• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu nedir? Yorumlarınıza ihtiyacım var.

pinklady16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
160
131
33
35
Bir beyefendi var. Uzaktan aileler tanışıyor, aynı mesleği icra ediyoruz. Sosyal medya aracılığıyla yaklaşık 3 ay önce birbirimizi ekledik. Ancak arkadaş olarak. Sonra beni ziyarete geldi. İlkinde bulunduğum şehri gezdirdim, ikincide konsere gittik. Bana geçen haftasonu tekrar gelmek istediğini söyledi. Konser bileti aldım yine. Sabah gayet güzel gezdik. Akşam konserde ben onun omzunda uyuyakaldım. O da bundan cesaret alıp elini omzuma attı. Konser bitiminde o kadar uykum gelmişti ki yerinden kalkamayacak gibiydim. Elimden tuttu ve el ele tutuşup sevgililer gibi konser salonundan öyle çıktık ve bayağı yürüdük. Beni eve bıraktı daha sonra herşey için teşekkür edip yanağından öptüm. Tam evet başladı diyordum. Ama bugün yine yazışma yok. Hoşlanan insan merak etmez mi? Aramızda hiç öyle bişi konuşulmuyor. Zaten halen daha birbirimizin Instagram hikayesine yada haftada bir yada iki whatsaptan yazisiyoruz. Bu hafta sonu ben onun bulunduğu şehire gideceğim. Sizce durum nedir ve bana ne tavsiye edersiniz?

Sanırım sız bırşeyler yaşamak istiyorsunuz ama karşı tarafın böyle bır düşüncesi yok .Elinden geleni yapmışsın, omzuna yaslanmışsın, elinden tutmuş eve götürmüş ,sen yine adım atmışsın, yanağından öpmüşsün . Ama senınle ılgılı bırseyler dusundugunu sanmıyorum. Keşke acık acık söyleyip sorsanız,senınle bırlıkte güzel vakit gecıyoruz ,senden hoşlanıyorum gıbı .

Konser operamıydı, adam anlamıştır ya konserde uyuyan güzel görmedim hıc. Yakınlaşmak istemenizi anlıyorum ama belkı seviyeli biridir. Önce tanımak istiyordur. Aileler tanışıyor diyorsunuz onuda düşünüp temkinli olmak istiyor olabılır ama bıraz daha bence uyum sağlayın, sizde tanımıyorsunuz çünkü kendisini. Ben olsam konserden ziyade bol bol sohbet eder kendisini tanımaya çalışırdım ama sız vakit gecırıyorsunuz.

Karşı tarafın kafasında yavaş ilerleyen akışına bırakılan bir ilişki biçimi olabilir.
O yüzden ağırdan alıp, emin adımlarla sizi tanımaya çalışıyor olabilir.
Siz gittiğinizde sohbet edin, tanımaya anlamaya çalışın. Sonrasında netleştirin

2 saatlik klasik muzik konserinde tabir-i caizse adama yoklama cekip omuzunda uyumussunuz. Adam niye bir seyleri netlestirmek istesin ki; karsisinda yakinlasmak icin hazir kita bekleyen biri var.

Back
X