• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu ne demek oluyor?:(

Peki, yarın öyle yaparım Allah sabır versin bana:(umaırm dayanabilirim ve umarım aramakta gezikmez..
Buna kendisi şaka dememişti ama çok kötü bir eşek şakası bu dimi:(((
Ya içini rahatlatmak için belki açtın konu ama ne bileyim böyle şeyler pek inandırıcıda gelmedi. Çok saçma bir nedenle bence çok büyük bir şey yapmış . Bence yarın sen arama o ilk mesajı atsın ve eğer yorum yazılmış ise bundan bahsedrse gülümse ve çocukca saçmasapan bir şey olduğunun farkına vardır.
Kendini üzme ayrıca :)[/QUOTE]

ya bu kadar kafanı yorma uyu dinlen sabah olunca her şeyi öğreneceksin
üzülünecek bir şeyse öğrenince üzülürsün
ama
belki mutlu olman gereken bir şeydir süpriz falan yapacaktır

Sürpriz demişti ama ne tür bir sürpriz onu bilmiyorum. yarın ola hayrola ama işte 1 gr bile uykum yok, kendimi frenleyemiyorum üzülmekte..:(( sağol canım, çok teşekkür ederim, hepinize çok ama çook teşekkür ederim...

ya bu kadar kafanı yorma uyu dinlen sabah olunca her şeyi öğreneceksin
üzülünecek bir şeyse öğrenince üzülürsün
ama
belki mutlu olman gereken bir şeydir süpriz falan yapacaktır

Umarım dalga geçmemiştir:(( yoksa bir daha hayatta güvenne erkeklere, evlenmem de yalnız ölür giderim :( ne bu kadınalrın çektikleri yaa offf!!!:((

Ewet nedir çektikleri de umarm dalga geçmemiştir ki bana dalga gibi gelmio.
inşallah evlenme teklifi olur ama evlenme teklifide baya bi ilgnç olcakk ömürnden ömür yedi böyle bi ewlenme teklifi edecegine öldürseydi daha iyiydi :D

Çok teşekkür ederim moral verdiniz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum üşenmeden cvp yazıp bana destek oldunuz... Gerekçesi evlenmektir umarım, bu kadar seviyorken beklemek anlamsız diyordu hep.. insan bir günde değişir mi hemen..:((

canım evlenmek içinde erken bir yaştasın ama neyse
hemde ciddi bir güven sorunun var.bir cümle seni bukadar yıkabiliyosa evlenince çok sorun yaşarsın
kuzenlerinden bile şüphe ediyosun baksana oraya bi gitti geldi değişti sana göre
biraz büyü karşıya güvenini sağla kendini toparla sonra düşün evliliği

hemde unutma "her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır"

umursamaz davran ve bnce rahatsız olduğunu hissettir ama bağırarak kötü laflarla değil rahat ol o anlasın yaptığı şeyden çok rahatsız oldugunu o kötü hissetsin kendini sen değil .üzülme canım belki evlilik teklifi falandır kötü bi nedendense de boşver kimse için değmez kendini mahvetme .düşünmemeye uyumaya çalış yoksa kendine yazık edersin sadece

Bence evlenme teklifi edecek kadar kibar değil o:(( ne yazık ki öyle, sürpriz dediği başka bişi osla gerek veya beni başından savmak için de demiş olabilir yani aklıma hertürlü şey geliyor artık. Bugün iyice kötümser oldum, umarım ben yanılıyorumdur:(

Umarım dalga geçmemiştir:(( yoksa bir daha hayatta güvenne erkeklere, evlenmem de yalnız ölür giderim :( ne bu kadınalrın çektikleri yaa offf!!!:((

Ewet nedir çektikleri de umarm dalga geçmemiştir ki bana dalga gibi gelmio.
inşallah evlenme teklifi olur ama evlenme teklifide baya bi ilgnç olcakk ömürnden ömür yedi böyle bi ewlenme teklifi edecegine öldürseydi daha iyiydi :D

bence ayrılık falan değil canım sıkma bu kadar çok canını. 30 yaşındaki bi adam ayrılmak için böyle çocukça yollara başvurmaz. yarın haber verirsin artık süprizini çok merak ettim cidden. kötü şeyler düşünme iyi şeyler düşün hep

Peki, yarın öyle yaparım Allah sabır versin bana:(umaırm dayanabilirim ve umarım aramakta gezikmez..

