- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 33
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Zaten sirf Allah rizasi icin ses cikarmiyorum ama kendimide aptal yerine konmus gibi hissetmekten alikoyamiyorum zaten cok problemli bi kadin esimede uzuluyorum ama hep susarak kendi icime atiuorumOnceki durumunuda okumustum nede olsa eşinin annesi evet kotu lanet bir kadn ama o kadarcik laf batmasn bosver bir gece sık disini esinin hatrina allah rizasi icinn yap
Annesi ordayken bişey deme eşin sana ters bişey söylerse Kv iyice havalara girer ve seni ezer ama Kv gittikten sonra eşine deki aramızda olanları biliyorsun bi daha anneme şunu getir bunu getir deme çok istiyorsan kalk kendin getir bana söylersen cevabını kötü alırsın de ....Kizlar daha onceden kv olan durumu yazmistm okumayanlar icin bi tekrar geciyim kv bizim yasadigimz sehire tasinmak icin geldi ev tutup tasinana kadar bizde kalacakti ama bi suru problem yasadik bana yapmadigini birakmadi hamileyim ustume bile yurudu sonta tartismalardan anra bi kac gun daha bizim evde kaldi benim yaptigm yemekleri falan yemiyodu kendi ayri pisiriyodu kendi tabaklarini falan cikariyodu neyse simdi evi tutuldu tekrar geldi evi tasindi ama bu gece bizde kalmasi gerekiyomua yani bazi durumlardan dolayi bende bisey demedim geldi zaten konusmuyoruz ama bugun yaptigim yemekten yedi cayini icti rahaat rahat neyse ben esimle aram bozulmasin diye sustm ama esimin davranislari beni sinir etmeye basladi oturuyoruz kizim sut istedi neyse hemen esim atildi anne sut icermisin diye o da yok demedi bana soyledi isit getirdw icelim diye ya ben o kadina bi bardak su bile vermek istemiyorum neyse kalktm getirdim ama icim icimi yiyo o kadar yaptiklarindan sonra sizc3 ben mi abartiyorum yoksa bu durumu esimle konusmaliyim konusursam ne soyleyim nasil anlatiyim bu rahatsizligimi cunku esimlede aram bozulsun istemiyorum
Esine durumu tabikide anlat canm seni en iyi ben anlarm esin iyi biriyse salla gtsn ben nelerr cektm neler esim annesi icin dovdude aileme hakarette etti ama benim sinirlerimi patlatana kadar sabrettm sustm taaaaki o....pu sen kaynpderini eve para icin aliyosn dyene kadar bi geceden bsey olmaz sen kazzanirsn o utanirZaten sirf Allah rizasi icin ses cikarmiyorum ama kendimide aptal yerine konmus gibi hissetmekten alikoyamiyorum zaten cok problemli bi kadin esimede uzuluyorum ama hep susarak kendi icime atiuorum
Esim uzulmesin annesinin yaninda rencide olmasin diye kalktim verdim sonra esimi doldurur bak seni dinlemiyo bi bardak sutu bile vermiyo diye ama esime soylemek istiyodum ben annene hizmet etmek ayni masada yemek yemek istemiyorum diye ama bunu nasil soyluycem onu bilmiyorum ya kadindaki rahatliga ben sinir oluyorum o kadar yapti etti ama hala arsiz arsiz oturuyoKadın taşınıcak zaten bence biraz daha sessiz kalın abartıyorsunuz gibime geldi
ne olursa olsun o eşinizin annesi belki kadın yaptıklarından dolayı pişman siz yine iyi davranın bir kaç gun daha
Ha baktınız aynı telden çalmaya devam ediyor değil eşinizle aranız açılsın isterse eşiniz sizi boşasın bu yüzden ! anlattığını gibi hayat geçmez.
