Tamam da bunun altından şaka da çıksa ne alaka? Şaka diyor ama birilerinin ağzını mı arıyor ilişki durumunu değiştirerek? Şaka dediğin gülünür ama sen üzülüyorsun şu anda. Bence bu kadar üstüne düşme canım fazla havaya girmesin. Nasıl olsa insanlar kendilerini bir şekilde belli ediyorlar. İlişkinizin ciddi olduğunu belirt sadece eğlencesine yaptıysa bile tekrarlamasın..
elimde değil diye bişey yok.ilerde üzülmek istemiyosan ilişki durumunu değiştirdi 2 saat oldu aramadı kuzenleriyle buluştu nolduysa orda artık şunu yaptı diyip diyip erkek arkadaşını sürekli aramaktan sormaktan vazgeç.korksan bile ayrılmaktan belli etme.o korksun hem sen değil.karşıdakinden aşağı bir tarafınmı varki o yatıp uyumuş sen burda korkma canım birini bulmamıştır yada seni terketmemiştir denmesini bekliyosun.
Keske israr etmeseydin,ondan bekleseydin aciklamayi.Arkadasimizin dedigi hemen panik olmus imaji vermissin ya beni birakirsa diye.Neyse,bi yandan seni de anliyorum sasirmissindir dogal olarak bi anda.Neyse sen arama onu yarin falan,birak o seni arasin istedigi zaman yapsin aciklamasini,bakalim neymis.Hemen bozma moralini sen,guzelce uyu,dusunme cok.Yarin ola hayrola =)
ya canım kusura bakmada böyle şeyleri ergenler yapıyo ya, bak ne yorumlar gelcek falan...
sanırım 30 yaşında koskoca adam ayrılcak olsa bunu adam gibi söylerdi
bu nasıl şaka ya.birinden bi yorum bi tepki bekliyor olabilir mi acaba.eski sevgililerinden veya o tip birileri eklimi faceinde?
Tamam da bunun altından şaka da çıksa ne alaka? Şaka diyor ama birilerinin ağzını mı arıyor ilişki durumunu değiştirerek? Şaka dediğin gülünür ama sen üzülüyorsun şu anda. Bence bu kadar üstüne düşme canım fazla havaya girmesin. Nasıl olsa insanlar kendilerini bir şekilde belli ediyorlar. İlişkinizin ciddi olduğunu belirt sadece eğlencesine yaptıysa bile tekrarlamasın..
işin içinde bi şey var bence, böyle saçma şey mi olur ya. başka bir kıza bir şey mi ispat etmeye çalışıyo acaba, ayrıldık biz gibisinden. bilmiyorum ben kızardım böyle bir duruma. saçma
30 yaşında mı?? İnan okuyunca çok genç tahmin etmiştim çok çocukça geldi.
gel buradaki bayanlara sor adama ne sorup sorup korkunu belli ediyosun canım yaaaa
şu adamları şimartmayın diyorum offf ki offf yaniii:97:
çok gereksiz bir hareket olmuş. ki 30 yaşında dahada gereksiz olmuş. ama ayrılmak isteseydi bence sana bunu normal yollardan söylerdi. merak ettim bakalım ne söylicek
Ya erkek arkadaşına söyle bi git işine bee, saçma sapanda kendini avutmasın...
Erkek arkadaşın ve erkek arkadaşın gibiler sürekli ilişki durumunu değiştirerek ortamı yoklamak istiyolar. Yani anlayacağın o kadar ilişki durumları çok değişiyo ki ne yazacağını şaşırıyosun millete. Zaten arkadaşın yorum istemiyorsa ilişki durumunu profilinden kaldırsın . Ne diye tutuyo orda sanki .
En gıcık olduğum erkek tipine aşıksın allah sabır versin...
bu nasıl şaka ya.birinden bi yorum bi tepki bekliyor olabilir mi acaba.eski sevgililerinden veya o tip birileri eklimi faceinde?
Eski sevgilisi tarafından aldatılmış, listesinde ekli değil. onu hayatıdnan silmiş, bu yüzden kızlardan nefret etmiş ama beni tanıyınca 5 parmağın da birbirinden farklı olduğunu anlamış, bana bunları kendisi söyledi, çok mutlu olduğunu söylüyordu devamlı..
İşi gücü bırakıp ilişki durumunu değiştirmek nerden aklına gelmiş di mi böyle eğlence mi olur?
valla yarın evlenme teklif etmezse bas fırçayı, sende değiştir ilişki durumunu
demekki neymiş yaş boş işlerle uğraşmaya engel değilmiş.
Nasıl haddini bildirebilirim peki?bundan sonra öyle yaparım, belki hiç yapmama bile gerek kalmaz ayrılırsak
yarın bu yaptığının altından mantıklı yada kabul edilebilir bir gerekçe ortaya çıkmazsa bu koca bebeğe haddini bildir canım.bidahada panik olma.panik ilişkiyi zedeler.umursamaz davran ne yaparsa yapsın.kendini bişey sanmasın
Bari kandırmaya çalışıyor daha mantıklı ,ikna edici bir şey deseydii .'yorumlar gelecek' yoruma meraklıysa önce seen bi yorum yaz bence altına . Ne sprzi ,hikaye gibi geldi bana.Ay çok garip.
Süprizden ne çıkacak ona bakmalı .
Hayırlısı hakkında..
Eğer işin içinde bişi olmasa ben böyle hissetmezdim hislerim kuvvetlidir biliyorum, hep hüsran oluyor sonuç bu gibi durumlardaama emin de olamıyordum, o yüzden fikir edinmek istedim. Ama aklın yolu birmiş (
bu cümlenden anlıyorumki daha öncede aynı hatayı yapmışsın.sende kaybetme korkusu var.bunu atmazsan üstünden hep başına gelir.bunu unutma.30 yaşında kazık kadar adam afedersin erkek arkadaşın ama böyle ayrılıyosa bırak ya anaokulundan tekrar başlasın hayata belliki bişey alamamış
yarin belkide sana evlenme teklif edecektir süprizi odur,sonrada iliski durumuzu evli diye degistirir:)
sen bu adamı daha bi objektif değerlendir canım, çok kaptırmış gördüm seni, içine kurt düşürmek gibi olmasında
Evet, yazık değil mi başkalarının duygularıyla oynamaya, kendini ne sanıyor? ben de onu alçakgönüllü sanırdım oysa ki ruhsuzun ta kendisiymiş
bence ayriik değil eğerki ayriliksa çok ama çok saçma bi yöntem sürprz fln dio bide ayriliği bi srpriz yerine koyuosa bu dalga geçmek anlamindandirr ki ama bence o değilde yine de her türlü saçma bişey ama evlilik teklifide olabilir yarin bana bu mantkli geldi yukaridaki yorumlardan birindede biri dmişti
bunlar taktik bence :) ufak şeyler :) sen canını skma talım :)
yarın ayrılık falan olmayacak.en ruhsuz adam bile böyle ayrılmaz.
ama gerekçesi evlenmek değilse böyle mantıksız çocukça şeyleri özelliklede ilişkiniz sözkonusuysa yapmamasını söyle.ağırlığını koy.erkekler çocuk gördüğün gibi.her yaşta eğitime ve disipline muhtaçlar.gözünde büyütülecek insanlar değiller yani
sakın ayrılırsak ben naparım gibi fikirleride at kafandan o naparsa sensiz sende en alasını yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?