Sizce bu ne demek oluyor?:(

S_Tuuba_T

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
79
0
0
İstanbul
Merhabalar herkese
benim de bir derdim var, lütfen yardımcı olun lütfen! erkek arkadaşımla ciddi bir ilişkimiz vardı, 1 yıla yakındır birlikteyiz. ama sevgili olarak daha Evlenmeyi planlıyorduk bu akşam bazı şeyler oldu ve bu benim kafamı çok kurcaladı, uykum kaçtı sizlere sormak, danışmak istedim( bugün kuzenleriyle görüşmeye gitmişti, akşam eve geldiğinde facede ilişki durumunu değiştirmiş. bana eve gelmeden önce yarın erken kalkacaksın erken uyu demişti mesajla. ama benim uykum gelmedi ve onu bekledim.nette beklerken facede ilişki durumunu değiştirdiğini gördüm.ben hemen msj atıp sordum, bana "bir kere ilişkisi yok yazayım bakalım gelen yorumları gör" demişti. sonra tekrar dzelteceğim demişiti. acaba o yüzden mi öyle yaptı diye aradım, açtı telefonu ve öyle yapacağını söyledi, bana yüzyüze geldiğimizde sürprizi olduğunu söyledi ondan sonra düzelteceğini söyledi. Ama benim içime kurt düştü işte bir kere.. daha bu akşam güzel güzel msjlar atan adam neden böyle yapardı? düşün düşün çıkamadım işin içinden. saatler geçmek bilmiyor,yarın ilk işim arayıp sormak olacak. Sizce neden böyle bişi yapmış olabilir, bana yüzyüze söyleyecekleri ne olabilir? 1 saat önce tekrar msj atıp sordum, bilmediğim bişi mi var? yüzyüze geldiğimizde bana söylemek istediğin ne diye sorudm ama cevap gelmedi( birbirimize söz vermiştik kızlar, birbirimizi hiç bırakmıycaktık şimdi ne bu ben mi çok kötümserim acaba? lütfen Allah rızası için fikirlerinizi beyan ederseniz çok sevinirim..

aferin canım sen böyle en ufak bişeyde panik ol ara sor sürekli beni bırakacakmı korkunu hissettir erkek arkadaşına sonrada niye bana değer vermiyor niye umursamıyor diye ayrı bir konu açarsın artık

Ya erkekler bazen böyle espri yapacam diye saçmalar işte. Face den ilişki durumunu 1 günlüğüne değiştirenler çok oluyor maksat yorum falan yazılsın ona...

çok ilginç canım ya bekle bakalım belki de kötü bi niyeti yoktur.kuzenleri nasıl onlardan etkilenmiş olabilir mi bişey konuştularsa birlikte

Yani şimdi bu ufak birşey mi? genelde böyle değilim ama bu konu gerçekten çok gerdi beni,elimde değil(

aferin canım sen böyle en ufak bişeyde panik ol ara sor sürekli beni bırakacakmı korkunu hissettir erkek arkadaşına sonrada niye bana değer vermiyor niye umursamıyor diye ayrı bir konu açarsın artık

yaşlar kaç canım

bence erkek arkadaşının seni böyle merakta bırakması tabiri caizse gıcıklık etmesi çok çocukça

Evet, o da öyle söylemişti, bu insanalr ne kadar meraklı başkalarının ilişki durumlarına. bir de yok yazayım bak gör sessizce izle yorumları demişti. Bu akşam da, bekle dedi bana sadece.. sürpriz yapacakmış, ayrılık sürprizi mi acaba offf
Ya erkekler bazen böyle espri yapacam diye saçmalar işte. Face den ilişki durumunu 1 günlüğüne değiştirenler çok oluyor maksat yorum falan yazılsın ona...

bnce sürpriz ayrılık değil.o kadar da pişkin değildir heralde yani inşallah:44:

Yani şimdi bu ufak birşey mi? genelde böyle değilim ama bu konu gerçekten çok gerdi beni,elimde değil(

elimde değil diye bişey yok.ilerde üzülmek istemiyosan ilişki durumunu değiştirdi 2 saat oldu aramadı kuzenleriyle buluştu nolduysa orda artık şunu yaptı diyip diyip erkek arkadaşını sürekli aramaktan sormaktan vazgeç.korksan bile ayrılmaktan belli etme.o korksun hem sen değil.karşıdakinden aşağı bir tarafınmı varki o yatıp uyumuş sen burda korkma canım birini bulmamıştır yada seni terketmemiştir denmesini bekliyosun.

Keske israr etmeseydin,ondan bekleseydin aciklamayi.Arkadasimizin dedigi hemen panik olmus imaji vermissin ya beni birakirsa diye.Neyse,bi yandan seni de anliyorum sasirmissindir dogal olarak bi anda.Neyse sen arama onu yarin falan,birak o seni arasin istedigi zaman yapsin aciklamasini,bakalim neymis.Hemen bozma moralini sen,guzelce uyu,dusunme cok.Yarin ola hayrola =)

Tamam da bunun altından şaka da çıksa ne alaka? Şaka diyor ama birilerinin ağzını mı arıyor ilişki durumunu değiştirerek? Şaka dediğin gülünür ama sen üzülüyorsun şu anda. Bence bu kadar üstüne düşme canım fazla havaya girmesin. Nasıl olsa insanlar kendilerini bir şekilde belli ediyorlar. İlişkinizin ciddi olduğunu belirt sadece eğlencesine yaptıysa bile tekrarlamasın..

işin içinde bi şey var bence, böyle saçma şey mi olur ya. başka bir kıza bir şey mi ispat etmeye çalışıyo acaba, ayrıldık biz gibisinden. bilmiyorum ben kızardım böyle bir duruma. saçma

çok gereksiz bir hareket olmuş. ki 30 yaşında dahada gereksiz olmuş. ama ayrılmak isteseydi bence sana bunu normal yollardan söylerdi. merak ettim bakalım ne söylicek

Ya erkek arkadaşına söyle bi git işine bee, saçma sapanda kendini avutmasın...

Erkek arkadaşın ve erkek arkadaşın gibiler sürekli ilişki durumunu değiştirerek ortamı yoklamak istiyolar. Yani anlayacağın o kadar ilişki durumları çok değişiyo ki ne yazacağını şaşırıyosun millete. Zaten arkadaşın yorum istemiyorsa ilişki durumunu profilinden kaldırsın . Ne diye tutuyo orda sanki .

En gıcık olduğum erkek tipine aşıksın allah sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…