• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu nedir? Yorumlarınıza ihtiyacım var.

konserde sevgılım omuzumda uyusa ortamdan cok sıkılmıs dıye dusunurum :)
bulusacakmıssınız bu gorusmede de netlesmezse gerı adım atın derım

Bu konularda oldukça sabir fikirliyim ben. Bir erkek sizde devamlı soru işaretleri bırakıyorsa "yeterince" ilgisini çekmemişsinizdir yeterince hoşlanmamıştır.

El tutma, virt zirt seylere cokta anlam yuklememek lazim, hiç bir şey hissetmedikleri insanlarla ortam oluşursa sevişir bile bazı insanlar. Bu tarz temaslar anlık yakinlaşmalar duygu hissettiği anlamı taşımıyor. Ben olsam genel davranişları ölçü alırdım. 🙄🙄

Heyecanlanan, bir şeyler hisseden erkeklerin hiç biri bu kadar iletişimi aksatmaz, böyle davranmaz.

Çok mu yaz dizisi izlediniz nasıl uyuyakaldınız hayretler içerisindeyim çünkü zira ben yumuşacık yatağımda dön dön uyuyamıyorum sırrınızı bizede anlatın lütfen

Çok mu yaz dizisi izlediniz nasıl uyuyakaldınız hayretler içerisindeyim çünkü zira ben yumuşacık yatağımda dön dön uyuyamıyorum sırrınızı bizede anlatın lütfen
Sormayın, psikolojikman gerildim, kütür kütür oldu her yerim,🤣

Benim ilk aklıma gelen olayın heyecanı kalmamış,
Adım adım olacak şeyler biranda olmuş,
El tutma, omuzda uyuma, ya aktan öpme vs. O da belli ki heyecan arıyordu bir anda kayboldu.
Bir filmde şu şekilde bir konusma geçiyordu ; eğer bir erkek seviyorsa seviyorum der, aramak istiyorsa arar, yazmak istiyorsa yazar. Eğer bunlari yapmıyorsa altında birşey aramak yerine demekki istemiyor diye dusunun..

Bence aramasını bekleyin birkaçgün. aramazsa siz arar hal hatır sorarsınız.zaten konuşma tarzından sizden hoşlanıp hoşlanmadığını belli okur.Çokta üstüne gitmeyin

ay uykunuzdan bana da verin biraz lütfen
zira uyku problemlerimden yıldım
ne konseriymiş bu? omuzlarda uyuyup, uyumaktan ayakta duramayacak duruma gelmek isterim bir an önce..

Ninni konseri

ne seste ne ışıkta uyuyabilmem pek mümkün değil
ninnin alası gelsin, ayaktayım:halay:
Bende yatak odami zifiri karanlık yapıp silikon kulaklıklar aldım
Denize girer gibi tikiyorum yüzde doksan kesiyor 🤷çocuk yokken bari doğru düzgün uyuyayim da

Bende yatak odami zifiri karanlık yapıp silikon kulaklıklar aldım
Denize girer gibi tikiyorum yüzde doksan kesiyor 🤷çocuk yokken bari doğru düzgün uyuyayim da
aa bende silikon kulaklık takıyorum, evin yakınında inşaat vardı o zaman almıştım bağımlılık yaptı..
genel bir uyku problemim var, daha önce ilaç kullandım da bıraktım şimdi.. aşmaya çalışıyorum:cry:

Bayık yaz dizilerini izlemeyi acilen bırakmanız lazım.
Adam anlamıştır numara yaptığınızı ve hoşlanmamış belli ki. Hoşuna gitse ve size karşı ilgilisi olsa fırsat bu fırsat deyip koşuyor olurdu şu an.
O hamle yapmadan siz bir şey yapmayın artık.

Adamı etkilemek için fazla taktiksel davranmışsınız, bu ona itici gelmiş olabilir. Ama ne olursa olsun sizden biraz bile hoşlanmış olsa yazmadan etmeden bu kadar duramamış olması lazım. Bu iletişimsizlikle bir de kalkıp buluşmaya onun ayağına gitmekte bana gereksiz geliyor. Dışardan siz istekli, o ise naza çeken ya da kararsız taraf gibi duruyor.

