Sizce bu normal mi?

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.780
1.834
333
Selam arkadaslar,

Uzagi göremiyorum (miyop) ve yaklasik 15 yildir gözlük kullaniyorum.

Gectigimiz agustos ayinda istanbulda lazer tedavisi icin özel bir klinikte muayene oldum. Doktorum hem insani hem mesleki acidan bana güven verdi, rahatlatti. Göz haritam vs cekildi,üc ay sonra görüselim diyerek sözlesip ayrildik.

Bu sürec icerisinde benim aklima bir kac soru takildi. Ancak doktoruma kesinlikle ulasamadim. Ben türkiyede yasamadigim icin telefonla kisa bir gorusme yapip sorularimi kendisine yöneltmek istedigimi belirttim, ancak yanindaki asistanlari kesinlikle reddetti. Ben neden doktoruma ulasamiyorum, bu nasil is diyince de yuzume kapattilar telefonu.

Uc gunlugune istanbula gittim. Yeniden kontroller yapildi. Lazer icin randevu ayarlama kaldi geriye. Randevu asistanlarla ayarlaniyor, hastaneden bir hafta oncesinden onay geliyormus.

Ancak bu asistanlar bana asla ve asla net bir tarih veremiyorlar arkadaslar! Aralik ayi diyorum, doktorumuz bodruma gidecek ama ne zaman bilmiyoruz diyorlar saka gibi?! Doktora bir gun oncesinden hadi gel diyecek halleri yok ya diyorum, bilemiyoruz diyorlar.

Ocak ayi diyorum, doktor burada gorunuyor ama kesin degil diyorlar.

Kafayi yemek uzereyim. Is yerimden izin almam, biletlerimi ayarlamam gerek. Ama bana kesin tarih veremiyorlar.

Bu hafta oradayken bir hanimefendi daha bebegi ve kocasiyla birlikte kontrole gelmis. Daha dogrusu kadincagiz baska doktorda tedavi gorurken diger doktorda bakar canim sorun olmaz diye randevu vermisler ve bosu bosuna hem bekledi, hem ucret odedi.

Soruyorum size bu normal mi?

Parca parca yaziyorum ama; soyle dusunuyorum: her hastasi doktoru arayip gorusmek istese adam evin yolunu bulamaz, o bakimdan reddetmeleri normal diyelim. Ama randevu isini aciklayamiuorum kendime.

Değil tabi ki, madem muayene oldunuz ve uygunsunuz adam gibi bir tarih vermeleri gerekiyor. Yurtdışından gelicem diyorsunuz saçmalık yani tarihsiz olmaz. Burayı derhal boşverin adam gibi profesyonel bir hastaneden randevu alın. Nerede bakıyorsunuz, İstanbul mu?

Değil tabi ki, madem muayene oldunuz ve uygunsunuz adam gibi bir tarih vermeleri gerekiyor. Yurtdışından gelicem diyorsunuz saçmalık yani tarihsiz olmaz. Burayı derhal boşverin adam gibi profesyonel bir hastaneden randevu alın. Nerede bakıyorsunuz, İstanbul mu?

Su an aglayabilirim. O doktor bulma süreci, gitme, kontrol hepsine sil bastan baslamam lazim.

Evet istanbulda.

Hani deselerki 10 aralikta gel, 8 nisanda gel hic sikinti yok. Ama bunlar her tarihe kesin degil diyorlar, iyi de ben neye guveniyim?

Bir de doktorun farkli ulkelerden hastalari var, ben inanamiyorum.

Su an aglayabilirim. O doktor bulma süreci, gitme, kontrol hepsine sil bastan baslamam lazim.

Evet istanbulda.

Hani deselerki 10 aralikta gel, 8 nisanda gel hic sikinti yok. Ama bunlar her tarihe kesin degil diyorlar, iyi de ben neye guveniyim?

Bir de doktorun farkli ulkelerden hastalari var, ben inanamiyorum.

Baştan uğraşma a gerek yok ablacım Dünya Göz hastanesini ara, hemen yapıyorlar.

Bir de isim verebiliyor muyuz bilmiyorum ama ben Nişantaşı Hastanesinden çok çok memnun kalmıştım. Pcr testi randevusu için Whatsapptan mesaj atmıştım, gayet profesyonelce ve hızlıca oldu.

bir gözüme lazer yaptırdım, bir gözüme göz içi mercek taktırdım ilk defa böyle bir şey duyuyorum
bence başka bir doktorla anlaşın. huzursuz olmakta haklısınız

Hayir, hiç normal değil.
Normal muayene için devlet hastanesine gittim. Dr diyor ki gözün hassas, şu sorunu yaşadığın an hemen gel. Sakın aksatma.

Siz yurtdisindan geleceksiniz, operasyon yaptiracaksiniz. İşlerinde popüler olsalar bile ciddi ve profesyonel değiller.
Burda sorun yaşarsanız bile kimseye ulasamayacaksiniz.

Back
X