Sizce bu normal mi?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Herkese hayirli ramazanlar.

Bir sorum var kizlar. Benimki 3-4 ay önce bir ise girdi. Bazi sebeblerden dolayi isten ayrilali 3 hafta oldu. Ise basladigi ilk hafta bir kiz buna isi ögrenmesi icin yardimci olmus, bahsetmisti bundan. Buraya kadar sorun yok.
Gel gelelim asil meseleye. Bilirsiniz msnde kisiler birbirleriyle arkadas olunca, bizim kendi msnimizde bu ileti olarak gecer. Benimki x adinda bir bayanla arkadas olmus. Sordum bu x kim diye. Neden sordugumu sordu, dedim iletide yaziyor arkadas olmussunuz diye. Dedi bana isi ögreten kiz. Eski is yerinle alakan kalmadi, kimseyide ekleme bu nedenle dedim. Ben eklemedim o ekledi, kiz iyiydi bana cok emegi oldu ne var bunda dedi. Kötü biridir demedim sadece rahatsiz oluyorum ben dedim. Ozaman sil dedi. Kendisinin silmesini istedim.Ben rahatsiz olmuyorum, sen sil, senin msninde rahatsiz oldugum birsey olursada, sana sormam kendim silerim dedi. Ok dedim sileyim ve sildim. Sorun yasamadik sonra gayet normal sekilde konustuk.

Acaba dogru mu yaptim yanlis mi?
Ben 3 ay is yerinde beraber calistigim bir cocugu, 3 hafta sonra o cocuk isten ciktiktan sonra msnime eklemem. Bu nedenle bana ters geldi kizin yaptigi. Kaldiki nisanli oldugunu biliyor, benim rahatsiz olabilecegimide hic düsünmemis hanimefendi.
Msnini arastirmis bulmus demek diye düsündüm. Neden böyle birsey yapmis olabilir?

Sizce normal mi bu, fikirlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:
bana pek normal gelmedi... dediğiniz gibi işten ayrılmış dolayısıyla bağlantıları kesilmiş olması gerekir... ama kız bağlantı kurmak istediyse bu iş için falan değil tabi ki... 3 ay içinde de sıkı dost olamayacaklarına göre (ki bi bayanla bi erkek asla sıkı dost olamaz bana göre) kızın niyeti çok iyi gibi gelmedi... ama nişanlınızın sizin rahatsız olacağınızı düşünüp hiç eklememesi daha doğru olurdu bence... yine de iyi yapmışsınız silmekle...

Evet nisanlimdada var suc. Kizin cok emegi varmis, reddedetsemiymis. Cok stresli bir is ortaminda calistigini biliyordum, sürekli telefon aciyordu bana kafa dagitmak icin. Belki kizda bununla ilgili cok yardim etmis olabilir, ama ben iyi niyetle yapmis olabilir diye düsünemiyorum. Üstelik orasi is ortami, elbette yardimci olacaktir, babasinin hayrina yardimci olmuyordur herhalde.
Kizi reddedemeyip msnine ekleyebiliyor ama benim karsi oldugum konuyu cok rahat ezip gecti, durum bu.
Uzatmadim fazla, sil, ben olsam silerdim dedi, bende sildim mevzu kapandi.

kızlar bide nişanlı avcıları var dikkat edin.ben 3 kişi tanıyorum nişanlı adamları baştan çıkarıp evlenenleri.

Kız iyi niyetle eklemiş olamaz mı? Belki o da nişanlı ve sevgilisi var,bir yerlerden buldu sevgilinizin msnini ve ekledi,bir art niyeti olmadan.Daha önceden eğer nişanlınıza karşı daha farklı bir davranışı olmadıysa,bunu hissettirmediyse bence abartılacak bir durum yok. Üstelik sizin silme isteğinizi de uzatmamış nişanlınız,,sorun ne?

Arkadaşlar noluyor,napıyosunuz,nasıl insanlar var,nişanlı avcısı falan,arkadaşımız o kızla ilgili olumsuz hiçbirşey söylememiş,sadece msn ine ekledi demiş,abartmıyormusunuz biraz?

ben de hoş karşılamazdım,kısa bir sürede bu kadar samimi mi olmuşlar?

bende senin yerinde olsam aynı şeyi yapardım..
bu devirde erkeklere değil,kızlara guvenmeyeceksin maalesef..

nisanliniz sonucta ne isi varmiski baska kizlarla
bencede dogrusunu yapmissiniz sanirim bende aynisini yapardim,

Şimdi kızın nişanlını ekleyebilmesi için ekleyeceği adresi bilmesi gerekiyor.
Kaldı ki o adresi bilse bile 3 hafta sonra eklemez.
O adresi işten ayrıldıktan sonra nasıl elde etti bu kız?

Şimdi kızın nişanlını ekleyebilmesi için ekleyeceği adresi bilmesi gerekiyor.
Kaldı ki o adresi bilse bile 3 hafta sonra eklemez.
O adresi işten ayrıldıktan sonra nasıl elde etti bu kız?