Bir beyefendi var. Uzaktan aileler tanışıyor, aynı mesleği icra ediyoruz. Sosyal medya aracılığıyla yaklaşık 3 ay önce birbirimizi ekledik. Ancak arkadaş olarak. Sonra beni ziyarete geldi. İlkinde bulunduğum şehri gezdirdim, ikincide konsere gittik. Bana geçen haftasonu tekrar gelmek istediğini söyledi. Konser bileti aldım yine. Sabah gayet güzel gezdik. Akşam konserde ben onun omzunda uyuyakaldım. O da bundan cesaret alıp elini omzuma attı. Konser bitiminde o kadar uykum gelmişti ki yerinden kalkamayacak gibiydim. Elimden tuttu ve el ele tutuşup sevgililer gibi konser salonundan öyle çıktık ve bayağı yürüdük. Beni eve bıraktı daha sonra herşey için teşekkür edip yanağından öptüm. Tam evet başladı diyordum. Ama bugün yine yazışma yok. Hoşlanan insan merak etmez mi? Aramızda hiç öyle bişi konuşulmuyor. Zaten halen daha birbirimizin Instagram hikayesine yada haftada bir yada iki whatsaptan yazisiyoruz. Bu hafta sonu ben onun bulunduğu şehire gideceğim. Sizce durum nedir ve bana ne tavsiye edersiniz?
Gitmezdim.
Adım beklerdim

Bu konularda oldukça sabir fikirliyim ben. Bir erkek sizde devamlı soru işaretleri bırakıyorsa "yeterince" ilgisini çekmemişsinizdir yeterince hoşlanmamıştır.

El tutma, virt zirt seylere cokta anlam yuklememek lazim, hiç bir şey hissetmedikleri insanlarla ortam oluşursa sevişir bile bazı insanlar. Bu tarz temaslar anlık yakinlaşmalar duygu hissettiği anlamı taşımıyor. Ben olsam genel davranişları ölçü alırdım. 🙄🙄

Heyecanlanan, bir şeyler hisseden erkeklerin hiç biri bu kadar iletişimi aksatmaz, böyle davranmaz.
Katılıyorum.

Çok da güzel yapmışsın pek de iyi yapmışsın. adamın da hoşuna gitmiş ki o da elini omzuna atmış. Ne var yahu amma garipsemis herkes. Cilve yapmış işte biraz ne var bunda? Adam elini kızın omzuna atıp çıkışta da elini tutarken iyi? Kadının da içinden o an bunu yapmak gelmiş, zaten bilerek yaptım anlasın diye diyor.

Neyse aranızda bir çekim oluşmus demek, zaten ilkinde de güzel geçmiş ki adam hemen tekrar gelmek istemiş. Bekle bakalım birkaç gün. Ses soluk çıkmazsa ona göre değerlendirirsin ki bence bugün yarın arayacak

Bir beyefendi var. Uzaktan aileler tanışıyor, aynı mesleği icra ediyoruz. Sosyal medya aracılığıyla yaklaşık 3 ay önce birbirimizi ekledik. Ancak arkadaş olarak. Sonra beni ziyarete geldi. İlkinde bulunduğum şehri gezdirdim, ikincide konsere gittik. Bana geçen haftasonu tekrar gelmek istediğini söyledi. Konser bileti aldım yine. Sabah gayet güzel gezdik. Akşam konserde ben onun omzunda uyuyakaldım. O da bundan cesaret alıp elini omzuma attı. Konser bitiminde o kadar uykum gelmişti ki yerinden kalkamayacak gibiydim. Elimden tuttu ve el ele tutuşup sevgililer gibi konser salonundan öyle çıktık ve bayağı yürüdük. Beni eve bıraktı daha sonra herşey için teşekkür edip yanağından öptüm. Tam evet başladı diyordum. Ama bugün yine yazışma yok. Hoşlanan insan merak etmez mi? Aramızda hiç öyle bişi konuşulmuyor. Zaten halen daha birbirimizin Instagram hikayesine yada haftada bir yada iki whatsaptan yazisiyoruz. Bu hafta sonu ben onun bulunduğu şehire gideceğim. Sizce durum nedir ve bana ne tavsiye edersiniz?
Siz hızlısınız. O çekimser sanırım. Kendi memleketinde kendi ortamında açılıcaktır belki.

Back
X