Sizce bu ne demek oluyor?:(

bu nasıl şaka ya.birinden bi yorum bi tepki bekliyor olabilir mi acaba.eski sevgililerinden veya o tip birileri eklimi faceinde?

Haklısınız, ama böyle birşeyş hiiiç beklemiyordum bir anda şaşırdım.. Düşünemedim kontolümü kaybettim resmen. Yoksa normalde böyle yapmam mesela bugün hep o aradı msj attyı bana. ben kuzenleriyle buluştu diye rahatsız temek istememiştim..

Ama bana söylemeden yapmasına anlam veremedim, hem öncesinde bana msj atıyor erken yat, sabah erken kalkacaksın güzelce kahvaltını yap vs... yarın bir olsa keşke, off saat durdu sanki.. bana noldu böyle kendime inanamıyorum

Bence de, normal bir insan olsa söylerdi msjla falan da olsa.. veya msjda aşkım,canım diye de hitap etmezdi öyle değil mi?
ya canım kusura bakmada böyle şeyleri ergenler yapıyo ya, bak ne yorumlar gelcek falan...

sanırım 30 yaşında koskoca adam ayrılcak olsa bunu adam gibi söylerdi

valla yarın evlenme teklif etmezse bas fırçayı, sende değiştir ilişki durumunu

demekki neymiş yaş boş işlerle uğraşmaya engel değilmiş.

yarın bu yaptığının altından mantıklı yada kabul edilebilir bir gerekçe ortaya çıkmazsa bu koca bebeğe haddini bildir canım.bidahada panik olma.panik ilişkiyi zedeler.umursamaz davran ne yaparsa yapsın.kendini bişey sanmasın

Tamam canım, yarın hiç aramıycam msj da atmıycam, akşama yüzyüze görüşmeye çağıracağım sadece. Ne olacaksa olsun artık..

Eğer işin içinde bişi olmasa ben böyle hissetmezdim hislerim kuvvetlidir biliyorum, hep hüsran oluyor sonuç bu gibi durumlarda ama emin de olamıyordum, o yüzden fikir edinmek istedim. Ama aklın yolu birmiş(
işin içinde bi şey var bence, böyle saçma şey mi olur ya. başka bir kıza bir şey mi ispat etmeye çalışıyo acaba, ayrıldık biz gibisinden. bilmiyorum ben kızardım böyle bir duruma. saçma

Evet, 30 yaşında.. ama yaşının ve kalıbının adamı değilmiş galiba, hayal kırıklığına uğradım sanırım(
30 yaşında mı?? İnan okuyunca çok genç tahmin etmiştim çok çocukça geldi.

Aynen katılıyorum, ilk defa birine böyle güvenmiştim,hata yapmışım( demek ki bunların en iyisi bile böyle...
gel buradaki bayanlara sor adama ne sorup sorup korkunu belli ediyosun canım yaaaa
şu adamları şimartmayın diyorum offf ki offf yaniii:97:

Acaba acilen U dönüşü mü yaptı ayrılmak için? bu aklıma geldi..

çok gereksiz bir hareket olmuş. ki 30 yaşında dahada gereksiz olmuş. ama ayrılmak isteseydi bence sana bunu normal yollardan söylerdi. merak ettim bakalım ne söylicek

Daha öncesinde hiç değişmiyordu, bana söyledikten sonra değiştirdi ama umarım bu bahsettiğiniz erkek tiplerinden değildir!

Bari kandırmaya çalışıyor daha mantıklı ,ikna edici bir şey deseydii .'yorumlar gelecek' yoruma meraklıysa önce seen bi yorum yaz bence altına . Ne sprzi ,hikaye gibi geldi bana.Ay çok garip.
Süprizden ne çıkacak ona bakmalı .
Hayırlısı hakkında..