Derins inan bende bunu düsünüyorum.
Calistigi is yerinde ortak arkadasi vardi ondan almis olabilir belki.
Bu arada birsey daha var, bizim 3 ay önceki msn konusmalarimizi inceledim, bu kizin kendisine isi ögrettiginden bir cümle icinde bahsetmis, ama kiz dogum iznine ayrilacak simdi isi kim ögretecek bilmiyorum dedimis konusmalarinda. Dogruysa eger bu kiz o kiz ve evli. Ama yinede benimkiyle 2 hafta anca tanismislar, cünkü nisanlim ise girdi o kiz dogum iznine ayrildi yani 2 haftadan fazla olamaz tanisma süreleri tarihlere bakilirsa.

Her ne olursa olsun, evli yada bekar. Ben nisanli/evli olmayan bir erkegi eklemem msnime kaldiki nisanli/evli olanini ekleyeyim, bu nedenle ters geliyor.

Son düzenleme:

Kötü niyetle eklememis olabilir canim. Iyi biride olabilir. Fakat su var, bi bayan neden bir erkekle baglanti kurmak istesinki, o kisiyi sadece 2 hafta tanidiysa?
Yabanci bir bayanin benim esimle/nisanlimla msnde paylasacak neyi olabilir?
Birde karsi taraf sorumsuzca basi bagli bir erkegi ekleyebiliyorsa ben kizarim.
Benim kimseye yapmadigim seyleri, baskalarininda bana yapmasini istemem.
Sen mesele esini 2 haftadir taniyan bir bayan msnine eklese rahatsiz olmazmisin?

bence biraz abartmışsın canım ya, ben çokda art niyet sezmedim, 3 hafta boyunca aynı ortdamda bol bol konuşmuşlar demektir, kız işi öğrettiyse, öylesine arkadaş mahiyetinde eklemiştir bence, napsın nişanlı adamı

Son düzenleme:

Tatlım bir durup düşünür müsün..
Sen yeni doğum yapmışsın evde ortalığı yıkan bir çocuk var,kafan karışık..
İşin gücün yok tutup şirkette 15 gün iş öğrettiğin ama işten ayrılan elin adamını msn'den ekliyorsun..
Yahu yeni annelerin kafalarını kaşıyacak vakti yok kaldı ki iş yerindeki elin nişanlı adamından bana ne..
çocuğumun kocamın derdindeyimdir ben..
dostça bile eklese zamanlaması çok saçma,özenip bu konunun üstüne düşmesi çok saçma
bu kısım böyle..

ama bir de şu var bazı kızlar kadınlar bir garip.. eşim bir yıl boyunca bir kursa gitti yazılım kursuna biz o dönem nişanlıydık.Kurstan bir kız facebookdan eklemiş.Eklemesi garip çünkü ortak mail grupları var sürekli oradan 20 kişi yazışırlar yani özel birşey görüşme düşüncesi salakça ama eklemiş,eşim de kabul etmiş ben ses etmedim ki ne diyeceğini merak ediyorum kız hiçbir tepki göstermedi baktım arkadaş listesi 600 kişi..! arkadaş sayısını çoğaltma derdinde vs vs. ne ise yani böyle garip kızlar var özetle..

Ama msn farklı sohbet amaçlı bir program nişanlının bir hatası olduğunu sanmam ama bunlar normal değil.. Kursa gidiyorum bende düşünüyorum şimdi orada erkek arkadaşlarda var.Sohbetimizde iyidir ama ben o adamları niye ekleyeyim msnime bana ne ..! oturup ne sohbet edicem adamla.. Saçma..!

Çok garip değil, olabilir, ekleyebilir..
Bazı insanlar var yolda selam vermezler ama adını biliyor diye msn facebook gibi yerlere eklerler.
Liste kalabalık olunca tatmin oluyorlar galiba.. Böyle bir durum olabilir..

Ama çok çok aklını kurcalayan bir durum olsa bile -bence- yine de silmeseydin,
diğer bağlantıları oluşturduğun için takipte olsaydın kötükedihüso
Bu gibi durumlarda adamın tavrı denir ne değildir daha net görürdün.
Bazen saf ayağına yatmak lazım aklinialirimsmile

Canim banada cok tuhaf gelmeye basladi bu olay. Niye dersen, az önce benimkinin msnine baktim, engelleyip sildiginiz kisilerin mailleri hala durur liste halinde, üzerine sag tikladiginizda eger "sil" butonuna basamiyorsaniz hala karsi tarafin listesindesiniz ama sizinle irtibata gecemez demektir. Ama eger basabiliyorsaniz "sil" butonuna, karsi tarafta sizi silmis demektir. Ve gördügüm kadari ile karsi tarafta silmis. Biraz tuhaf degil mi bu?
Dün ekledi, bugün ben sildim diye o da mi sildi?? Aklima baska seylerde geliyorda, yok ben nisanlima güveniyorum demek istiyorum kendime.

Silmiş.. Hmm Silindiğini anladığı için gereksiz yer kaplamasın diye düşündü demek ki..?
Ama hemen nasıl anladı silindiğini,bunu takip edecek kadar önemli birşey mi ki bu..?
Nişanlının birşeyler karıştırdığını sanmıyorum ama saçma bu konuştuklarımızda.
Boşver kadın pek meraklı demek ki herkesle sohbet etmeye..
Sen yine bir süre kimi ekliyor kiminle mailleşiyor kontrol et bu konuyu da uzatma kendini üzme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…