnm koca herseyi bliyor ama yalakaligi eksk etmiyor cok gucune gdyor insanin
Hizmet etmekten gocunmam Rabbim saglik verdikten sonra hosuma gider hatta ilk bebegimde sancim var doguma gitcm o sanciyla bile esime kahvalti hazirlamis insanim ama bu insanlara yapmak zoruma gidiyoHamile kadindan hizmet bekliyor bir de...
Aynen canm diyorumki bnm anam sana bunlari yapacak onu red ederim anamda olsa bnm huzurumu bozmaya hakki yok kii benm annem açligindan olse gelip kapimi calmaz huzurum bozlmasn dye 1 senedr evime gelmiyor onun yuzsuz anasida gelirim benm cocugmun evi istedgm zman grer ckarm b....k kahyasi olamazsn sen dyordu birde utanmadan kac defa evmin anahtarini istedi esime dedm hele bir ver bosarm seni dedm ben cocugumu ankaraya tedavye gturuyorm gder gtmez evimi karistryor yiyeceklerimi aliyor sen nasil musaade ediyorsn dyordm kavga ckariyordu oda grdu anasini ama is isten gectiEwt aynen oyle ya hani acikcasi ailesiyle kotu olmasini istemem nede olsa annesi atamaz hayatindan cikaramaz ama daha niye eve getiriyosun o kadar yasanandan sonra kendisine dun gece soyledm acik acik ayni seyleri benim ailem sana yapmis olsaydi ben bu sekilde bi araya getirmezdm send3n cok ben gerilirdim dedim
Valla o kadarda dese sac bas girerim herlde ben o kadar da sabirli degilim o bnce bi guzel sopa istiyoCok ozur dleyerek syluyorum s....ini yerken yiyosun onu ben dogurdm cok dedm bndan hayir ckmaz diye cek cezani boşa şunu dyor yanmda ne olacak cnm hakkimizi helal etcek halmz yok onca yapilanlardan snra en azndan seninki gelip merdvenlerde bagirabagira hakaret kfur edemiyor cope gtmeye korkar oldm karsilaşrm dye gencligim eyvahhhh
Cok ozur dleyerek syluyorum s....ini yerken yiyosun onu ben dogurdm cok dedm bndan hayir ckmaz diye cek cezani boşa şunu dyor yanmda ne olacak cnm hakkimizi helal etcek halmz yok onca yapilanlardan snra en azndan seninki gelip merdvenlerde bagirabagira hakaret kfur edemiyor cope gtmeye korkar oldm karsilaşrm dye gencligim eyvahhhh
Inan elimi kaldiramiyorm dyorm şunun agzni kiriyim ama bsey tutuyo beni hem doversrm hemen polise sikayet eder zaten dovmesemde onu bunu kandriyormus bogazimi yirtti dvdu beni diyeValla o kadarda dese sac bas girerim herlde ben o kadar da sabirli degilim o bnce bi guzel sopa istiyo
Eşimde korkuyo anasindan ben kadar yurek yok ondaSizin kayinvalideniz ne biçim konuşuyor öyleEşiniz sizinle bu sekilde konuşmasına bir şey demiyor mu?
Siz en iyisi o evden tasinin hani boyle hayat gecmez ben bi gun bile gormeye sabredemiyorum Allah yardim etsin sanaInan elimi kaldiramiyorm dyorm şunun agzni kiriyim ama bsey tutuyo beni hem doversrm hemen polise sikayet eder zaten dovmesemde onu bunu kandriyormus bogazimi yirtti dvdu beni diye
neyinden korkuyo iyide bu kadin daha fazla ne yapabilirki sizeEşimde korkuyo anasindan ben kadar yurek yok onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?