Eski sevgilisi tarafından aldatılmış, listesinde ekli değil. onu hayatıdnan silmiş, bu yüzden kızlardan nefret etmiş ama beni tanıyınca 5 parmağın da birbirinden farklı olduğunu anlamış, bana bunları kendisi söyledi, çok mutlu olduğunu söylüyordu devamlı..

bu nasıl şaka ya.birinden bi yorum bi tepki bekliyor olabilir mi acaba.eski sevgililerinden veya o tip birileri eklimi faceinde?

sen bu adamı daha bi objektif değerlendir canım, çok kaptırmış gördüm seni, içine kurt düşürmek gibi olmasında

Eğer işin içinde bişi olmasa ben böyle hissetmezdim hislerim kuvvetlidir biliyorum, hep hüsran oluyor sonuç bu gibi durumlarda ama emin de olamıyordum, o yüzden fikir edinmek istedim. Ama aklın yolu birmiş(

bu cümlenden anlıyorumki daha öncede aynı hatayı yapmışsın.sende kaybetme korkusu var.bunu atmazsan üstünden hep başına gelir.bunu unutma.30 yaşında kazık kadar adam afedersin erkek arkadaşın ama böyle ayrılıyosa bırak ya anaokulundan tekrar başlasın hayata belliki bişey alamamış

Yanii, kaç gündür unutmuş bazı banka işleri için koşturmuştu da.. bugün aklına gelmiş demekki,bence altında başka bişi var..
İşi gücü bırakıp ilişki durumunu değiştirmek nerden aklına gelmiş di mi böyle eğlence mi olur?

Evet, sileceğim onu hem de(((

valla yarın evlenme teklif etmezse bas fırçayı, sende değiştir ilişki durumunu

Çok haklısınız, akıl yaşta değil baştaymış çok kötüyüm şuan anlatamam, üzüntüden midem bulanıyor(

Buna kendisi şaka dememişti ama çok kötü bir eşek şakası bu dimi((

Evet, yazık değil mi başkalarının duygularıyla oynamaya, kendini ne sanıyor? ben de onu alçakgönüllü sanırdım oysa ki ruhsuzun ta kendisiymiş

Keşke öyle olsa, ama biz zaten evlenmeye karar vermiştik, annemle tanışacaktı niyetinin ciddi olduğunu anlatacaktı anneme de.. sonra söz takalım diyordu bu ay( annesi de biliyorud beni...
yarin belkide sana evlenme teklif edecektir süprizi odur,sonrada iliski durumuzu evli diye degistirir:)

Bundan sonra öyle yapacapım, tabi kısmetse (
sen bu adamı daha bi objektif değerlendir canım, çok kaptırmış gördüm seni, içine kurt düşürmek gibi olmasında

bence ayriik değil eğerki ayriliksa çok ama çok saçma bi yöntem sürprz fln dio bide ayriliği bi srpriz yerine koyuosa bu dalga geçmek anlamindandirr ki ama bence o değilde yine de her türlü saçma bişey ama evlilik teklifide olabilir yarin bana bu mantkli geldi yukaridaki yorumlardan birindede biri dmişti

Evet, yazık değil mi başkalarının duygularıyla oynamaya, kendini ne sanıyor? ben de onu alçakgönüllü sanırdım oysa ki ruhsuzun ta kendisiymiş

yarın ayrılık falan olmayacak.en ruhsuz adam bile böyle ayrılmaz.

ama gerekçesi evlenmek değilse böyle mantıksız çocukça şeyleri özelliklede ilişkiniz sözkonusuysa yapmamasını söyle.ağırlığını koy.erkekler çocuk gördüğün gibi.her yaşta eğitime ve disipline muhtaçlar.gözünde büyütülecek insanlar değiller yani

sakın ayrılırsak ben naparım gibi fikirleride at kafandan o naparsa sensiz sende en alasını yaparsın

Buna kendisi şaka dememişti ama çok kötü bir eşek şakası bu dimi(([/QUOTE]
Ya içini rahatlatmak için belki açtın konu ama ne bileyim böyle şeyler pek inandırıcıda gelmedi. Çok saçma bir nedenle bence çok büyük bir şey yapmış . Bence yarın sen arama o ilk mesajı atsın ve eğer yorum yazılmış ise bundan bahsedrse gülümse ve çocukca saçmasapan bir şey olduğunun farkına vardır.
Kendini üzme ayrıca :)

Umarım dalga geçmemiştir( yoksa bir daha hayatta güvenne erkeklere, evlenmem de yalnız ölür giderim ne bu kadınalrın çektikleri yaa offf!!!(

Nasıl taktikler peki bunlar? iyi mi kötü mü?

bunlar taktik bence :) ufak şeyler :) sen canını skma talım :)

Çok teşekkür ederim moral verdiniz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum üşenmeden cvp yazıp bana destek oldunuz... Gerekçesi evlenmektir umarım, bu kadar seviyorken beklemek anlamsız diyordu hep.. insan bir günde değişir mi hemen..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…