Sizce bu normal mi?

Demekki takibe alinmis, yoksa sildigini bir günde nasil anlayabilir.
Biri msne aylarca girmez, silersiniz artik msn kullanmiyor herhalde diye.
Bugün ekle, ertesi gün sil olayina ilk kez sahidim.
Fazla takmamaya calisiyorum, sonucta nisanlimin msni bende sifresi bende.
Gizli birseyide sifresini bildiginiz bir msnden yapacak kadar safdirik degil kimse:)
Olaya baktigimda aslinda kizdigim tek konu, bayanlarin hic düsünmeden elalemin erkeklerini msnlerine eklemeleri. Ilk kez böyle bi durumla karsilasiyorum, o yüzden nisanlimda %100 suc var diyemiyorum, cünkü tam olarak net bi sekilde bu konudaki tepkimi bilemezdi. Ikinciye olursa suc onundur.
Demissinya hani elin adamiyla ne konusacam banane diye.. Iste bunu düsünecek kadar akil olsa herkeste...

Son düzenleme:
Bende normal karşılamazdım.İşten ayrılmış gitmiş adam, ne diye eklersin, ne konuşacaksın, hani paylaşacak neyin kaldı. Çıkmış adam , önceden bir ahbaplığınızda yok. Herkes işine gücüne,:1closedeyes:

Erkekler çok saf oluyor, bayan diye kırmak istemiyorlar. Bizim kadar detaya inemiyorlar. O yüzden senin için rahat olsun en doğrusunu yapmışsın.

benim aklıma ilk nişanlına iş için yardımcı olabileceği gelmişti. yeni bir işe başlaması için falan. belki nişanlın cv falan yolladı o adresten. o da ekledi. ama böyle olsa sen sorduğunda nişanlın anlatırdı sanırım. sonrası yani ertesi gün onunda silmesi benimde kafamı karıştırmadı değil. zamanında bende az dedektiflik yapmamıştım msn, mail kontrolü falan. gizli takip her zaman lazım belki de. hoş sen takip yapmamış sadece gelen iletide görmüşsün. bence içini ferah tut kötü birşey olsa nişanlının verdiği tepkilerden zaten anlardın. boşuna kuruntu yapıp ikinizede huzursuz günler yaşatma..

Canim is icin yardimci olacagini zannetmiyorum, yoksa söylerdi benimki.
Bayadir mailine, msnine bakmiyordum ben, eskiden cok didik didik ederdim.
Simdi tesadüf denk geldi.

Kirmamak bir centilmenlik göstergesi degildir bu konuda. Ozaman benide düsünerek acaba rahatsiz olur mu diyerek kabul etmeyecekti öyle degil mi?
Yorumun icin sagol canim, katiliyorum sana.

kızın yaptığı garipsenebilir ama nişanlının suçu yok bence. bana da birisi 2 hafta emek verip iş öğretse, aradan zaman geçmişte olsa msn e eklediğinde kabul etmemezlik yapamam. yani ayıp olur diye düşünürüm. ama nişanlıysam nişanlıma söyleyebilirim böyle böyle oldu diye

fazla takma ama iyi etmişsin silmekle , nişanlında ileriyi düşünmeden kabul etmiştir bence . gözün acık olsun ama sezdirme erkeğe

Aynen bu yazdiklarini kendi icimde düsündüm 2 gündür. Ama yok dedim yapmaz öyle birsey. Düsünmemeye calisiyorum bu olayi ama her düsündügümde tipki bu yazdiklarin harfi harfine tekrarlandi kafamda senin mesajindan önce.
Cok kafa kurcalayici. Dün aklima ne geldi, bu olaydan 2 gün önce rüyamda gördüm aynen bu olayi. Güya benimkinin facebook hesabi varmis, kizin biri oraya eklemis bunu, bende kizi taniyorum, niyetinin kötü oldugunuda anliyorum. Nisanlim gelip bana anlatiyor biri ekledi beni diyor. Diyorum bak niyeti iyi degil o kizin, sil onu. Beni dinlerken saskin bir yüz ifadeyle hiiii dogru haklisin diyor. Rüyaminda etkisinde kaldim.

Ama söyle biseyde var, benimki bi is cevirmek istese, neden benim sifresini bildigim bir msnden yapsinki????

Peki napabilirim??? Yanlis bi durum varsa, aptal yerine konmak istemiyorum, arkamdan is cevireni ezerim!!!

Son düzenleme:
Bu arada telefonunu kurcalama gibi birsey söz konusu olamaz, cünkü uzaktayiz biz birbirimizden.

bi an msn isteyince vermiş bulunmuştur bir diğeri olmadığı için ...belki şimdi yeni açmıştır ya da senin msne pek uğramadığını düşünmüş olabilir...
arkadaşım bi kere emin olmak için yeni bi adres açıp erkek arkadaşında kayıtlı olan adresi eklemişti.sonra karşısındaki kıza " numaranızı falancadan aldım tanışabilir miyiz "diye sanki erkekmiş gibi konuşup tanışmıştı.kafasındaki bütün soruları cevaplandırmıştı bu şekilde.ama sen şimdi böyle yapsan anlaşılır sanırım
canım şuan için sanırım senin yapabileceğin bişey yok özellikle erkek arkadaşına karşı bu konuyu uzatma o zamanda erkeklerin klasik bahanesi" offffff kıskançlıklarınla sıkıyorsun" lar başlar.sen bi süre sonra bi msn adresi aç koy yakışıklı bi erkek fotosu :))) kızın ağzından ancak öyle laf alırısn ..ismin,i,nereli olduğunu ,evli mi bekar mı vs ...yalan söyleyeceğini sanmam :))

