Sizce bu normal mi?

Bu kin ve nefret değil ki etmiyorum edemiyorum ki içimden öyle.. O zaman yaşadığım üzüntüyü bir ben biliyorum.
peki madem etmeyin bize ne zaten de, ben bu konunun içindeki derdi göremiyorum. Gördüğünüz gibi tüm konu sakinleri sizi haklı bulmamış. Siz de editlerde böylesi hayırlı falan yazmışsınız kısmet yazmışsınız, ama hala hakkımı helal etmiyorum demeye de devam ediyosunuz. çok değişik çelişkili bi ruh halindesiniz bence. Ne diyim Allah yardımcınız olsun.

Sağol teşekkür ederim.

Sen sevinirdin canım öyle hissettim ben.
Nerden hissettin ben kardeşim erken evlendi diye seviniyorum hatta yeğenlerim oldu onlar benim hayatım herkes senin gibi kıskanç değil ve 10 yıl geçmiş hala sönmemiş

O zaman derdiniz ne açıkca söyleyin lafı dolandırmadan

ben üzülmüştüm bu konuya çok.. Şu an da bu konudaki fikirlerinizi merak ettim. Herkes haber edilmemesi konusunda hak verdi.. Sıra mıra kalmadı artık dedi..

Bu kin ve nefret değil ki etmiyorum edemiyorum ki içimden öyle.. O zaman yaşadığım üzüntüyü bir ben biliyorum.
ben kin duyduğum ve nefret ettiğim kişilere bu cümleyi kurarım ya da canımı çok yakmışsa biri
kin ve nefret için başka ne demiş olmanız gereiyorki

Nerden hissettin ben kardeşim erken evlendi diye seviniyorum hatta yeğenlerim oldu onlar benim hayatım herkes senin gibi kıskanç değil ve 10 yıl geçmiş hala sönmemiş

Benim de yiğenlerim var ağlıyorum özlediğim için.. Ama insanlar belki de normal olarak kıskanmışşsın dedi ama kıskanıyor olsam kıskanıyorum derim.. Gerçekten derim bunu.

ben üzülmüştüm bu konuya çok.. Şu an da bu konudaki fikirlerinizi merak ettim. Herkes haber edilmemesi konusunda hak verdi.. Sıra mıra kalmadı artık dedi..
Evet tabiki haber edilmemesi çok kötü olmus o konuda size hak veriyorum ama bisey dicem aileniz sizi en iyi tanıyan kişidir kıskanacagınızı bildiği içinmi size haber vermediler neden yani bunu sordunuzmu bana neden haber vermediniz diye ayrıca sıra olayı gerçekten saçma ya böyle seylere takılmayın üstünden çok uzun yıllar geçmiş bence hayatınıza bakın ayrıca yaşınız evlenmeye engel değil belki bu düşüncelerden sıyrılsanız çevrenizde kendinize uygun birisini bulabilirsiniz

hay senin ağzın bal yesin İçim şişti konu sahibinin laf dolandırmasından. Tarzı bu heralde.
senin de canım senin de iyi sabırlısın da defalarca anlatmaya çalıştın
karışmayacaktım ama dayanamadım yani insan sevdiği biri için hakkımı helal etmiyorum diyebilir mi yaa
belli ki sinirli eeeee bu olay on yıl önce olduğuna göre ve hala sinirli olduğuna göre bu da kin duymaya girer

+1000000

Bende Ablamdan önce evlendim(1 yaş büyük benden) asla sıra muhabbeti dönmedi evde. Zira onun yaklaşık 6 yıllık iliskisi vardi,benim iliskimde 2 yıllık falandi bide eşim İngiltere de yaşıyordu ama ablamin ki hemen dibimizde. Onlar evlenmiyor diye benim suçum değil ya? Hersey kader kısmet

benim daha büyük ayıbım var bu durumda ben de abimden önce evlendim
hem benden büyük hem de erkek

Benim kız kardeşimle aramızda 1 yaş var oda benden önce evlendi hiç de sorulmadı niye sorulsun ki anası var babası var ablaya niye sorulcakmış bi abla olarak 10 yıldır taktığınız konuyu inanın hiç anlamadım hani abla kardeş samimiyetiniz mi yok kardeşiniz size söylemedi yani bumu gücünüze giden şey evet bu olabilir ben evde olmadığım bir zaman kızkardeşim sözlense bana söylenmese ben de üzülürdüm buraya kadar anladım anlamadığım 10 yıldır buna takmanız ve yapılabilecek bişey de yok artık yani unutup önünüze baksanız daha sağlıklı olur sizin için

hani dedim belki bi silkelenir kendine gelir ama yok Sonunda kendi haline bıraktım napıyım

Kız ne ayıbı bu işler kader kısmet. Abim evlendiğinde benim eşim hayatımda yoktu yoksa ondan önce de evlenirdim
baksana konu sahibine göre baya baya büyük hataa :)
ben abimi beklesem hala bekardım ki adamın hala evlenmeye niyeti de yok

Ay bi de benim kıskanç olduğumu hissettiniz nasıl dedim cevap vermediniz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…