Sizce bu nedir? Yorumlarınıza ihtiyacım var.

:KK36:ben sizde çok tutkulu bir kadın görüyorum. Dik, kararlı, özgür ruhlu, tam bir dişi...Gülen, güldüren bir kadın izlenimi verdiniz bana. Bildim mi? :)
Böyle iltifatlara kim yok bilemedinzi der:D gaza geldim !!!! Hemen taytımı giyip gırgır yapıcam :D eşim size dua edecek :D

O sakaciktani anlamistir sanırım ☺️ net olarak belli etmissiniz duygularinizi . Karşıdan adim bekleyin artik. Bir sey gelmezse mesafeyi artirin. Musait degilim vs .
Umarım gelir ama☺️ cok olumsuz gözükmüyor

karşı tarafta hareket yok ki hiç ? sevse merak eder arar sorar ve mutlaka iletişime geçerdi.
artık erkekler mi naz yapıyor acaba

:KK70:yani bu bir meslek olsa, şu an ne olurdum siz bir düşünün :halay:kendimi bi tuhaf hissettim şu an :)
Falcı :KK70: bu mesleği yaparsanız haberim olsun :KK70: modumu yükseltmeye gelirim. Ya siz ne naif bi kadınsınız. Kaçtır size takılıyorum , o kadar güzel karşılıyorsunuz ki💕 size 🌹 Katibin Ruhu Katibin Ruhu sana da 🥀 :KK70: beni hiç şöyle övmedin !

Falcı :KK70: bu mesleği yaparsanız haberim olsun :KK70: modumu yükseltmeye gelirim. Ya siz ne naif bi kadınsınız. Kaçtır size takılıyorum , o kadar güzel karşılıyorsunuz ki💕 size 🌹 Katibin Ruhu Katibin Ruhu sana da 🥀 :KK70: beni hiç şöyle övmedin !
Hepiniz çok ama çok tatlısınız 😍

Ben daha çok cinsel hizmet sektöründen hissettim kendimi :halay:şaka bir yana hepimizin modu, enerjisi yüksek olsun :) Hayat yeterince zor zaten. Siz şimdi başlayın gırgırla kırıntıları almaya, bebek de uyumuştur sanırım :KK53:

Ben daha çok cinsel hizmet sektöründen hissettim kendimi :halay:şaka bir yana hepimizin modu, enerjisi yüksek olsun :) Hayat yeterince zor zaten. Siz şimdi başlayın gırgırla kırıntıları almaya, bebek de uyumuştur sanırım :KK53:
Bebeğim şekş konu olunca uyumuyor 😂 babası üzgün.

Biraz yavaş mi gitseniz adam sizin bu kadar yakınlaşmaya çalışmnızdan hoslanmamis gibi görünüyor. omzunda uyumak falan çocuk gibi hiç inandırıcı değil böyle numaralar yapmak yerine açıkça hoşlandığınızı soyleseniz daha mantıklı olur bence. Diger türlü komik olmuş kocaman kadın konserde uyuyakalir mi yahu

Back
X