sizce bu riski almalı mıyım?

dilek9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014
80
3
48
Adana
merhabalar
uzun zamandan beri burun estetiği olmak aklımda ancak bunun risklerinden korkuyorum kalıcı olduğu için yeni burnumdan memnun kalmamak beni çok korkutuyor ameliyattan sonra memnun olup yıllar sonra burnun değişmesi bozulması riski de cabası.ama son zamanlarda burun dolgusu diye bir şey duydum iki yıl gibi bir süre kalıcılığı varmış.ancak bu yöntemle her kusur düzeltilemiyor tabi sadece kemer vb sorunlar giderilebiliyor.bu yöntemi duyan ve yaptıran var mı?ayrıca burun estetiği yaptırıp memnun kalan veya pişman olan tanıdığınız var mı?sizce bu riski alıp estetik yaptırmalı mıyım?bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler:)

Begenmiyosan yaptir bence bende oyleyim yillardir kararsiz kaldim simdi gittim gun aldum ama doktorun iyi olmasi laxim

bende bu ya beğenmezsem korkusu olmasa şu dakka gidip yaptırcam ama cesaret edemiyorum işte ya daha kötü olursa diye:) umarım seninki güzel olur ama eger burnunda sadece kemer sorunun varsa bu dolgu işini de bi araştır derim hiç duyum aldınmı bilmiyorum ama

Keske sadece kemer olsa burun ucum top gibi deliklri orantisiz bide yamuk cikiyo resimde burun ucu ssagi

Keske sadece kemer olsa burun ucum top gibi deliklri orantisiz bide yamuk cikiyo resimde burun ucu ssagi

bu dolgu yöntemiyle burun ucu biraz daha yukarı kaldırılabiliyormuş ancak burun ucunu ve orantısızlığı giderme şanşının olduğunu sanmıyorum maalesef eğer seni gerçekten rahatsız ediyorsa yaptır bence ama doktorunu çok iyi seç tabiki yani gerekirse parayada kıy derim ben:)sonuçta eski haline döndürme şansın olmayacak eski burnunu arama sonra:)

Şuan ki burnundan nefret ediyorsan yaptir. Sonuçta daha kötüsü olamaz diye dusunuyorsan yaptir. Ama az da olsa seviyorsan yeni burnuna alisma sürecin sancili olabilir.

Sonuçta bu ameliyatın garantisi yok. Herkes risk aliyor. Bu riski axsltmk için butcenizi zorlayarak doktorunuzu iyi secmenizi tavsiye ederim.

Ucuz diye içinize sinmeyen bir doktora ameliyat olmayin kesinlikle. Sonuç iyi de olabilir ama eğer kotu olursa kendinizi suclarsiniz ki bunun da psikolojisi çok kötu olacaktır.

çok halkısın bu estetik işini biraz askıya alıcam galiba sonuçta büyük risk

arkadaşlar burun dolgusu hakkında bilgi sahibi olan var mı bilgilendirirseniz memnun olurum:)

Dolguya uygunmu burnun önce dolgu için uygunmu,bunu bilmek gerekli.kalıcı çözüm istiyorsan burun estetiği yaptırmalısın.

doktorunuza ne kadar güvenirseniz güvenin, burun ameliyatından istenilen sonucu alamama korkusu mutlaka oluyor. malum, yüzün ortası. kişi değişim istese bile bunun için beklemesi gerekiyor. bu süreçte de kendini sürekli aynada görecek. psikolojik olarak kişiyi çok yoracak bir süreç bence bu nedenle burun estetiği ameliyatı. ameliyat sonrası da iyileşme sürecini beklemek var. yeni burna alışma süreci ayrıca düşündürücü.
yaklaşık bir ayım kaldı. heyecandan başka bir şey düşünemez durumdayım neredeyse... tahminimden de zormuş bu süreç. ooooffff

aynen öyle burun yüzü tamamen değiştiriyor benimde korkularım bu yüzden
umarım istediğin sonuca ulaşırsın canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…