Bu arada telefonunu kurcalama gibi birsey söz konusu olamaz, cünkü uzaktayiz biz birbirimizden.

işte bu çok kötü bilmiyorumkismile bi de uzaktasınız ya seni de umutsuzluğa düşürmek hiç istemem arkadaşım da uzaklık kötü oluyor ya erkekler kendilerini boşlukta hissediyor hemen ...neyse sen bi sakin davran şimdilik :lepi:

ben nişanlıyken nişanlımın face ine resim yüklüyodum.o arada bir kız ki öğretmen kendisi samsunda beni nişanlım sanıp asılmıştı sohbetten.ve sitem etmişti hiç cevap vermiyosun falan diye.hatta kıskançlık ya basıyım şunun çalıştığı dershaneyi bile demiştim:)) yapmadım tabi.neyse oluyo böyle şeyler ama tamamen masum bir konuşma isteği de olabilir sizin durumunuzdaki.oyüzden hemen kızıp tepki vermemek lazım

sensible bacım o msndeki kişilerin silmesinin gözüktüğü olayı artık farklı işliyo.
eğer taraflardan birinde msn plus denen program yüklüyse, silmemiş olsa bile öyle sildi gibi gösterebiliyo. okuldayken başıma geldi, gittim bi arkadaşıma sordum sen niye beni sildin diye, kızcağız da yok silmedim ben seni hep msnde görüyorum ki demişti. :))) sonradan nette araştırınca öğrenmiştim. yani nişanlının msni hala kızın listesinde olabilir, sildiğinin farketmemiş olabilir. yine de silerek iyi yapmışsın ben de hoşlanmam öle şeylerden.

Kizlar yorumlariniz icin tesekkürler.. Alinti yapmadigim arkadaslarimada tesekkür ederim:)

Her ne kadar kendimi rahatlatmaya calissamda olmadi. Direkt olmayi seven bir insanim, o yüzden dedimki ne duruyorsun madem icin rahat degil sor nisanlina isin aslini astarini ögren. Icim icimi yiyecegine onun kafasinin etini yerim daha iyi:))
Dün aksam konuyu actim tekrar. Seni ekleyen bayan dogum iznine ayrilanmiydi dedim. Evet dedi oydu, iki kisilerdi digerinin adida x'di. Dedim yav benim aklim almiyor, elin evli barkli coluklu cocuklu kadini, 2 hafta tanidigi yabanci bir erkegi niye ekler msnine ve msnini nerden almis dedim?
Sonra bizimki basladi dökülmeye. Olay söyle dedi, msnden is yerindeki program detayini atacakti bana, ben istedim dedi. Isten ayrilmadan bir süre önce msne ben ekledim, oda sonradan beni eklemiski, bana ileti geldi bende kabul ettim dedi. Neden taktin buna bu kadar, isten ayrildim, isim olmuyor, olsa bile ne olacak dedi.
Hani dedim o eklemisti bana öyle söylemistin, bugün niye birden ben ekledim diyorsun dedim?? Dedi bende ekledim, oda ekledi. Iletim herhalde ona gitmediki, oda beni eklemis bana ileti gelince kabul ettim dedi.
Dedimki is yerinin program detayini is yerinden alsaydin dedim, yada maille gönderseydi sana msne eklemek zorundamisin dedim. Is yerinden alabilecegim birsey degil yasak dedi maille gönderilecek birseyde degilmis octomed programiymis. Sen dedi neden takiliyorsun bu kadar, ben birsey yapacak olsaydim kendime baska bir hesap acar oraya eklerdim ekleyecegim kisileri, senin girip ciktigin msne neden ekleyeyim dedi. Dedimki o kadinin kocasi sence bunu dogru karsilarmi? Elin adamiyla msnde isin ne demezmi neden düsünmeden hareket ettin dedim. Eside orda güvenlikci, yaninda konustuk msnlestik dedi, elin karisiyla ne isim olur bana ne muamelesi yapiyorsun dedi. Dün bunlari anlatsaydin bu kadar kizmazdim dedim. Demekki aciklama yapma ihtiyaci duymamisim dün ama aklina takilmis bu kadar bugün yapiyorum iste dedi. Birdaha istemiyorum dedim ve bana en basta yap aciklamani. Tamam gir msnime bütün karsi cinsleri sil dedi. Yapmadim tabi öyle birsey. Dedim ne hikmetse ertesi gün oda seni silmis dedim. Öylemi yapmis dedi, silmisse silmis dedi. Olay bu kizlar.
Icimden bir his dogru diyor.

Bu arada DECEMBER, canim demek yeni msnlerde öyle birsey var ha.. bu teknolojide adami kafayi yedirir, sürekli degisiyor biz napalim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…