• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu nedir?

Erkekler ayrılırken ve boşanırlarken karakterlerini gösterirlermiş. Adam arkadaşınla yapamamış olabilir beklentisi evlilik yönündedir hayatına jet hızıyla yön vermek istiyor olabilir veya karşı cinsle içinde cinselliğin de yaşandığı bir ilişkisi olsun istiyor olabilir.. her neyse. Arkadaşını karşısına alıp düzgün bir ayrılık konuşması yapıp önüne öyle bakmalıydı. Adam karaktersizin teki.
2 ay önce artık evlenelim diyen bir adam hemen sevgili bulmaz. Tamamen sahtekar. İki cenaze ardından evlilik ne alaka bahanesi bu oldu.

Merhabalar herkese.. Bu aralar bir iş arkadaşımla sabahlara varan telefon sohbetlerinden sonra sizlerin de fikrini almak istedim.

Arkadaşım 34 yasinda yaklaşık 4 yıldır başka şehirde yaşayan erkek arkadaşı var. Kadın evlilik dışı ilişki istemeyen biri yani cinsellik olmamış aralarında. Zaten kadının annesi kanser hastasiydi yıllardır onun mücadelesi ile hastanelerdeydi. Malesef 5 ay önce annesini ve ardından 3 ay önce babasını kaybetti. Zor günler geçiriyor destek olmaya calisiyorum ve farklı bakış acıları duymak istedim o yüzden bu konuyu açtım.

Adam 2 ay önce bir sabah kadını arıyor ve biz evlenecek miyiz artık birsey de diye ısrar ediyor. Kadın da o gün net birsey demiyor ve gecistiriyor konuyu. On gün önce kadın adamı arıyor ve adam biz de yemek yedik vs deyince kim var ki yanında deyince sevgilim yanımda diyor. Oradan kadının sesi de geliyor kim arıyor diye sorunca bir arkadas diyor adam. Telefonu kapaticam adam senin yüzünden böyle oldu seb beni reddettin vs diye mesaj yazmis.

Adam artık hayatımda biri var ama seni arkadaş dost olarak herseyden çok seviyorum tarzında mesajlar yazmış. Arkadaşım zaten çok kötü bir durumda ailesini kaybetti. Adam acıyor da dostumsun arkadasimsin mi diyor yoksa yedekte tutmaya mi çalışıyor çözemedim.
10 gün içinde baskasını mı bulmus, hem de evlenmek istediği kızdan net cevap gelmeyince.. O adamdan hayır gelmez

Konuda eksik noktalar var bence
4 yıl uzaktan ilişki OK
Öncesi var mı? Yüzyüze tanışma görüşme, flört?
Ne kadar süre görüştüler de sonra başka şehirlerden devam ettiler?
4 sene evliliğe karar vermek için yeterli hatta fazla bir süre. Kaldı ki arkadaşınız 34 yaşında. Daha ne beklemiş anlamadım.
Ayrıca ailesinde kanser ya da başka kötü hastalıklar olan bir sürü kişi hem ilişki yürütüyor, hem çocuk sahibi oluyor. 4 sene az zaman değil ki.

Adam arkadaşınız annesi ile ilgileniyor diye sabretmiş. Az değil 4 sene sabretmiş. Ve artık arkadaşınızın ailesi ile ilgili problemi kalmayınca nihayet sormuş: Evlenecek miyiz? Yani gelecekteki hayatında ben neredeyimi öğrenmek istemiş adam. Arkadaşınız burada direkt “evet artık evlenmememiz için bir sebep kalmadı” demeliydi. Kaçamak cevaplar vermiş.

Adam yerine kadın, kadın yerine adam olsaydı hepimiz birleşir “aaaaa adam kadını oyalamış senelerce, annesinin hastalığını bahane etmiş tüüüü” derdik.

Bana şu an arkadaşınız adamı oyalamış gibi geliyor kusura bakmayın.

2 ay önce artık evlenelim diyen bir adam hemen sevgili bulmaz. Tamamen sahtekar. İki cenaze ardından evlilik ne alaka bahanesi bu oldu.
niye bulamasin ya. iki guzel sozlu ilk gun yemege cikacak birirni bulabilir. ne var ki bunda. belki ikinci gorusmeleriydi adam sevgilim diyip yanindaki kadinin daha da gozunu boyadi. 2 ayda 20 tane sevgili yapar yapicam diyen, kadin, erkek farketmez.

bence arkadasiniz zaten adami evlenecek kategorisine koymamis. 4 sene evlilikten hic bahsetmemia olmak icin bu yasta cok uzun bir zaman.eger zaten sartlar olusinca evleniriz diye onceden soylemis olsaydi adam evlenecek miyiz diye sormazdi. arkadasinizin anne babasini kaybetmis olmasini goz onune almazsak adam sen zaten benimle gun geciriuorsun diyip hayatina baskasini almis. buyuk olasilikla da 6 ay icinde biri ile evlenir. arkadasiniz eger bu adamla yakin zamanda evlenmeyi dusunuyorsa, ona karsi hisleri varsa bunlari adama soylesin. gurur yapmanin kaybetmekten baska hic bir seye faydasi yok. ama adamla evlenmeyi dusunmuyorsa engellesin heryerden. ben zaten adamin arayacagini dusunmuyorum.

Konuda eksik noktalar var bence
4 yıl uzaktan ilişki OK
Öncesi var mı? Yüzyüze tanışma görüşme, flört?
Ne kadar süre görüştüler de sonra başka şehirlerden devam ettiler?
4 sene evliliğe karar vermek için yeterli hatta fazla bir süre. Kaldı ki arkadaşınız 34 yaşında. Daha ne beklemiş anlamadım.
Ayrıca ailesinde kanser ya da başka kötü hastalıklar olan bir sürü kişi hem ilişki yürütüyor, hem çocuk sahibi oluyor. 4 sene az zaman değil ki.

Adam arkadaşınız annesi ile ilgileniyor diye sabretmiş. Az değil 4 sene sabretmiş. Ve artık arkadaşınızın ailesi ile ilgili problemi kalmayınca nihayet sormuş: Evlenecek miyiz? Yani gelecekteki hayatında ben neredeyimi öğrenmek istemiş adam. Arkadaşınız burada direkt “evet artık evlenmememiz için bir sebep kalmadı” demeliydi. Kaçamak cevaplar vermiş.

Adam yerine kadın, kadın yerine adam olsaydı hepimiz birleşir “aaaaa adam kadını oyalamış senelerce, annesinin hastalığını bahane etmiş tüüüü” derdik.

Bana şu an arkadaşınız adamı oyalamış gibi geliyor kusura bakmayın.
Siz ne diyorsunuz Allahaskina? Ne oyalaması? Bilir misin kanser tedavisini? Annesinin yatalak kalarak aylarca can Çekişmesi? Neyse kolay gelsinn

bence arkadasiniz zaten adami evlenecek kategorisine koymamis. 4 sene evlilikten hic bahsetmemia olmak icin bu yasta cok uzun bir zaman.eger zaten sartlar olusinca evleniriz diye onceden soylemis olsaydi adam evlenecek miyiz diye sormazdi. arkadasinizin anne babasini kaybetmis olmasini goz onune almazsak adam sen zaten benimle gun geciriuorsun diyip hayatina baskasini almis. buyuk olasilikla da 6 ay icinde biri ile evlenir. arkadasiniz eger bu adamla yakin zamanda evlenmeyi dusunuyorsa, ona karsi hisleri varsa bunlari adama soylesin. gurur yapmanin kaybetmekten baska hic bir seye faydasi yok. ama adamla evlenmeyi dusunmuyorsa engellesin heryerden. ben zaten adamin arayacagini dusunmuyorum.
Ev bile aldılar. Ne evlilikten bahsetmemesi. Evin eşyaları bile alındı. Hastalık sürecinde bunlar oldu çünkü kızın psikolojisi iyi değildi. Teşekkürler yorumunuz icin

Arkadaşından daha iyisini bulunca, işine geleni yapmış ve onada alt mesajda; benim için umutlanma ben buldum diyor açık açık.
bu saatten sonra yapabileceği en iyi şey onunla asla konuşmamak kendisine saygı duyuyorsa eğer..
Ve iyiki başında görmüş bişeyleri balık baştan kokar eğer bişeyler yaşansaydı daha da beter bi durum olurdu
Ve birazda kuyruk acısı bilerek nispet yapılmış hani sen hayır dedin ama bak ben anında buldum sorunluymuş cidden arkadaşınızı Allah korumuş

Ev bile aldılar. Ne evlilikten bahsetmemesi. Evin eşyaları bile alındı. Hastalık sürecinde bunlar oldu çünkü kızın psikolojisi iyi değildi. Teşekkürler yorumunuz icin

O zaman neden evlenecek miyiz sorusuna net cevap vermiyor ve geçiştiriyor?
Arkadaşınız bu adamı seviyor mu?

Cidden bu adımlar bile atilmisken adam neden böyle davranmış ki!? Evi -esyayi ortak bir şekilde mi almışlar ..ortaksa kızcağız bir de bu meselelerle uğraşmak zorunda kalacak😔

Sadece kendini düşünen, egoist, narsist, bencil, pis, ateşi başına vurmuş, uçkurunun derdine düşmüş bir insanımsı.
Kendini iyi hissetmek için de canım arkadaşım ayağına yatıp güya kızı etrafından ayırmayacak

Şerefiyle adam gibi konuşup ayrılalım bile denemiş. Direkt aldatmış.Bir de utanmadan dost kalalım diyor.Arkadaşınızın biraz aklı varsa siler atar,her yerden engeller bu şahsı. Kayıpları varmış anlıyorum, başı sağolsun.Ama bi de bu adamı düşünüp üzülmesin.Adam adam değil ki üzülsün yani.Hayat kısa,daha karşısına kimler kimler çıkar. Önüne baksın.

