Sizce bu normal mi?

Gulerser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
18
3
1
36
merhaba hayirli aksamlar hanimlar,
Ben epey önce bisey yasadim hayatimda ve sizlerle paylasmak istiyorum. Bir ay biriyle konustum ve bana evlilik teklifi etti. Daha birbirimisi gormemistik bile. Ilk bulusmada beni ailesiyle tanistirdi ve toplam 4 defa gordum. Ailem karsi gelince bu hemen vazgecti. Halbuki deli gibi asik gibiydi. Simdi ilk soru sizce benden neden vazgecti? Cirkin mi buldu?
Neyse sonra benden uc ay sonra baskasiyla dugunu oldu, ve onunla 3 ay evli kalip ayrilmislar. Sonra ne ogrendim bu onun ikinci evliligiymis ve suan baskasiyla nisanli... yani anliyacaginiz iyiki olmadi..

Adam evlenmeye aşık size degil..yada baskasina..ucuncu evliligini yapmak üzere hala nesini takiyorsunuz boyle birinin?

Seni gormeden evlilik teklif edip, senden 3 ay sonra baskasiyla evlendikten sonra bosanip suan tekrar nisanli olmasi aslinda neden yaptigini acikliyor.
Evet cok tuhaf ama .. insan bunu neden yapar? Sence karakter bozuklugu mu? Bide varya cok asikmis gibiydi Ailesi bide yalan konustu tanisirken dedilerki onu hic boyle mutlu gormedik

Ama asiri istekli gibiydi oyle boyle degil yani
Tatlım, biz bazen r bakışı, mesajı falan
İşte ışık var diye algılıyoruz

Ama onun niyeti nedir ortada.

Yani yanlış yorumlamışsın onun hareketlerini bence

Vay arkadaş. O sadece evlenmek istemiş. Kimle oldugunun onemi yok. Ailen set cekince baska avlara yonelmis. Karakter degil ahlak bozuklugu... Bence sana buyuk gecmis olsun.

Evet cok tuhaf ama .. insan bunu neden yapar? Sence karakter bozuklugu mu? Bide varya cok asikmis gibiydi Ailesi bide yalan konustu tanisirken dedilerki onu hic boyle mutlu gormedik

Ay cok sıkıstırdın beni fazla soru sordun
Bilmiyorum bende merak ettim neden boyle yapiyor acaba

Kaçan balık büyük olur tribine mi girdiniz allasen durduk yere niye dert oldu şimdi size?
Geçmiş bitmiş, normalliği anormalliği mi kalmış?

adam arızalı dengesizin teki.bir de sorguluyorsunuz.hala istekliydi falan diyorsunuz. bence sizde de bir gariplik var. arıza tipleri seviyorsunuz herhalde.

Yani niyeti sence cinsellikmiydi
Ben niyet okuyamam bilemem, niyetini.
Demek istediğim şu
Israrcı çiçekçi gelir kırmızı satar, sana hediye eder

Dersin ki ay bana kırmızı Gül aldı, demek evlenecek.

Bazen biz yanlış yorumluyoruz durumları. Çok anlam yüklemek yersiz bazen

Dua edin iyiki olmamis. Senin cirkinligin veya güzelliginle alakasi yok onun adiligiyle alakasi var.

Olan olmuş biten bitmiş şimdi neden bunu merak ettiniz ki? Hal ve tavırları her zaman doğru okuyamayabiliriz. Adamin derdi büyük ihtimal sadece evlenmekti. Kim olursa olsun sadece evlilik. Enteresan tabi tuhaf bir adammış. Şu an neyi merak ettiğinizi anlamadım. Olmus gitmiş. Bu olaydan çıkacak ders Allah'ın sevgili kulu olusunuzdur. Ucuz kurtulmussunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…