Ya içini rahatlatmak için belki açtın konu ama ne bileyim böyle şeyler pek inandırıcıda gelmedi. Çok saçma bir nedenle bence çok büyük bir şey yapmış . Bence yarın sen arama o ilk mesajı atsın ve eğer yorum yazılmış ise bundan bahsedrse gülümse ve çocukca saçmasapan bir şey olduğunun farkına vardır.
Kendini üzme ayrıca :)
[/QUOTE]

Canım bak kendini tut ve arama sorma o arayacak zaten ,ayrıca büyütme çok istiyorsan yarın sana niye böyle bir şey yaptığını açıklarken sorarsın gerekirse kavga edersin. Ama kendini yiyip bitirmenle,üzülüp kötü hissetmenle bir yere varamazsın ..
Şimdi kalk gönül rahatlığı ile uyu yarın süprizni yaptğnda bizede yaz merak ediyorum doğrusu.
görüşmek üzere ,kendine iyi davran ve güzel bir uyku çek :):34:

Bence evlenme teklifi edecek kadar kibar değil o:(( ne yazık ki öyle, sürpriz dediği başka bişi osla gerek veya beni başından savmak için de demiş olabilir yani aklıma hertürlü şey geliyor artık. Bugün iyice kötümser oldum, umarım ben yanılıyorumdur:(

hayatımda kendini bukadar değersiz gören bukadar harcayan bir bayan görmemiştim.

pardon sen notr dame ın kamburu oda brad pıtt mi?

valla kızacam sana:50:

söylemiyim diyorum ama resmen piyasa yapıyo işte, ay ayrıca nesine aşıksın bu kadar bu adamın onu merak ettim, evlenme bile teklif etmeyecek bi adam...

Son düzenleme:
Evet kisme için değmez ama insan kalbine söz geçiremiyor ki, kalbmiz ayrı bir Cumhuriyet sanki, kendi başına inatçı... :(( bundan hiç hoşlanmadığımı belirteceğim ona da, gerçi söyleidm ama neden değiştirdin diye sordum ama neyse... bekleyip görelim neymiş bu işin gerçeği:(

umursamaz davran ve bnce rahatsız olduğunu hissettir ama bağırarak kötü laflarla değil rahat ol o anlasın yaptığı şeyden çok rahatsız oldugunu o kötü hissetsin kendini sen değil .üzülme canım belki evlilik teklifi falandır kötü bi nedendense de boşver kimse için değmez kendini mahvetme .düşünmemeye uyumaya çalış yoksa kendine yazık edersin sadece

Bu güven problemini tam aştım sanıyordum bu olay çıktı:( sonuç; hayal kırıklığı, tabi kalbim de kırıldı..:((
Her şerde bir hayır vardır ama o hayır beni ne zaman bulacak artık, ben de mutlu olmak istiyorum. aşktan yana çok şanssızım:((
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Allah razı olsun hepinizden bana çok destek oldunuz. Bakayım yarın ne olacak, hayırlısı.. Dilerim güzel şeyler olur.:(

canım evlenmek içinde erken bir yaştasın ama neyse
hemde ciddi bir güven sorunun var.bir cümle seni bukadar yıkabiliyosa evlenince çok sorun yaşarsın
kuzenlerinden bile şüphe ediyosun baksana oraya bi gitti geldi değişti sana göre
biraz büyü karşıya güvenini sağla kendini toparla sonra düşün evliliği

hemde unutma "her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır"

