Kızlar bu saç şekli nasıl yapılıyor? Duştan çıkınca 7/24 sürüp 2 yandan ördüm balık sırtını sabah açtım ancak saçımın üst kısmı büyük büyük dalgalıydı altlarda biraz daha düzgün hani sanki hiç örmemiş gibi saçma sapan oldu kabardı:84:.Böyle düzgün durmadı zaman geçince şekilden eser kalmadı.Sıkı sıkı ördüm halbuki.:101: saçımda kolay şekil alır.Siz balık sırtı ördüğünüzde düzgün dalgalar elde edebiliyormusunuz mesela böyle? Yapıyorsanız nasıl uyguluyorsunuz baştan sona anlatırmısınız nasıl böyle düzgün duruyor falan?:131::115:

Bir güzel ördüm, yattım, sabah kalktım altları birbirine dolanmış, üstleri kalın dalga olmuş, arkaları sönük, sonra o sinirle ilk önce saçımı başımı yoldum, sonra da gittim, bir daha saçımı yıkadım, köpük sürdüm, saçlarım biraz dalgalı olduğu halde yine aynısı olduu. Aslında benim saçım da kolay şekil alır ama bir türlü köpükle veya örgüyle bir sonuca ulaşamıyorum
 Bir güzel ördüm, yattım, sabah kalktım altları birbirine dolanmış, üstleri kalın dalga olmuş, arkaları sönük, sonra o sinirle ilk önce saçımı başımı yoldum, sonra da gittim, bir daha saçımı yıkadım, köpük sürdüm, saçlarım biraz dalgalı olduğu halde yine aynısı olduu. Aslında benim saçım da kolay şekil alır ama bir türlü köpükle veya örgüyle bir sonuca ulaşamıyorum 

Ama Avril'in gibi kökünden başlamaz sanırım kıvırcıklar uf ünlü olmak varmış:95:
 Ama Avril'in gibi kökünden başlamaz sanırım kıvırcıklar uf ünlü olmak varmış:95: