sizce bu mesaj nasıl olmalı...

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
aylardır görmediğim mesaj atmak istediğim bir arakadaşım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kelebek epeydir yoktun hoşgeldin. bu arkadaş tahmin ettiğim kişi mi

selam cnm hoşbulduk. evet canım tahmin ettiğin kişi. merak ediyorum kpss yi falan naptı diye. bizim sınıftan bir kaç kişi yerleşmiş biryerlere acaba o naptı.

Kelebeeek seni merak etmediğinden eminsen mesaj atma bence. Yine de atmak istiyorsan çok önemsemiyormuş gibi halini hatrını sorabilirsin, ne zamandır haberleşemedik filan diyebilirsin

Kelebeeek seni merak etmediğinden eminsen mesaj atma bence. Yine de atmak istiyorsan çok önemsemiyormuş gibi halini hatrını sorabilirsin, ne zamandır haberleşemedik filan diyebilirsin
dayanamadım attım mesaj kpss olmamış. onun bana karşı davranışlarıda aynı hamam aynı tas kırıcı değil gayet nazik davrandı ama; sohbetide uzatmak istemedi her zaman ki gibi. :)

dayanamadım attım mesaj kpss olmamış. onun bana karşı davranışlarıda aynı hamam aynı tas kırıcı değil gayet nazik davrandı ama; sohbetide uzatmak istemedi her zaman ki gibi. :)

o zaman boşver canım.. kendi kendine gelin güvey olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…