Eğer erkekleri biraz olsun tanıyorsam bu adam yarın sana evlenme teklifi edecek...ayrılık kesinlikle değil...ilişki durumunuda birgünlük değiştirmiştir süpriz olsun diye..sonradan nişanlı yapmak için falan..ayrılan adam aşkım canım demez...aksine sessiz olur..ilgisiz olur..şimdiden hayırlı olsun diyorum canım :)

umarm yaniliosndur ve bekledigimiz gibi birşey çikmazsada umarm ona tekmei atabilen sen olursn çocuk gibi yha ben 18 imdeim büyük knşmak istemem ama ban bu olay yapilsa ortaligi birbirine katardm umarm başimada gelmez böyle brşey ki gelsede katlnamam sanirim büyük konuşmamişimdir umarm öle bi nietim yok çnkü :) sende hiiiiiçç takmaa biri gelir biri giderr gençsinn ve daha gireceğin bir sürü ortam ve taniycagin bir sürü insan war bunu aklina koyarak dewam et ben hep bunu yapiyorm ve her zmnda çok rahatm gitmei seçene kal demek veya kendini üzmek kadar saçma bi durum yok bu haytta umarm sende yaptigimi yapar we umursamazsn

Mutlaka haber veriririm, iyi veya kötü ne olursa... inşAllah bizim dediğimiz gibi çocuk değildir, büyümüştür:(

bence ayrılık falan değil canım sıkma bu kadar çok canını. 30 yaşındaki bi adam ayrılmak için böyle çocukça yollara başvurmaz. yarın haber verirsin artık süprizini çok merak ettim cidden. kötü şeyler düşünme iyi şeyler düşün hep

Aynen öyle yapacağım, aramayacağım ama akşama kadar aramazsa akşam iş çıkışında görüşmeye çağıracağım ve yüzyüze konuşacağız.. bakalım amacı neymiş:(

Canım bak kendini tut ve arama sorma o arayacak zaten ,ayrıca büyütme çok istiyorsan yarın sana niye böyle bir şey yaptığını açıklarken sorarsın gerekirse kavga edersin. Ama kendini yiyip bitirmenle,üzülüp kötü hissetmenle bir yere varamazsın ..
Şimdi kalk gönül rahatlığı ile uyu yarın süprizni yaptğnda bizede yaz merak ediyorum doğrusu.
görüşmek üzere ,kendine iyi davran ve güzel bir uyku çek :):34:[/QUOTE]

Malesef, kendime bu konuda çok kızıyorum, alçakgönüllük mü desem yoksa birşey mi bilemedim ama kendimi beğenmem.. kendime çok haksızlık ediyorum farkındayım:( ama huylu huyundna vazgeçmiyor:(

hayatımda kendini bukadar değersiz gören bukadar harcayan bir bayan görmemiştim.

pardon sen notr dame ın kamburu oda brad pıtt mi?

valla kızacam sana:50:

Hepinize tekrardan çoook ama çok teşekkür ediyorum, sağolun! Yarın gelişmeleri yazarım tekrardan ama inşAllah güzel şeyler yazarım..İyi geceler!:71:

bu kadar saçma bi evlilik teklifi olmaz ya, evlilik teklifi dediğin mutlulula hatırlanmalı

ne bileyim bu atanmışın deyip, sonra şaka yaptım atanmamışın ki, gene açıkta kaldın...:27::27: demek gibi bişey
:27::27:

gerçi erkeklere de belli olmaz genelinde kötü bi espri anlayışı olduğu için:27:

bana evlilik teklifi edecek gibi geldi muhtemelen sen ewet dediginde nisanli yapacak orayi yani aklima boyle geldi HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN(AMIN):nazar:

Pardoni piyasa yapmak nasıl oluyor? kusura bakmayın lütfen, pek güncel değilim de, cahiliyetimi hoşgörün..:)
Edeceğini sanmıyorum çünkü etseydi evlenme kararını aldıktan sonra ederdi,halen şansım var mı bilemiyorum:(

söylemiyim diyorum ama resmen piyasa yapıyo işte, ay ayrıca nesine aşıksın bu kadar bu adamın onu merak ettim, evlenme bile teklif etmeyecek bi adam...