Allah korusun yine üstünüze yürüse bebeğinize bişey olsa bu kez eşiniz size kızıcak niye söylemedin diye. Bir kaç gün için de davranışlarını gözetleyin ona göre karar verin. Ama süt olayında haksızsın vermek istemiyorsan açık açık söyle :|
Esim iyi bi insan hatta o benle kavga ederken hep benim yanimda oldu ogluna bile ne beddualar etti esim bosver dedi hani aramizi bozmadik ama boyle oluncada zoruma gidiyoEsine durumu tabikide anlat canm seni en iyi ben anlarm esin iyi biriyse salla gtsn ben nelerr cektm neler esim annesi icin dovdude aileme hakarette etti ama benim sinirlerimi patlatana kadar sabrettm sustm taaaaki o....pu sen kaynpderini eve para icin aliyosn dyene kadar bi geceden bsey olmaz sen kazzanirsn o utanir
Öyle bir çok insan var. Şimdi kv ayrı eve taşınıyor ne düşünüyorsun eğer tekrar size sık sık gelicek beraber. Yer. İçerseniz o zaman eşine düşündüklerini söyle ama ne tepki vereceğinide önceden kestirmeye çalış !Esim uzulmesin annesinin yaninda rencide olmasin diye kalktim verdim sonra esimi doldurur bak seni dinlemiyo bi bardak sutu bile vermiyo diye ama esime soylemek istiyodum ben annene hizmet etmek ayni masada yemek yemek istemiyorum diye ama bunu nasil soyluycem onu bilmiyorum ya kadindaki rahatliga ben sinir oluyorum o kadar yapti etti ama hala arsiz arsiz oturuyo
Esin varken iyi davran. Esin yokken yuzune bile bakma anlasinKizlar daha onceden kv olan durumu yazmistm okumayanlar icin bi tekrar geciyim kv bizim yasadigimz sehire tasinmak icin geldi ev tutup tasinana kadar bizde kalacakti ama bi suru problem yasadik bana yapmadigini birakmadi hamileyim ustume bile yurudu sonta tartismalardan anra bi kac gun daha bizim evde kaldi benim yaptigm yemekleri falan yemiyodu kendi ayri pisiriyodu kendi tabaklarini falan cikariyodu neyse simdi evi tutuldu tekrar geldi evi tasindi ama bu gece bizde kalmasi gerekiyomua yani bazi durumlardan dolayi bende bisey demedim geldi zaten konusmuyoruz ama bugun yaptigim yemekten yedi cayini icti rahaat rahat neyse ben esimle aram bozulmasin diye sustm ama esimin davranislari beni sinir etmeye basladi oturuyoruz kizim sut istedi neyse hemen esim atildi anne sut icermisin diye o da yok demedi bana soyledi isit getirdw icelim diye ya ben o kadina bi bardak su bile vermek istemiyorum neyse kalktm getirdim ama icim icimi yiyo o kadar yaptiklarindan sonra sizc3 ben mi abartiyorum yoksa bu durumu esimle konusmaliyim konusursam ne soyleyim nasil anlatiyim bu rahatsizligimi cunku esimlede aram bozulsun istemiyorum
Iste ayni biz gibi olmussunuz sizde ama senin uzerine yurudgnu fln anlat mtlaka esine hergun geliyor agir hakaret kufur merdvnlerde bagryor esimn hatrina susuyorm arada kaliyor erkeklerEsim iyi bi insan hatta o benle kavga ederken hep benim yanimda oldu ogluna bile ne beddualar etti esim bosver dedi hani aramizi bozmadik ama boyle oluncada zoruma gidiyo
Senin kaynanada ayni bnmki gbi yuzsuz canm yuzune tukursen yrabbi sükür derler !Esim iyi bi insan hatta o benle kavga ederken hep benim yanimda oldu ogluna bile ne beddualar etti esim bosver dedi hani aramizi bozmadik ama boyle oluncada zoruma gidiyo
bakmiyorum canim konustum simdi esimle ben annene hizmet etmek istemiyrm bana yaptiklarini unutmadim falan diye tamam dedi esimde cok uzatmadik yani ben anlattim duzgun bi dille durumuEsin varken iyi davran. Esin yokken yuzune bile bakma anlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?