Merhabalar herkese.. Bu aralar bir iş arkadaşımla sabahlara varan telefon sohbetlerinden sonra sizlerin de fikrini almak istedim.

Arkadaşım 34 yasinda yaklaşık 4 yıldır başka şehirde yaşayan erkek arkadaşı var. Kadın evlilik dışı ilişki istemeyen biri yani cinsellik olmamış aralarında. Zaten kadının annesi kanser hastasiydi yıllardır onun mücadelesi ile hastanelerdeydi. Malesef 5 ay önce annesini ve ardından 3 ay önce babasını kaybetti. Zor günler geçiriyor destek olmaya calisiyorum ve farklı bakış acıları duymak istedim o yüzden bu konuyu açtım.

Adam 2 ay önce bir sabah kadını arıyor ve biz evlenecek miyiz artık birsey de diye ısrar ediyor. Kadın da o gün net birsey demiyor ve gecistiriyor konuyu. On gün önce kadın adamı arıyor ve adam biz de yemek yedik vs deyince kim var ki yanında deyince sevgilim yanımda diyor. Oradan kadının sesi de geliyor kim arıyor diye sorunca bir arkadas diyor adam. Telefonu kapaticam adam senin yüzünden böyle oldu seb beni reddettin vs diye mesaj yazmis.

Adam artık hayatımda biri var ama seni arkadaş dost olarak herseyden çok seviyorum tarzında mesajlar yazmış. Arkadaşım zaten çok kötü bir durumda ailesini kaybetti. Adam acıyor da dostumsun arkadasimsin mi diyor yoksa yedekte tutmaya mi çalışıyor çözemedim.
Böyle karaktersiz, iyi gün dostu bir adamı perişan ederdim telefonda sonra da bir daha konuşmazdım. Kendisine eş seçecek, ev arkadaşı değil. Hayat ortağı, can dostu olması gerekir. Böyle hergelelerin ne yapmaya çalıştığının bir önemi olmamalı. Zaten Allah bilir kaç kişi olmuştur aynı anda. Hayırlısı olmuş, şu an kız çıldırma anında ama bir süre geçince iyi ki bu yüzünü görmüşüm demeli. Yüzsüzlüğe bak dost kalalım... Sen dostluk nedir bilir misin? Bir de o kadar sıkıntıda yanında olmayıp, toparlanmasını beklemeyip evlilik diye tutturmuş ama cinsellik bence asıl niyeti. Kaçsın, hiç dönüp bakmasın bile. Adam yüz bulsa arar devam eder, kişiliksiz, yüzsüz...

Ne ara sevgili yapti ki bu adam .. yeni sevgiliyi yedekte tutuyordur bir suredir bence. Zaten uzakta yasiyorsmus, arkadasin fark etmemistir

Ev alındıysa umarım kız parasınız geri alabilir bu pez..ten. Çok üzüldüm, inşallah kızcağız toparlanır da kendine düzgün birisini bulur. Bu günler geçecek elbet.

Yok canım. İşi kariyeri maddi durumu çok iyi istese şu an bin kişi bulur. Ölümler in üstüne bu olay olmasi yikti

böyle birisi olmadığını düşünmedim zaten ama sanki böyle bir durumda gibi düşünmesin kendisini o kişi arkadaşınıza layık değil düzgün bir insan değil bence böyle birisinin gerçek yüzünü gördüğü için sevinmeli. inşaALLAH gönlüne göre birisi denk gelir arkadaşınızın :)

Böyle karaktersiz, iyi gün dostu bir adamı perişan ederdim telefonda sonra da bir daha konuşmazdım. Kendisine eş seçecek, ev arkadaşı değil. Hayat ortağı, can dostu olması gerekir. Böyle hergelelerin ne yapmaya çalıştığının bir önemi olmamalı. Zaten Allah bilir kaç kişi olmuştur aynı anda. Hayırlısı olmuş, şu an kız çıldırma anında ama bir süre geçince iyi ki bu yüzünü görmüşüm demeli. Yüzsüzlüğe bak dost kalalım... Sen dostluk nedir bilir misin? Bir de o kadar sıkıntıda yanında olmayıp, toparlanmasını beklemeyip evlilik diye tutturmuş ama cinsellik bence asıl niyeti. Kaçsın, hiç dönüp bakmasın bile. Adam yüz bulsa arar devam eder, kişiliksiz, yüzsüz...
Yüzde yüz katılıyorum. İnsanın en zor anı anne ölümü ve üstüne bababası da vefat etti. Bir de bu adamın serefsizlik hali bir de virüs belası yüzünden evde olması iyice kötü oldu. Şerefsiz p.c hadi defol git kıza sen benim için dünyadaki bütün kadınlardan değerlisin mesajları. . Sen benim için çok değerlisin ömür boyu dost kalalım msj lari. Ne amacı Beb de anlamadım.

Back
X