Eğer kötüyse sonuç; tekmeyi atan ben olurum ne kadar üzülsem de ömür boyu üzülmekten iyidir bir seferde toptan üzülmek.. Ben de senin gibi yapıyorum ama beni o kadar inandırmıştı güven vermişti ki, anlatamam. Bir anda böyle bir olayın içinde kendimi bulunca şoke oldum, halen çıkamadım şoktan:(( insan birine çok güvenince, sevip bağlanınca çok zor olur işte...:$ :((

umarm yaniliosndur ve bekledigimiz gibi birşey çikmazsada umarm ona tekmei atabilen sen olursn çocuk gibi yha ben 18 imdeim büyük knşmak istemem ama ban bu olay yapilsa ortaligi birbirine katardm umarm başimada gelmez böyle brşey ki gelsede katlnamam sanirim büyük konuşmamişimdir umarm öle bi nietim yok çnkü :) sende hiiiiiçç takmaa biri gelir biri giderr gençsinn ve daha gireceğin bir sürü ortam ve taniycagin bir sürü insan war bunu aklina koyarak dewam et ben hep bunu yapiyorm ve her zmnda çok rahatm gitmei seçene kal demek veya kendini üzmek kadar saçma bi durum yok bu haytta umarm sende yaptigimi yapar we umursamazsn

İnşAllah öyledir, ne kadar güzel şeyler söylüyorsunuz bazılarınız ama dilerim öyledir, aksi halde kötü düşünüyorum:(( Peki bir anda değişemez mi bu erkekler?
Eğer erkekleri biraz olsun tanıyorsam bu adam yarın sana evlenme teklifi edecek...ayrılık kesinlikle değil...ilişki durumunuda birgünlük değiştirmiştir süpriz olsun diye..sonradan nişanlı yapmak için falan..ayrılan adam aşkım canım demez...aksine sessiz olur..ilgisiz olur..şimdiden hayırlı olsun diyorum canım :)

Evet, ayy gerçekten öyle:( eğer evlenme teklifi ederse hemen kabul etmem, süründürüm biraz:( bana yaşattıklarının acısı için..
bu kadar saçma bi evlilik teklifi olmaz ya, evlilik teklifi dediğin mutlulula hatırlanmalı

ne bileyim bu atanmışın deyip, sonra şaka yaptım atanmamışın ki, gene açıkta kaldın...:27::27: demek gibi bişey
:27::27:

gerçi erkeklere de belli olmaz genelinde kötü bi espri anlayışı olduğu için:27:

Amin! inşAllah.. nerde nerde, keşke öyle olsa:(( çok sağolun, çok pozitifsiniz, keşke ben de şuan öyle olabilsem..:(( Yarın ayrıntıları yazarım tekrar:)

bana evlilik teklifi edecek gibi geldi muhtemelen sen ewet dediginde nisanli yapacak orayi yani aklima boyle geldi HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN(AMIN):nazar:

Ayrica olumlu pozitif güzel şeyler düşünmeye çaliş bu yaygindir biliosnn ne düşünürsek basimiza o gelir ne kadar negatif olursan basina o kadar kötü şey gelir hemde hiç beklemedigin kadar bunun bir sürü olayi war yaşanilan ki basinada gelmiştir olumlu güzel seyler düşün ve bence en kisa zamanda güzel düşünrek uyu ki daha fazla düşünmeesin umarm hayrlisi olur snn için cnm ..

İnşAllah canım, böyle durumalrda da insan ne kadar pozitif olabilir, tartışılır... şimdi daha iyi anlıyorum aşk acısı çekenleri:( Allah herkesin dertlerine dayanmaları için güç ve sabır versin..:(
Ayrica olumlu pozitif güzel şeyler düşünmeye çaliş bu yaygindir biliosnn ne düşünürsek basimiza o gelir ne kadar negatif olursan basina o kadar kötü şey gelir hemde hiç beklemedigin kadar bunun bir sürü olayi war yaşanilan ki basinada gelmiştir olumlu güzel seyler düşün ve bence en kisa zamanda güzel düşünrek uyu ki daha fazla düşünmeesin umarm hayrlisi olur snn için cnm ..

Back