• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu nedir? Yorumlarınıza ihtiyacım var.

Ben de çok merak ettim ya tercihimi TSM konserinden yana kullanıyorum ben :) İnsan etkilendiği kişinin yanında hem de konserde nasıl uyuyakalır anlamadım. Doğru söyleyin adamın omzuna yatabilmek için mi uykunuz gelmiş gibi yaptınız :) Adamın istediğinden hızlı ilerliyor olabilirsiniz bu durumda. Normal durumunuza göre yazışma sıklığı falan çok az çünkü.

Ben de çok merak ettim ya tercihimi TSM konserinden yana kullanıyorum ben :) İnsan etkilendiği kişinin yanında hem de konserde nasıl uyuyakalır anlamadım. Doğru söyleyin adamın omzuna yatabilmek için mi uykunuz gelmiş gibi yaptınız :) Adamın istediğinden hızlı ilerliyor olabilirsiniz bu durumda. Normal durumunuza göre yazışma sıklığı falan çok az çünkü.
İvit aynen öyle oldu 😅 Yapmak istiyordum ve yaptım

Adam duruyor siz koşuyorsunuz. Tökezleyip düşmeniz an meselesi.
Walla napalim. Düşersek düşelim. Olacakla öleceğe çare yok. Battı balık yan gider. İçimden geldiği gibi davrandım. Bu olmazsa önümüzdeki maçlara bakiciiz artık.

Adamı tanımadığım için yorum yapamicam belki ağırkanlıdır iyice ölçüp tartmayı seven bir tiptir, belki kasıntıdır, belki şudur, belki budur ... Ben de flört işinde beklemeyi hiç sevmem sevgili olacaksak hemen sevgili olalım isterim konu sahibesi o yüzden iyi yapmışsın destekliyorum eşşek değilse anlamıştır sevgili olmak istediğini:KK50:Arayıp sormayın bence topu atmışsınız karşı tarafa pas versin madem:halay:

Ooo pembe dizi tadında. Yürüyemeyecek kadar uykulu ama omuza atılan eli hissedecek kadar kendinde.
Romantik film sevmiyor olabilir ama gidince halinden tavrından daha net anlarsınız. Ya da direkt sormak da her zaman bir seçenek.
Konserde nasıl uyumuş onu da anlamadım ben:D çok anlayışsınızım sanırsamm.

Horladınız falan mı acaba uyuyakaldığınızda? 🤣 Neyse beklemeye alın.

Çok tatlısınız gerçekten :) biraz da o adım atsın artık. elinizi tutmuş çok güzel, omzunuza falan atmış. Ama bi arasın sorsun. İki insan birbirinden etkilendiğinde aramadan olur mu hiç. Gerçi şimdi ilişkiye başlama süreci biraz değişmiş sanırım. Biz eşimle sevgiliyken, bundan yaklaşık 10 sene önce ilk aylarımızda 400 lira civarı telefon faturası ödüyorduk :) Hey gidi günler. Aşk ne güzel şey ya :)

Adamı tanımadığım için yorum yapamicam belki ağırkanlıdır iyice ölçüp tartmayı seven bir tiptir, belki kasıntıdır, belki şudur, belki budur ... Ben de flört işinde beklemeyi hiç sevmem sevgili olacaksak hemen sevgili olalım isterim konu sahibesi o yüzden iyi yapmışsın destekliyorum eşşek değilse anlamıştır sevgili olmak istediğini:KK50:Arayıp sormayın bence topu atmışsınız karşı tarafa pas versin madem:halay:
😍😍😍😍 Çok şekersiniz

Çok tatlısınız gerçekten :) biraz da o adım atsın artık. elinizi tutmuş çok güzel, omzunuza falan atmış. Ama bi arasın sorsun. İki insan birbirinden etkilendiğinde aramadan olur mu hiç. Gerçi şimdi ilişkiye başlama süreci biraz değişmiş sanırım. Biz eşimle sevgiliyken, bundan yaklaşık 10 sene önce ilk aylarımızda 400 lira civarı telefon faturası ödüyorduk :) Hey gidi günler. Aşk ne güzel şey ya :)
Daha nice nice mutlu seneleriniz olsun inşallah 😍

Çıkma teklifi geri gelsin ya böyle muallakta kalmak çok zor
Ay dünyanın en haklı yorumu gerçekten, lütfen çıkma teklifini geri getirsinler bu flört olayları çok karışık. Üç güne sevgilim olur dediğin çocuk aniden kardeşin gibi olabilir :KK70:

Hepimizin güzel, aşk dolu seneleri olsun :) Ben içinizdeki tatlı heyecanı, aşk arzusunu çok iyi görebiliyorum. Bu kişi ya da başkası, dilerim kıymetinizi bilecek biri çıkar karşınıza :)
Bende ne görüyorsunuz :D çok kıskancımdır. Hemen kendimi de sorarım :D

Back
X