bana pek normal gelmedi... dediğiniz gibi işten ayrılmış dolayısıyla bağlantıları kesilmiş olması gerekir... ama kız bağlantı kurmak istediyse bu iş için falan değil tabi ki... 3 ay içinde de sıkı dost olamayacaklarına göre (ki bi bayanla bi erkek asla sıkı dost olamaz bana göre) kızın niyeti çok iyi gibi gelmedi... ama nişanlınızın sizin rahatsız olacağınızı düşünüp hiç eklememesi daha doğru olurdu bence... yine de iyi yapmışsınız silmekle...
Şimdi kızın nişanlını ekleyebilmesi için ekleyeceği adresi bilmesi gerekiyor.
Kaldı ki o adresi bilse bile 3 hafta sonra eklemez.
O adresi işten ayrıldıktan sonra nasıl elde etti bu kız?
Kız iyi niyetle eklemiş olamaz mı? Belki o da nişanlı ve sevgilisi var,bir yerlerden buldu sevgilinizin msnini ve ekledi,bir art niyeti olmadan.Daha önceden eğer nişanlınıza karşı daha farklı bir davranışı olmadıysa,bunu hissettirmediyse bence abartılacak bir durum yok. Üstelik sizin silme isteğinizi de uzatmamış nişanlınız,,sorun ne?
Arkadaşlar noluyor,napıyosunuz,nasıl insanlar var,nişanlı avcısı falan,arkadaşımız o kızla ilgili olumsuz hiçbirşey söylememiş,sadece msn ine ekledi demiş,abartmıyormusunuz biraz?
Derins inan bende bunu düsünüyorum.
Calistigi is yerinde ortak arkadasi vardi ondan almis olabilir belki.
Bu arada birsey daha var, bizim 3 ay önceki msn konusmalarimizi inceledim, bu kizin kendisine isi ögrettiginden bir cümle icinde bahsetmis, ama kiz dogum iznine ayrilacak simdi isi kim ögretecek bilmiyorum dedimis konusmalarinda. Dogruysa eger bu kiz o kiz ve evli. Ama yinede benimkiyle 2 hafta anca tanismislar, cünkü nisanlim ise girdi o kiz dogum iznine ayrildi yani 2 haftadan fazla olamaz tanisma süreleri tarihlere bakilirsa.
Her ne olursa olsun, evli yada bekar. Ben nisanli/evli olmayan bir erkegi eklemem msnime kaldiki nisanli/evli olanini ekleyeyim, bu nedenle ters geliyor.
Tatlım bir durup düşünür müsün..
Sen yeni doğum yapmışsın evde ortalığı yıkan bir çocuk var,kafan karışık..
İşin gücün yok tutup şirkette 15 gün iş öğrettiğin ama işten ayrılan elin adamını msn'den ekliyorsun..
Yahu yeni annelerin kafalarını kaşıyacak vakti yok kaldı ki iş yerindeki elin nişanlı adamından bana ne..
çocuğumun kocamın derdindeyimdir ben..
dostça bile eklese zamanlaması çok saçma,özenip bu konunun üstüne düşmesi çok saçma
bu kısım böyle..
ama bir de şu var bazı kızlar kadınlar bir garip.. eşim bir yıl boyunca bir kursa gitti yazılım kursuna biz o dönem nişanlıydık.Kurstan bir kız facebookdan eklemiş.Eklemesi garip çünkü ortak mail grupları var sürekli oradan 20 kişi yazışırlar yani özel birşey görüşme düşüncesi salakça ama eklemiş,eşim de kabul etmiş ben ses etmedim ki ne diyeceğini merak ediyorum kız hiçbir tepki göstermedi baktım arkadaş listesi 600 kişi..! arkadaş sayısını çoğaltma derdinde vs vs. ne ise yani böyle garip kızlar var özetle..
Ama msn farklı sohbet amaçlı bir program nişanlının bir hatası olduğunu sanmam ama bunlar normal değil.. Kursa gidiyorum bende düşünüyorum şimdi orada erkek arkadaşlarda var.Sohbetimizde iyidir ama ben o adamları niye ekleyeyim msnime bana ne ..! oturup ne sohbet edicem adamla.. Saçma..!
Canim banada cok tuhaf gelmeye basladi bu olay. Niye dersen, az önce benimkinin msnine baktim, engelleyip sildiginiz kisilerin mailleri hala durur liste halinde, üzerine sag tikladiginizda eger "sil" butonuna basamiyorsaniz hala karsi tarafin listesindesiniz ama sizinle irtibata gecemez demektir. Ama eger basabiliyorsaniz "sil" butonuna, karsi tarafta sizi silmis demektir. Ve gördügüm kadari ile karsi tarafta silmis. Biraz tuhaf degil mi bu?
Dün ekledi, bugün ben sildim diye o da mi sildi?? Aklima baska seylerde geliyorda, yok ben nisanlima güveniyorum demek istiyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?