- 20 Temmuz 2019
- 160
- 131
- 33
- 35
- Konu Sahibi pinklady16
Bir beyefendi var. Uzaktan aileler tanışıyor, aynı mesleği icra ediyoruz. Sosyal medya aracılığıyla yaklaşık 3 ay önce birbirimizi ekledik. Ancak arkadaş olarak. Sonra beni ziyarete geldi. İlkinde bulunduğum şehri gezdirdim, ikincide konsere gittik. Bana geçen haftasonu tekrar gelmek istediğini söyledi. Konser bileti aldım yine. Sabah gayet güzel gezdik. Akşam konserde ben onun omzunda uyuyakaldım. O da bundan cesaret alıp elini omzuma attı. Konser bitiminde o kadar uykum gelmişti ki yerinden kalkamayacak gibiydim. Elimden tuttu ve el ele tutuşup sevgililer gibi konser salonundan öyle çıktık ve bayağı yürüdük. Beni eve bıraktı daha sonra herşey için teşekkür edip yanağından öptüm. Tam evet başladı diyordum. Ama bugün yine yazışma yok. Hoşlanan insan merak etmez mi? Aramızda hiç öyle bişi konuşulmuyor. Zaten halen daha birbirimizin Instagram hikayesine yada haftada bir yada iki whatsaptan yazisiyoruz. Bu hafta sonu ben onun bulunduğu şehire gideceğim. Sizce durum nedir ve bana ne tavsiye edersiniz?